فروش برند و تاریخچه برند میت بوک‌های هواوی




هواوی، یکی از شرکت‌های فعال در صنعت فناوری، محصولاتی متعدد در دسته‌بندی‌های مختلف روانه‌ی بازار می‌کند و در سراسر دنیا کاربران زیادی دارد. این شرکت که به‌طور ویژه در حوزه‌ی تجهیزات مخابراتی ‌فعالیت می‌کند،‌ نه‌تنها گوشی هوشمند و تبلت، بلکه لپ‌تاپ هم می‌سازد. محصولات خانواده‌ی میت‌بوک که متعلق به هواوی هستند، سال‌ها است دردسترس مصرف‌کنندگان قرار دارند و عموما ضمن بهره‌مندی از طراحی چشم‌نواز، به سخت‌افزار مناسب مجهز می‌شوند. ورود رسمی هواوی به بازار محصولات ویندوزی، با عرضه‌ی میت‌بوک اتفاق افتاد؛ دستگاهی که از ویندوز ۱۰ استفاده می‌کرد.
عرضه‌ی اولین میت‌بوک به سال ۲۰۱۶ برمی‌گردد. هواوی در آستانه‌ی برگزاری کنگره‌ی جهانی موبایل بارسونا در سال ۲۰۱۶،‌ از ساخت یک لپ‌تاپی با عنوان هواوی میت‌بوک خبر داد. چینی‌ها در سال‌های بعد محصولات خانواده‌ی میت‌بوک را از جوانب زیادی دستخوش تغییر کردند و به‌طور منظم آن‌ها را با طراحی و سخت‌افزار بهبودیافته عرضه می‌کند.


خستین نسل از خانواده‌ی میت‌بوک درحقیقت تبلت هیبریدی به‌حساب می‌آمد و می‌شد ازطریق اتصال صفحه‌کلید، به‌عنوان لپ‌تاپ از آن استفاده کرد. میت‌بوک نسل اول از این حیث به سرفیس‌ پروهای مایکروسافت شباهت داشت. مایکروسافت از سال‌ها پیش تبلت‌های هیبریدی تولید می‌کند و این روند را همچنان ادامه می‌دهد. در روزهایی که میت‌بوک نسل اول معرفی شد، سرفیس‌ پروهای مایکروسافت به‌خوبی در بین علاقه‌مندان به تبلت‌های هیبریدی جا افتاده بودند و کمتر کسی حاضر می‌شد سراغ محصول جدید هواوی برود. با همه‌ی این‌ها، هواوی محصولی باکیفیت تولید کرده بود که با استانداردهای آن روزها هم‌خوانی داشت.
در تبلت هیبریدی میت‌بوک ۲۰۱۶، از صفحه‌نمایشی ۱۲ اینچی استفاده شده بود که محتوای بصری را با وضوح ۲،۱۶۰ در ۱،۴۴۰ پیکسل به‌نمایش می‌گذاشت. با استانداردهای امروزی، میت‌بوک ۲۰۱۶ دستگاهی است که حاشیه‌هایی نسبتا زیاد در اطراف صفحه‌نمایش دارد؛ اما هنگام عرضه به‌دلیل داشتن حاشیه‌ی کم در اطراف صفحه‌نمایش در کانون توجه قرار گرفت.

