صفر تا صد شرایط ثبت برند فوری
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 280
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
ثبت علامت تجاری از اصلی ترین شرایط حس ایجاد اعتماد در مشتریان شما میباشد. شرایط ثبت برند فوری یکی از مسائل ثبتی است که توجه به آن پس از به رسمیت رسیدن شرکت (ثبت شرکت) در اولیت میباشد. آگاه ثبت با تلاش بسیار زیاد تیم قدرتمند، تحقیق گستردهای در زمینه شروط ثبت علامت تجاری سریع انجام داده تا این مقاله پرمحتوا و قدرتمند را برای شما تهیه نماید.
روط ثبت برند سخت نبوده و با تلاش بسیار کم، فوری قابل رعایت میباشند؛ در این مطلب به صورت اختصاصی شرایط ثبت فوری برند را برای شما بررسی نمودهایم. ثبت بدون توقف برند، پس از ثبت شرکت، از مواردی است که شمارا در دنیای رقابت باقی نگه خواهد داشت. در ادامه این مطلب خواهید آموخت تا چه شرایطی برای ثبت علامت تجاری فوری لازم است تا رعایت گردد
شرایط ثبت برند فوری
بعد از فرآیند ثبت شرکت، قطعا به فکر ثبت برند یا علامت تجاری خود به صورت فوری میوفتید؛ تا هم از اسم شما سو استفاده نشود و هم با یک نشان بهتر شناخته شوید. حال نگاه خود را کمی عمیق تر ودقیق تر می کنیم تا ببینیم برند چیست.علامت یا نام تجاری، نشانی است که به صورت نوشته یا یک نشان اختصاصی در فعالیت های مجموعه، برای نشانه گذاری فعالیت مجموعه شما استفاده می شود.
اولین شرط ثبت برند فوری، قابلیت ثبت برند است که باید به بررسی آن بپردازید؛ استعلام ثبت برند آنلاین از خدماتی است که در آگاه ثبت به صورت رایگان با پرکردن فرم استعلام قابلیت ثبت برند، برای متقاضیان ثبت علامت تجاری فوری امکان پذیر میباشد. با مراجعه به صفحه مربوطه، میتوانید از خدمات مشاوره رایگان تلفنی متخصصین آگاه ثبت بهره مند شوید.
دومین شرط از شرایط ثبت علامت تجاری سریع، انتخاب نام مناسب برای برند شماست. این مرحله بسیار مهم است، به صورتیکه درمقاله ثبت برند فوری، از معماری برند برای شما گفته ایم؛ مطالعه معماری برند در انتخاب برند و نام مناسب برای آن بسیار کارآمد خواهد بود؛ در صورت تمایل میتوانید با کلیک برروی لینک مربوطه، این مقاله پرمحتوا و آموزنده را مطالعه نمایید.
برای انتخاب اسم و عنوان برند، یکسری ضوابط و قوانینی وجود دارد که ما 11 مورد از مهمترین آنها را در مقاله ی کمک به انتخاب برند مناسب برای شما بیان کرده ایم که در صورت علاقه می توانید آن را مطالعه کنید.
مدارک عمومی ثبت علامت تجاری
از موارد مهم در روند ثبت برند فوری، شرایط آماده بودن مدارک ثبت علامت تجاری سریع است؛ با آماده نمودن مدارک مورد نیاز، میتوانید برند تان را به راحتی و خیلی سریع به ثبت برسانید.- کپی مدارک شناسایی از صفحات شناسنامه، کارت ملی، کارت بازرگانی، پروانه فعالیت و مجوز کسب و کار یا جواز تاسیس مربوط به مؤسس یا مؤسسین حقیقی شرکت(صاحب اصلی شرکت که متقاضی ثبت برند می باشد).
- کپی مدارک شناسایی اشخاص حقوقی (نماینده یا وکیل رسمی متقاضی). این مدارک شامل، کپی از صفحات شناسنامه، کارت ملی، کارت بازرگانی ،آگهی شرکت با ثبت آخرین تغییرات شرکت در روزنامه های رسمی کشور، پروانه فعالیت و جواز کسب و کار.
- ارائه مدارکی دال بر فعال بودن شرکت یا مؤسسه.
- اگر وکیل و نماینده رسمی متقاضی، کار ثبت علامت تجاری را انجام می دهد، باید مدارک نماینده قانونی نیز تهیه و ارائه گردد.
