موفقیت برندسازی سازمانی
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 258
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
در دنیای امروز، سازمان های زیادی بر روی برندسازی هزینه می کنند تا بتوانند از برندی ارزشمند و با اعتبار برخوردار شوند. این سازمان ها سعی می کنند به واسطه ارتباطات و تبلیغاتی که انجام می دهند مفهوم برند را به مخاطبان خود برسانند و هویتی ایده آل از آن بر ذهن آن ها به جا بگذارند. آن ها بر این باورند که ذهنیت مشتریان تاثیر بسزایی بر تصمیم گیری های مربوط به خرید می گذارد و تقویت آن باعث رونق کسب و کار می شود. برای اینکه بتوان یک استراتژی قدرتمند برای برندسازی سازمانی به کار گرفت باید از راهکارهای مشخصی پیروی کرد که در ذیل به طور خلاصه به آن ها پرداخته ایم.
هدایت برندسازی سازمانی باید به عهده مدیر عامل باشد
هیئت مدیره هر شرکت نقش اساسی در کنترل و هدایت استراتژی برندسازی دارد و مدیر عامل کسی است که باید شخصاً بر امور نظارت داشته و از ایده های مربوط به برندینگ استقبال نماید. وی باید استراتژی های جدید را یکپارچه سازی کرده و در کنار مسئولیت های خود توسط یک گروه قوی حمایت شود.
استراتژی مخصوص به خود را به کار ببرید
تمام شرکت ها از دستورالعمل های خاص برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند. به همین دلیل سبک های برندینگ آن ها نیز باید با نیازها و ارزش های کاری شرکت هماهنگی داشته باشد. برندسازی سازمانی به منظور هدایت یک استراتژی کسب و کار صورت می گیرد، از این رو هر مجموعه باید مدل خاص خود را به کار ببرد.
از فناوری های جدید استفاده کنید
یک استراتژی موفق برندینگ باید از فناوری های مدرن بهره ببرد. برای مثال برخورداری از یک وبسایت قوی یکی از الزامات هر شرکت است و اگر این امکان برای سازمان فراهم نشود که بتوان آن را بر روی بستر اینترنت یافت، در واقع می توان گفت اصلاً سازمانی وجود ندارد که کسی بتواند آن را ببیند. یک سایت قدرتمند تصویری ایده آل برای همگان به نمایش می گذارد و اکثر افراد با آن آشنا خواهند شد.
از سهامداران و یا مشتریان در پروژه برندینگ کمک بگیرید
اکثر شرکت ها اهمیت سهامداران، کارمندان یا مشتریان را نادیده می گیرند، در صورتی که هیچ کس مانند این افراد در مورد شرکت شما و فعالیت آن آگاهی ندارد. از این رو در فرآیند برندسازی سازمانی برای کسب موفقیتT به این افراد توجه کنید و یک تصویر شفاف از روند کسب و کار کنونی سازمان خود در میان آن ها بدست آورید و مورد بررسی قرار دهید. تامین کنندگان، کارمندان، مشتریان، رقبا و … به طور مستقیم یا غیر مستقیم با سایر افراد در تماس هستند و می توانند در شکل گیری هویت برند در ذهن سایر مخاطبان تاثیر بگذارند. این را فراموش نکنید که بزرگ ترین هدف هر سازمان، ماندگار شدن در ذهن افراد مختلف است.
از یک سیستم درست برای ارائه خدمات و محصولات استفاده کنید
برند سازمانی چیزی را که مورد انتظار ذینفعان است را وعده می دهد. به همین دلیل قبل از اقدام به برندینگ باید یک ارزیابی دقیق در صورت ارائه کالاها و یا خدمات با توجه به تمام پیامدهای آن ها صورت گیرد. همچنین مفهوم یک مشتری دائمی و آنچه که وی به ارمغان خواهد آورد باید مد نظر قرار گیرد و تمام انتظارات وی باید مورد تحلیل و بررسی قرار گیرند.
آینده شرکت را پیش بینی کنید
به منظور پیشبرد چشم انداز شرکت می توان از استراتژی برندینگ شرکتی بهره برد. این استراتژی ارزش ها و اهداف آینده شرکت را به تمام کارمندان ارائه می دهد و آن ها را با این ارزش ها هم تراز می نماید. در واقع می توان گفت یک راهکار موفق تمام افراد را در یک جهت درست هدایت و راهنمایی می کند.