هواوی میت‌بوک از پردازنده‌ دوهسته‌ای نسل‌ششمی Core m3-6Y30 اینتل با فرکانس پردازشی ۲٫۲ گیگاهرتز استفاده می‌کرد و بررسی کارشناسان نشان می‌داد به‌خوبی ازپسِ انجام کارهای روزمره برمی‌آید. در میت‌بوک نسل اول، شاهد استفاده از چهار گیگابایت حافظه‌ی رم به‌همراه باتری ۴،۴۳۰ میلی‌آمپرساعتی بودیم. این تبلت به‌صورت پیش‌فرض با ویندوز ۱۰ هوم مایکروسافت روانه‌ی بازار شد و داشتن ضخامت ۶٫۹ میلی‌متری باعث می‌شد میت‌بوک تبلتی باشد که در دست‌گرفتن آن حس خوبی به شما منتقل می‌کند. 
به‌دنبال معرفی میت‌بوک، بسیاری از کارشناسان وب‌سایت‌های معتبر بررسی موشکافانه‌ی آن را شروع کردند. عده‌ای مدعی بودند میت‌بوک تا آن حد که هواوی ادعا می‌کند، تبلت مناسبی نیست. عده‌ای دیگر معتقد بودند هواوی به‌منظور ساخت میت‌بوک، سرفیس‌ مایکروسافت و آیپد  اپل را با یکدیگر ادغام کرده است و این تبلت چیز جدیدی برای عرضه ندارد. با همه‌ی این‌ها، کارشناسان زیادی این محصول را تحسین کردند. 
در پنل جلویی تبلت مذکور، از وب‌کمی با حسگر پنج مگاپیکسلی استفاده شده بود که کیفیت چندان مناسبی نداشت؛ اما به‌طور کلی، برای کارهایی مثل برقراری تماس ویدئویی کفایت می‌کرد. ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ ذخیره‌ سازی باعث می‌شد کاربر بتواند تقریبا هرآنچه نیاز دارد، به تبلت خود منتقل کند. تبلت‌ها عموما برای تماشای فیلم و سریال دستگاهی مناسب هستند و داشتن ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی SSD و صفحه‌نمایش باکیفیت باعث می‌شد میت‌بوک ۲۰۱۶ محصولی مناسب برای علاقه‌مندان به دنیای سینما و تلویزیون باشد.
کلید کنترل شدت صدا در بخش کناری به حسگر اثرانگشت مجهز شده بود تا ازطریق آن کاربر بتواند قفل دستگاه را باز کند. کاربران میت‌بوک نسل اول به‌لطف قلم لمسی موسوم به میت پن (MatePen) می‌توانستند کارهای مختلف را به‌سادگی و به‌شکلی لذت‌بخش ‌انجام دهند. 

بنابه ادعای کارشناسان، دستگاه تبدیل‌شدنی هواوی سبک‌وزن بود؛ اما رقبایش قابل‌حمل‌تر بودند. عمده‌ی کارشناسان گفتند این تبلت که با نام میت‌بوک m5-6Y54 شناخته می‌شد، تبلتی مناسب است؛ اما موقع تبدیل‌شدن به اولترابوک عملکرد چندان مناسبی از خود برجای نمی‌گذارد. 
در روزهایی که میت‌بوک نسل اول عرضه شد، سرفیس پرو ۴ مایکروسافت رقیبی جدی برای آن به‌حساب می‌آمد. مایکروسافت که سابقه‌ی درخشانی در حوزه‌ی تولید تبلت داشت، سرفیس پرو ۴ را با اتکا بر دانش مهندسانش بسیار عالی تولید کرده بود. این تبلت هیبریدی به پردازنده‌ی دوهسته‌ای Core i5-6300U اینتل با فرکانس پردازشی ۲٫۴ گیگاهرتز، ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی SSD، هشت گیگابایت حافظه‌ی رم LPDDR3 و صفحه‌نمایش ۱۲٫۳ اینچ با وضوح ۲،۷۳۶ در ۱،۸۲۴ پیکسل مجهز بود.
هواوی مدتی بعد مدل بهبودیافته‌ی میت‌بوک نسل اول را با ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم LPDDR3L و پردازنده‌ی Core m5-6Y54 با فرکانس ۲٫۷ گیگاهرتز همراه کرد. این مدل حتی حافظه‌ی ذخیره‌سازی بیشتری داشت و در تلاش بود برخی از ضعف‌های مدل اولیه را برطرف کند. رقابت بین سرفیس پرو ۴ و میت‌بوک هواوی در نوع خود جالب بود. صنعت فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است. شاید زمان زیادی از عرضه‌ی سرفیس پرو ۴ و میت‌بوک نسل اول نگذشته باشد؛ اما اکنون میت‌بوک‌ها و سرفیس‌ها تفاوت‌هایی عمده به‌خود دیده‌اند و بسیار باکیفیت‌تر از قبل هستند.