- متقاضی می بایست طبق قوانین و مقررات علامت جمعی، تأییدیه نسخه استفاده از علامت جمعی را تحویل دهد.
- ارائه نمونه برند (شش نمونه از برندهای تهیه شده در ابعاد ۱۰×۱۰ سانتیمتر ارائه گردد)
- اگر نمونه ارائه شده برند یا علامت تجاری، به صورت سه بعدی باشد، باید نمونه تصویرگرافیکی شش زاویه ای از آن تهیه شود.
- اگر شخص مورد نظر در برند خود از حروف انگلیسی استفاده کرده باشد، شرط آن ارائه کپی کارت بازرگانی است؛ در غیر این صورت نیازی به تحویل آن نیست.
مدارک اشخاص حقیقی
- كپي شناسنامه و كارت ملي مالك علامت برای ثبت علامت تجاری یا علائم تجاری
- ارائه اصل يا كپي تصديق ثبت شده برای ثبت علامت تجاری یا علائم تجاری
- کارت بازرگانی بنام شخص دارنده جواز (در صورتیکه علامت مورد نظر لاتین و یا غیر فارسی باشد)
مدارک اشخاص حقوقی
- ارائه پروانه بهره برداري يا مجوز شرکت توليدی یا پروانه کسب برابر اصل شده برای ثبت علامت تجاری یا علائم تجاری
- تصوير اولين روزنامه رسمي شركت (آگهی تاسیس)و روزنامه رسمي آخرين تغييرات هیات مدیره شركت (دوره آن منقضی نشده باشد.) برای ثبت علامت تجاری یا علائم تجاری
- تصوير برابر اصل شده شناسنامه و كارت ملي دارندگان حق امضای اوراق بهادار شرکت و کدپستی ۱۰رقمی
- كارت بازرگانی برابر اصل شده شناسنامه شخص حقوقی(در صورتيكه علامت مورد نظر لاتين باشد)
- تصوير علامت تجاری مورد نظر به ابعاد ۸*۸ سانتيمتر به تعداد ۱۵ عدد و توضیح در خصوص علامت و توصیف
- امضای وکالتنامه توسط دارندگان حق امضای مجاز اوراق بهادار و مهر شرکت برای ثبت علامت تجاری یا علائم تجاری
ثبت برند تجاری اهمیت بسیار بالایی دارد؛ زیرا ممکن است شما با طی کردن مراحل غلط به اشتباه بیوفتید یا حتی نتوانید برند خود را به راحتی ثبت کنید. به همین دلیل نحوه ثبت برند تجاری میتواند یک راهنمای فوق العاده برای شما باشد تا برای روند کاری خود به آن رجوع کنید.
انتقال برند چه شرایطی دارد؟
شرایط انتقال برند فوری سخت نبوده وبا مشاوره تلفنی، قادر به انجام آن خواهید بود؛ از مهمترین شروط انتقال، این است که مدارک انتقال علامت تجاری شما کامل باشد. در این بخش از مقاله آگاه ثبت به بیان مدارک انتقال برند فوری پرداختهایم تا این مدارک و شرایط را برای شما بیان کنیم.مدارک انتقال برند حقیقی
- اصل گواهی ثبت علامت
- صلح نامه توسط فروشنده برای انتقال برند در دفترخانه اسناد رسمی
- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی فروشنده
- اصل و کپی شناسنامه خریدار
مدارک انتقال برند حقوقی
- اصل گواهی ثبت علامت
- صلح نامه توسط فروشنده برای انتقال برند در دفترخانه اسناد رسمی
- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل
- اصل و کپی مدارک ثبت شرکت
- اصل و کپی مدارک شناسایی خریدار
برای ثبت لوگو نیاز دارید تا هزینه هایی را پرداخت نمایید. هزینه ثبت لوگو درحقیقت یک خدمت خاص نبوده که تعرفه و هزینه مشخصی داشته باشد و شامل مجموعه ای از خدمات است که در آخر منجر به ثبت لوگو میگردد. هزینه ثبت لوگو را در مقاله ای که برای شما تحت این عنوان آماده نمودهایم به طور کامل بررسی کردهایم؛ اگر قصد ثبت برند و علامت تجاریتان را دارید، از تعرفه های آن مطلع گردید.