شرکت‌های فعال در بازار لپ‌تاپ بسیار زیادند و اکثرا محصولاتی باکیفیت تولید می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود هنگام خرید لپ تاپ، هواوی جزو اولین نام‌هایی نباشد که به ذهنتان خطور می‌کند. پس از گذشت یک سال، چینی‌ها سه محصول ویندوزی دیگر با نام‌های میت‌بوک E و میت‌بوک D و میت‌بوک X رونمایی کردند که از بین آن‌ها دو مدل D و X در شاخه‌ی لپ‌تاپ قرار می‌گرفتند. میت‌بوک E دستگاهی تبدیل‌شدنی بود که هواوی هنگام بازاریابی برای آن، روی کاربردهایش در دفاتر کاری مانور خاصی داد.
میت‌بوک E تا حد زیادی ما را یاد میت‌بوک ۲۰۱۶ می‌انداخت و ازلحاظ ظاهری، بهبودهای جزئی به‌خود دیده بود. هواوی این تبلت هیبریدی را در رنگ‌های طلایی و آبی و صورتی عرضه کرد تا سلایق مختلف را پوشش دهد. در نگاه اول، میت‌بوک E همچون تبلت‌های اندرویدی بزرگ بازار به‌نظر می‌رسید که به‌جای این سیستم‌عامل، از ویندوز ۱۰ استفاده می‌کند؛ بااین‌حال، برای اهداف کاری هم استفاده‌کردنی است. حاشیه‌های اطراف صفحه‌نمایش این تبلت هواوی دقیقا همان چیزی بود که می‌شد انتظار داشت. استفاده از صفحه‌نمایش پرنور و بزرگ باعث شده بود میت‌بوک E تبلتی مناسب لقب بگیرد. این تبلت ۱۲٫۱ اینچی از پردازنده‌ اینتل Kaby Lake i5-7Y54 استفاده می‌کرد و ۱٫۱ کیلوگرم وزن داشت.
هواوی در سال ۲۰۱۷ با دست پر در بازار لپ‌تاپ حضور پیدا کرد و جدیدترین دستاوردهای خود را در قالب محصولاتی با نام‌های میت‌بوک D و میت‌بوک X به‌نمایش گذاشت. میت‌بوک D از صفحه‌نمایش ۱۵٫۶ اینچی FullHD با نسبت تصویر ۱۶:۹، پردازنده‌ی توانمند Intel Core i7-7500U، کارت گرافیک GeForce 940MX انویدیا، ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و هشت گیگابایت حافظه‌ی رم DDR4 برخوردار بود.

میت‌بوک D، تنها لپ‌تاپ ۲۰۱۷ هواوی نبود؛ زیرا میت‌بوک ایکس، دیگر لپ‌تاپ این شرکت، یکی از رایانه‌های قابل‌حمل زیبا در سال ۲۰۱۷ به‌حساب می‌آمد. این لپ‌تاپ نه‌تنها سبک‌وزن بود؛ بلکه ضخامت کمی داشت و از این حیث یکی از رقبای ذن‌بوک ۳ ایسوس در سال ۲۰۱۷ برشمرده می‌شد. نمای خارجی میت‌بوک ایکس تحسین کارشناسان را به‌دنبال داشت. هواوی توانسته بود لپ‌تاپی بسازد که نه‌تنها ازلحاظ ظاهری حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛‌ بلکه با سخت‌افزار مناسب ازپسِ انجام کارهای مختلف برمی‌آید. کارشناسان با بررسی موشکافانه‌ی میت‌بوک ایکس هواوی کیفیت درخورتوجه بدنه‌ی آن را تحسین؛ ولی به برخی معایب آن ازجمله عملکرد ناپایدار ترک‌پد نیز اشاره کردند.
در میت‌بوک ایکس هواوی شاهد بدنه‌ای از جنس آلومینیوم با پوشش مات بودیم که بسیار جذاب به‌نظر می‌رسید. صفحه‌نمایش میت‌بوک ایکس باعث می‌شد کارکردن با ویندوز لذت‌بخش‌تر از قبل شود. در این لپ‌تاپ، از صفحه‌نمایشی با وضوح ۲،۱۶۰ در ۱،۴۴۰ پیکسل استفاده شده بود. با وجود بهره‌مندی از این صفحه‌نمایش باکیفیت،‌ میت‌بوک ایکس هواوی عمر باتری خوبی داشت. 

این لپ‌تاپ هواوی از تراشه‌ی Intel Core i5-7200U و هشت گیگابایت حافظه‌ی رم از نوع LPDDR3 استفاده می‌کرد که برای انجام بسیاری از کارها کافی بود. میت‌بوک ایکس نوعی سیستم خنک‌کننده‌ی خاص داشت که با استقبال کارشناسان مواجه نشد و بسیاری از آن‌ها معتقد بودند خنک‌کننده‌ی لپ‌تاپ عملکرد مناسبی ندارد. هواوی به استفاده از روشی هوشمندانه روی آورده بود و در میت‌بوک ایکس شاهد بسته‌های کوچکی از ماده‌ای ژل‌مانند بودیم که هنگام داغ‌شدن لپ‌تاپ، از جامد به مایع تغییر حالت می‌دادند. این سیستم ازلحاظ تئوری باعث می‌شد روند پراکنده‌سازی گرما نسبت‌به دستگاه‌هایی که دارای سیستم خنک‌کننده‌ی مبتنی‌بر محفظه‌ی بخار بودند، سریع‌تر انجام بگیرد. هواوی در میت‌بوک ایکس از فن استفاده نکرد‌؛ بنابراین مهم بود که روند خنک‌سازی به‌شکل کارآمد انجام بگیرد. کارشناسان در سال ۲۰۱۷، میت‌بوک ایکس هواوی را ازلحاظ صوتی، یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های بازار خطاب کردند.
تجربه‌ی موفق عرضه‌ی میت‌بوک ایکس باعث شد هواوی عزمش را برای حضور جدی‌تر در بازار لپ‌تاپ‌ها، جزم کند. میت‌بوک ایکس لپ‌تاپ موفقی بود؛ بااین‌حال از برخی جوانب ضعف داشت و نمی‌شد این ضعف‌ها را انکار کرد. چینی‌ها با ساخت لپ‌تاپ‌های بعدی، تلاش کردند با برطرف ساختن ضعف‌ها، توجه افراد بیشتری را به محصولات خود جلب کنند. 

در سال ۲۰۱۸ شاهد عرضه‌ی مدل پرو از لپ‌تاپ میت‌بوک X به بازار بودیم. میت‌بوک ایکس پرو با داشتن طراحی جذاب در نگاه اول کاربران را شگفت‌زده می‌کرد. بهره‌مندی از بدنه‌ای فلزی، ضخامت ۱۴٫۶ میلی‌متری و کیفیت ساخت عالی همگی دست‌به‌دست هم دادند تا میت‌بوک ایکس پرو دستگاهی چشم‌نواز باشد. در میت‌بوک ایکس پرو شاهد استفاده از تراشه‌ی نسل هشتمی اینتل با نام Core i7-8550U بودیم که چهار هسته‌ی پردازشی داشت و از فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز بهره می‌برد.
میت‌بوک ایکس پرو هواوی صفحه‌نمایشی بسیار باکیفیت داشت. بنابر ادعای چینی‌ها، این لپ‌تاپ نسبت نمایشگر به بدنه‌ی ۹۱ درصد را ارائه می‌داد. هواوی به‌منظور دادن ظاهری مدرن به میت‌بوک ایکس پرو، حاشیه‌های اطراف صفحه‌نمایش را تا حد امکان کوچک کرد؛ تا جایی که شاهد وب‌کم در بخش بالای صفحه‌نمایش نبودیم و چینی‌ها وب‌کم را به درون صفحه‌کلید منتقل کردند. کارشناس زومیت  به‌هنگام بررسی میت‌بوک ایکس پرو ۲۰۱۸، این رویکرد را خلاقانه خواند؛ اما اعلام کرد تصاویر ثبت‌شده توسط وب‌کم از زاویه‌ای مناسب گرفته نمی‌شوند و به‌طور کلی خروجی کار، چنگی به‌دل نمی‌زند. 