خلاصهای از شرایط ثبت برند سریع را در این بخش به صورت موردی باهم بررسی خواهیم نمود؛ این شرایط از نکات مهمی است تا شما در تشکیل پرونده اظهارنامه ثبت علامت تجاری با مشکل مواجه نشوید و روند ایجاد برند فوری را پیش بگیرید، تا هرچه زودتر بتوانید علامتتان را به ثبت فوری برسانید. این شروط به شرح زیر میباشند:
- علامت تجاری قابل نقل و انتقال است.
- برای ثبت علامت تجاری گواهی ثبت علامت ۱۰ساله صادر می شود.
- درخواست ثبت علامت تجاری باید شامل بازسازی واضحی از آرم با تمام رنگها طرحها و نقش های سه بعدی آن ، برای ثبت درج شود.
- برای ثبت چند علامت تجاری باید به تعداد آنها اظهارنامه جداگانه داده شود
- اجازه استفاده از علامت تجاری ثبت شده به دیگران در ایران باید به ثبت برسد
- تغییرات مربوط به نشانی رسمیت نخواهد داشت مگر اینکه به ثبت رسیده باشد.
- داشتن علامت تجاری اختیاری است مگر در مواردی که دولت آن را الزامی قرار دهد.
- برای ثبت برندهای فارسی باید مجوزی دال بر فعالیت مرتبط با آن نام تجاری ارائه گردد و برای ثبت برندهای لاتین علاوه بر داشتن مجوز فعالیت مرتبط نیاز به ارائه کارت بازرگانی می باشد
- برای اینکه برند خود را جهانی یا به اصطلاح ثبت بین المللی(ثبت مادرید) کنید، ابتدا باید آن را در کشور مبدا ثبت و سپس از طریق معاهده مادرید آن را به ثبت برسانید تا علاوه بر محافظت از برندتان در ایران در 85 کشورعضو معاهده مادرید از حمایت قانونی برخوردار شوید.
انتخاب برند ممنوع! (علائم تجاری ممنوع)
به موجب ماده ۵ قانون، انتخاب برند، ثبت علائم و اختراعات زیر ممنوع میباشند، این موارد در مقاله شرایط ثبت علامت تجاری فوری جای میگیرند تا در کنار شرایط انتخاب، از شروط انتخاب نکردن برند نیز مطلع باشید.- علامت هلال احمر؛ نشانها و آرم های دولت ایران
- پرچم رسمی ایران با علامت مخصوص جمهوری اسلامی
- پرچم های منتسب به دولت و کشور ایران و هر پرچم منع شده توسط دولت ایران
- علامت تجاری موسسات رسمی مانندهلال احمرو صلیب سرخ ، رجاء ، همراه اول و …
- کلمات و یا عباراتی که موهم انتساب به مقامات رسمی ایران باشد از قبیل دولتی و ایران و امثال آن
- علائمی که مخل انتظامات عمومی یا منافی عفت باشد.
- واژه های عام: به عنوان مثال کلمه رایانه و یا کتاب به تنهایی قابل ثبت نیستند زیرا این کلمات واژه هایی عام برای کلیه محصولات با این نام هستند.
- واژه های توصیف کننده: این کلمات به منظور توصیف محصولات و اجناس به کار م روند. مثلا ثبت برند خوشمزه و شیرین برای انواع خوراکی به تنهایی و بدون پسوند، قابل ثبت نخواهد بود.
- علائم گمراه کننده: به عنوان مثال ثبت علامت تجاری جهت عرضه انواع شیره خرما و انگور با تصویر زنبور عسل مردود خواهد شد. چرا که موجب تصور اشتباه و گمراهی مصرف کنندگان شده و خریداران ممکن است چنین محصولی را با تصور عسل خریداری نمایند.
- علائم خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه: به طور کلی کلمات و تصاویر نقض کننده موازین ، هنجارهای اخلاقی ، عرفی و مذهبی جامعه غیر قابل ثبت است.
- پرچم، نشان های سلطنتی، علائم رسمی دولتی و نشان کشور و سازمان های بین المللی که نمونه آنها به دفتر بین المللی سازمان جهانی مالکیت معنوی اعلام شده به طور معمول قابل ثبت نیستند مگر اینکه مجوز مراجع صلاحیت دار بین المللی داشته باشند.