در زمان عرضه‌ی میت‌بوک ایکس پرو، این دستگاه رقبای قدرتمندی نظیر سرفیس لپ‌تاپ و البته مک‌بوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۷ داشت. سرفیس لپ ‌تاپ از صفحه‌نمایش ۱۳٫۵ اینچ ملقب‌به پیکسل سنس بهره می‌گرفت. درحالی‌که میت‌بوک ایکس پرو از صفحه‌نمایش ۱۳٫۹ اینچ استفاده می‌کرد. میت‌بوک ایکس پرو برخلاف مک‌بوک پرو و سرفیس لپ‌تاپ که از پردازنده‌ی نسل هفتمی اینتل استفاده می‌کردند،‌ به پردازنده‌ی نسل هشتمی مجهز شده بود. هواوی ازطریق میت‌بوک ایکس پرو تلاش کرد لپ‌تاپ‌های بسیار باکیفیتی را به‌چالش بکشد و در این مسیر هم توانست درخشان ظاهر شود. 
میت‌بوک ایکس پرو تحسین کارشناسان را به‌دنبال داشت؛ چه به‌لحاظ طراحی ظاهری و چه به‌لحاظ عملکرد پردازشی. درکنار این‌ها بهره‌مندی از اسپیکر چهارکاناله‌ی کارآمد باعث شده بود گوش‌فرا‌دادن به محتوای صوتی ازطریق میت‌بوک ایکس پرو، کاری لذت‌بخش باشد. لپ‌تاپ موردبحث هواوی مجموعه‌ای از بهترین قابلیت‌ها را گردهم آورده بود تا نیازهای مختلف کاربران را رفع کند. با وجود بهره‌مندی میت‌بوک ایکس پرو از نکات مثبت بسیار، هواوی دست از تلاش برای بهبود لپ‌تاپ‌هایش برنداشت و در نسل‌های بعد کیفیت آن‌ها را بیش‌ازپیش بالا برد.

هواوی با میت‌بوک ایکس پرو به موفقیت خوبی در بازار لپ‌تاپ‌ها دست پیدا کرد. این یعنی چینی‌ها توانسته بودند فرمول مناسبی برای ساخت لپ‌تاپ پیدا کنند، بنابراین برای ساخت لپ‌تاپ جدید، منطقی‌ترین کار این بود که فرمول ساخت را آن‌چنان تغییر ندهند و صرفا به اعمال برخی بهبودهای جزئی بپردازند. با همه‌ی این‌ها هواوی با عرضه‌ی میت ‌بوک ۱۳ در سال ۲۰۱۹، کارشناسان را متعجب و باری دیگر توجهات را به‌سمت خود جلب کرد. میت‌بوک ۱۳ تغییراتی محسوس به‌همراه داشت و نتیجه‌ی کار لپ‌تاپی بسیار باکیفیت بود که به‌راحتی توانایی رقابت با لپ‌تاپ‌های رده‌بالای زیادی را داشت.
میت‌بوک ۱۳ در ازای قیمتش، قدرت پردازشی بیشتر نسبت‌به بسیاری از لپ‌تاپ‌های هم‌رده‌ی خود ارا‌ئه می‌داد. سخت‌افزار توانمند دستگاه، درون فرم فاکتوری دوست‌داشتنی جای گرفته بود که حتی تماشای آن حس خوبی کاربر منتقل می‌کرد. بسیاری از کارشناسان معتقد بودند میت‌بوک ۱۳ سال ۲۰۱۹ زیباتر از مک‌بوک ایر ۲۰۱۸ به‌نظر می‌رسد؛ بااین‌حال نظر درباره‌ی بهتر بودن طراحی ظاهری این دو لپ‌تاپ، چیزی کاملا شخصی است و لزوما همه‌ی کاربران با آن موافق نیستند. نباید از یاد ببریم که به‌طور کلی میت‌بوک‌های هواوی نه‌تنها ازلحاظ نام‌گذاری بلکه حتی با زبان طراحی‌شان تا حد زیادی ما را یاد مک ‌بوک‌ اپل می‌اندازند. 
هواوی به‌منظور پایین آوردن قیمت لپ تاپ میت‌بوک ۱۳ مجبور شد برخی قابلیت‌ها را از لپ‌تاپ حذف کند، اما حذف قابلیت‌های موردبحث خدشه‌ای به تجربه‌ی کاربری وارد نکرد. عمده‌ی کارشناسان به‌هنگام بررسی لپ‌تاپ، از عمر باتری آن بسیار خشنود بودند. همچنین بسیاری از کارشناسان اعتقاد داشتند میت‌بوک ۱۳ ارزش خرید بسیار بالایی دارد. نبود درگاه تاندربولت ۳ کاربران حرفه‌ای را آزرده‌خاطر کرد،‌ به‌علاوه هواوی می‌توانست کافینگ‌هایی با حافظه‌ی رم بیشتر، از میت‌بوک ۱۳ عرضه کند. به‌غیر از دو مورد یادشده، میت‌بوک ۱۳ از تقریبا تمامی جوانب لپ‌تاپی باکیفیت بود. 

در میت‌بوک ۱۳ سال ۲۰۱۹ از تراشه‌ی نسل هشتمی چهار هسته‌ای Intel Core i7-8565U استفاده شد که با فرکانس پایه‌ی ۱٫۸ گیگاهرتز فعالیت می‌کرد. بهره‌مندی از کارت گرافیک انویدیا GeForce MX150 با دو گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی GDDR5 درکنار هشت گیگابایت حافظه‌ی رم DDR3 و ۵۱۲ گیگابایت درایو SSD جزو دیگر مشخصات مهم لپ‌تاپ هواوی بودند. در میت‌بوک ۱۳ از صفحه‌نمایشی ۱۳ اینچ با وضوح ۲،۱۶۰ در ۱،۴۴۰ پیکسل استفاده شد که روشنایی ۳۰۰ نیت را به‌نمایش می‌گذاشت و ۱۰۰ درصد فضای رنگی sRGB را پوشش می‌داد. 
میت‌بوک ۱۳ سال ۲۰۱۹ موفق شد در بخش عملکرد چند هسته‌ای بنچمارک‌ها امتیازات بالایی کسب کند تا نشان دهد قدرت پردازشی زیادی دارد. این لپ‌تاپ همچنین سیستم خنک‌کننده‌ی کارآمدی داشت تا گرمای ناشی از فعالیت قطعات به‌خوبی دفع شود. میت‌بوک ۱۳ ضمن داشتن عمر باتری عالی، از فناوری شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کرد. 
هواوی نشان داد می‌تواند به‌صورت سالانه کیفیت لپ‌تاپ‌هایش را ارتقا دهد. این بار در سال ۲۰۱۹ نوبت‌به به‌روزرسانی میت‌بوک ایکس پرو رسید. میت‌بوک ایکس پرو در سال ۲۰۱۸ نشان داد لپ‌تاپی تحسین‌برانگیز است، بر همین اساس هواوی برای عرضه‌ی مجدد این لپ‌تاپ در سال ۲۰۱۹ ملزم بود بهبودهایی در آن اعمال کند که کاربران به تعویض مدل ۲۰۱۸ با ۲۰۱۹ ترغیب شوند. زبان طراحی میت‌بوک ایکس پرو ۲۰۱۹ کاملا شبیه به مدل ۲۰۱۸ بود که البته از این لحاظ هیچ انتقادی به هواوی وارد نمی‌شود. در حقیقت تصمیم هواوی برای تغییر ندادن طراحی هواوی، کاملا هوشمندانه به‌نظر می‌رسید؛ زیرا طراحی میت‌بوک ایکس پرو ۲۰۱۸ قبلا جواب پس داده بود.
کیفیت ساخت لپ‌تاپ‌های سری میت‌بوک همواره بالا بوده و این موضوع در سال ۲۰۱۹ نیز با میت‌بوک ایکس پرو تکرار شد. داشتن بدنه‌ای آلومینیومی، کار با میت‌بوک ایکس پرو را لذ‌ت‌بخش می‌کرد. میزان انحناهای بدنه به‌شکلی هنرمندانه تعیین شده بودند تا لپ‌تاپ هواوی ازلحاظ ظاهری کاملا لوکس به‌نظر برسد. این لپ‌تاپِ ۱٫۳۳ کیلوگرمی، ۱۴٫۶ میلی‌متر ضخامت داشت. در بخش بالای سمت راست صفحه‌کلید، دکمه‌ی پاور دایره‌ای‌شکل جای گرفته بود که از حسگر اثرانگشت هم پشتیبانی می‌کرد.
میت‌بوک ایکس پرو ۲۰۱۹ به‌دلیل داشتن حاشیه‌های فوق‌باریک در اطراف صفحه‌نمایش، ابعاد و وزن مناسب، شارژدهی بسیار خوب و پردازنده‌ی گرافیکی مجزا ازسوی زومیت تحسین شد. با همه‌ی این‌ها محل نامناسب وب‌کم همچون نسل‌های پیشین میت‌بوک، جزو نقاط ضعف لپ‌تاپ موردبحث به‌شمار می‌آمد. میت‌بوک ایکس پرو ۲۰۱۹ لپ‌تاپی گران‌قیمت بود و همین موضوع تهیه‌ی آن را برای کاربران سخت می‌کرد. 

پردازنده‌ی نسل هشتمی Core i7-8565U CPU با ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و یک ترابایت درایو SSD باعث می‌شدند میت‌بوک ایکس پرو ۲۰۱۹ قدرت پردازشی بسیار بالایی را ارائه دهد. صفحه‌نمایش ۱۳٫۹ اینچ محصول با داشتن وضوح ۳،۰۰۰ در ۲،۰۰۰ پیکسل عملکردی عالی در نمایش محتوای بصری داشت. تمامی این نکات دست‌به‌دست هم دادند تا لپ‌تاپ ۲۰۱۹ هواوی از جوانب زیادی، محصولی باکیفیت لقب گیرد و با بهترین‌های بازار به‌خوبی رقابت کند. 
تقریبا از سال ۲۰۱۸ به‌بعد، هواوی فرمول مناسب طراحی میت‌بوک‌ها را پیدا کرد. این زبان طراحی که در حقیقت نسخه‌ی بهبودیافته‌ی نسل‌های قبل به‌حساب می‌آید، همواره موردتحسین بوده است. روند بهبود طراحی در نسل‌های بعد هم ادامه پیدا کرد، اما میزان تغییرات چندان محسوس نبودند؛ همان‌طور که اشاره کردیم، این لزوما اتفاق بدی نیست، زیرا میت‌بوک‌ها طراحی زیبایی داشتند و دارند. میت‌بوک ۱۳ و میت‌بوک ایکس پرو، تنها لپ ‌تاپ های هواوی برای سال ۲۰۱۹ نبودند.
هواوی که پس از چند سال فعالیت مستمر توانست خودش را در بازار لپ‌تاپ‌ها جا بیاندازد، تصمیم گرفت تنوع محصولات خود را بیش‌ازپیش بالا ببرد. همین موضوع باعث شده امروزه شاهد لپ‌تاپ‌های متنوعی ازسوی این شرکت باشیم که هر یک قشر خاصی را هدف قرار داده‌اند. عرضه‌ی میت‌بوک با پردازنده‌ AMD نشان داد هواوی نمی‌خواهد صرفا روی اینتل متمرکز باشد. دو لپ‌تاپ میت‌بوک دی ۱۴ و میت‌بوک دی ۱۵ که در سال ۲۰۱۹ معرفی شدند هر دو از پردازنده‌ی رایزن ۵ AMD استفاده می‌کردند و به‌رنگ خاکستری مزین شده بودند. این شرکت همچنین میت بوک ۱۴ و مدل جدید میت‌بوک ۱۳ را در جریان برگزاری MWC 2019 معرفی و آن‌ها را محصولاتی «هنری، نوآورانه و هوشمند» خطاب کرد.

چینی‌ها در سال ۲۰۲۰ نیز با دست پر در بازار لپ‌تاپ‌ها حضور پیدا کرده‌اند تا به‌شکل قوی‌تر برای رقبا قدعلم کنند. هواوی امروزه به‌دلیل تحریم‌های آمریکا در بخش موبایل با چالش‌هایی جدی مواجه شده است. به‌موجب تحریم‌های آمریکا، گوگل مجبور شد ارتباطات خود را با هواوی قطع کند که درنتیجه‌ی آن گوشی‌های جدید شرکت چینی بدون GMS عرضه می‌شوند. نبود GMS یعنی نبود پلی استور؛ در خارج از مرزهای چین کمتر کسی پیدا می‌شود که با نبود پلی استور در گوشی‌های اندرویدی کنار بیاید.
هواوی برای ازبین‌بردن آثار منفی تحریم‌های آمریکا باید ضمن تمرکز بیشتر روی صنعت موبایل، به خلق نوآوری در محصولات دیگر نظیر لپ‌تاپ‌ها ادامه دهد. با وجود تمامی چالش‌ها، هواوی دست از تلاش برنداشته است. امروزه نه‌تنها کانفیگ‌های مختلفی از برخی لپ‌تاپ‌های سال گذشته دردسترس هستند، بلکه لپ‌تاپ‌های جدیدی نیز معرفی شده‌اند تا دست کاربران برای خرید باز باشد.
هواوی برای سال ۲۰۲۰ سه لپ‌تاپ در نظر گرفته است که همگی طراحی آشنا دارند و از همان فرمول موفق استفاده می‌کنند. نخست، لپ‌تاپ میت‌بوک ۱۳ مدل ۲۰۲۰ را داریم که نسبت‌به مدل سال قبل برخی بهبودها ازلحاظ سخت‌افزاری به‌خود دیده است تا با نیازهای کاربران امروزی سازگاری بیشتری داشته باشد. این لپ‌تاپ که ۱۴٫۹ میلی‌متر ضخامت دارد، از بدنه‌ای آلومینیومی استفاده می‌کند و در دو رنگ خاکستری و نقره‌ای روانه‌ی بازار شده است

دارا بودن صفحه‌نمایش ۱۳ اینچ IPS با وضوح ۲،۱۶۰ در ۱،۴۴۰ پیکسل باعث می‌شود میت‌بوک ۱۳ مدل ۲۰۲۰ محتوای بصری را به‌شکلی چشم‌نواز به‌نمایش بگذارد. این لپ‌تاپ نسبت نمایشگر به بدنه‌ی ۸۸ درصد دارد که به‌لطف بهره‌مندی از حاشیه‌های باریک به‌دست آمده است. میت‌بوک جدید از پردازنده‌‌های نسل دهمی اینتل یعنی i5-10210U و i7-10510U استفاده می‌کند و به کارت گرافیک مجزای انویدیا هم مجهز شده است. هواوی همچنین کانفیگی دیگر از این لپ‌تاپ با پردازنده‌ی AMD معرفی کرده است. یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های کانفیگ مجهز به پردازنده‌ی AMD، این است که قیمتی پایین‌تر دارد. در کانفیگ موردبحث از کارت گرافیک AMD Radeon RX Vega 8 هم استفاده شده است. مدل ۲۰۲۰ میت‌بوک ۱۴ یکی دیگر از لپ‌تاپ‌های عرضه‌شده در سال ۲۰۲۰ به‌حساب می‌آید که شباهت‌های زیادی با مدل ۱۳ اینچ دارد. 
میت‌بوک ایکس پرو یکی از موفق‌ترین لپ‌تاپ‌هایی بود که هواوی به بازار عرضه کرد. استقبال زیاد موجب شد هواوی این لپ‌تاپ را سال گذشته به‌روزرسانی کند. امسال نیز این اتفاق افتاد و چینی‌ها مدل ۲۰۲۰ میت‌بوک ایکس پرو را نیز معرفی کردند. بدیهی است که مدل ۲۰۲۰ به‌عنوان نسخه‌ی بهبودیافته‌ی مدل ۲۰۱۹، شباهت‌هایی بی‌چون‌وچرا با آن دارد. این لپ‌تاپ رده‌بالا با داشتن طراحی مدرن، یکی از گزینه‌های جذاب برای کسانی است که حاضرند هزینه‌ی زیادی برای لپ‌تاپ بپردازند. 
میت‌بوک‌های هواوی در ابتدای راه در قالب تبلت هیبریدی معرفی شدند؛‌ اما شرکت چینی با بررسی جوانب مختلف بازار تصمیم گرفت در فاصله‌ای نه‌چندان زیاد از عرضه‌ی نسل اول، نسل‌های بعد را به‌عنوان لپ‌تاپ معرفی کند و دردسترس مخاطبان قرار دهد. میت‌بوک‌های هواوی امروزه جزو لپ‌تاپ‌های باکیفیت بازار هستند. هواوی همواره نشان داده که روی خلق نوآوری تأکیدی ویژه دارد و این استراتژی را مطمئنا همچنان برای لپ‌تاپ‌هایش ادامه خواهد داد. 

09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند آرایشی و بهداشتی (جم سان)
فروش برند فول کالا غذایی (مارگا)
فروش برند کنسرو (تاج ممتاز)
فروش برند | برند آماده فروش چای و دمنوش
فروش برند؛فروش برند کیک و کلوچه (خوشکوک)
فروش برند | فروش برند لبنیات (ناز دوش)
فروش برند | فروش برند برنج (بقچه)
فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده