برند سازی یا برندینگ

برند سازی یا برندینگ


برند سازی بخش مهمی از فرآیند رشد و توسعه کسب‌وکارهاست. تمام سازمان‌ها به دنبال ایجاد رابطه‌ای احساسی و پایدار با مشتریان خود هستند تا از طریق آن بتوانند به جایگاه مناسب در بازار دست یابند؛ بنابراین برای داشتن موقعیت رقابتی مناسب، شما نیاز به یک برند یا نام تجاری خوب و آشنایی با فرآیند ایجاد آن دارید.
اما برند و برند سازی به چه معناست؟
برند: واژه، طرح، نماد یا هر ویژگی دیگری است که تصویری متمایز از محصولات شما نسبت به محصولات رقبا می‌سازد. به زبان ساده برند قولی است که به مشتریانتان می‌دهید و به آن‌ها می‌گویید که انتظار چه نوع محصولات و خدماتی را از شما داشته باشند. اما برندسازی فرآیند ایجاد نام یا تصویری منحصربه‌فرد از یک محصول در ذهن مشتریان است.
هنگام ایجاد برند خود، شما به کمی زمان، کمی تحقیق و درکی عمیق از نحوه عملکرد خود نیاز دارید تا برندی به‌یادماندنی با پیامی قوی داشته باشید. ما به شما روش‌هایی را برای ساخت یک برند خوب معرفی می‌کنیم. ایران مدیر در ادامه یک فرآیند ۶ مرحله‌ای برای ساخت برند ارائه می‌کند:


۱٫ برای برند سازی ابتدا بازار هدف خود را مشخص کنید


ابتدا در مورد شناخت مشتریان هدف خود فکر کنید. کتاب‌های کودکان و رمان‌ها به یک روش نوشته‌نشده‌اند. به همین ترتیب، پیام و تصویر شما باید برای بخش خاصی از جامعه منحصربه‌فرد باشد. تلاش برای جذب همه افراد کار بیهوده‌ای است.
با یک یا دو گروه از مشتریان کلیدی شروع کنید و به‌آرامی ازآنجا رشد کنید. در مورد این گروه‌ها منتقدانه فکر کنید، آن‌ها چه کسانی هستند؟ چه نیازی دارند؟ چه می‌خواهند؟ چگونه عمل می‌کنند؟ آن‌ها چه دوست دارند؟ و چگونه می‌خواهید با آن‌ها صحبت کنید؟
۲٫ برند سازی را با تحقیق، همراه کنید


شروع به یادگیری از رقبایتان کنید. شما فقط بامطالعه و تحقیق درباره کسب‌وکارهای صنعت خود می‌توانید بیاموزید. لوگوهای آن‌ها چطور است؟ تفاوت آن‌ها از یکدیگر چیست؟ چگونه با مشتری برخورد می‌کنند؟ مهم است که شما از ویژگی‌های آنان کپی نکنید، بلکه به انگیزه‌های پشت این انتخاب‌ها نگاه کنید.
۳٫ در برند سازی ویژگی منحصربه‌فرد خود را مشخص کنید
ویژگی خاص خود را که برند شما را متفاوت می‌کند، مشخص کنید. به‌عنوان‌مثال، اگر قیمت‌های پایین‌تری از رقبای خود ارائه می‌دهید، می‌توانید این نکته را بر روی نام تجاری خود تأکید کنید. در غیر این صورت، راهی پیدا کنید که خودتان را خاص کنید.
۴٫ برند خود را مانند یک شخص تعریف کنید


هنگامی‌که  اطلاعات مشتریان را جمع‌آوری کردید، تلاش کنید نام تجاری خود را به‌عنوان یک فرد تعریف کنید. اگر شرکت شما یک فرد باشد، چه نوع شخصی است؟ مرد یا زن؟ پیر یا جوان؟ کدام نوع لباس را انتخاب می‌کند؟ چطور صحبت می‌کند؟
آیا شما خوشحال خواهید شد که آن را ببینید اگر به‌عنوان یک غریبه به شما نزدیک شود؟ غذاها و فیلم‌های موردعلاقه آن چیست؟ پاسخ به این سؤالات ممکن است هرگز برای مشتریان مطرح نشود، اما این سؤالات به شما کمک می‌کند تا بهتر و دقیق‌تر برند خود را ایجاد کنید.
۵٫ ویژگی‌های برند خود را به استراتژی بازاریابی تبدیل کنید


فکر کنید که چگونه ویژگی‌های برند شما می‌تواند به حوزه‌های محسوس‌تر و عملی‌تر استراتژی بازاریابی شما تبدیل شود. چه رنگی با نام تجاری شما مرتبط خواهد شد؟ چه چیزی ممکن است به لوگوی شما شبیه باشد؟
می‌توانید «شخصیت نام تجاری» خود را به‌عنوان فردی از مشتریان هدف در نظر بگیرید. چگونه این فرد به مشتریان شما نزدیک می‌شود؟ با آن‌ها صحبت می‌کند؟ اعتماد و وفاداری آن‌ها را به دست می‌آورد؟ پاسخ به این سؤالات آسان نیست، اما برای ایجاد نام تجاری شما ضروری است.
۶٫ برای برند سازی کمک بگیرید


حالا که ایده اصلی برای ایجاد برند خود را دارید، زمان آن است که به افراد متخصص و حرفه‌ای در حوزه گرافیک و بازاریابی مراجعه کنید. شما می‌توانید یک مدیر بازاریابی استخدام کنید یا کار خود را به یک آژانس بسپارید.
هنوز هم مهم است که بخشی از این فرایند باشید اما تخصص یک حرفه‌ای می‌تواند در ایجاد برندی باکیفیت برای شرکت شما مفید باشد.
طی کردن این مسیر به شما کمک می‌کند تا برند منحصربه‌فرد خود را ایجاد کنید اما برای قرار گرفتن در بین برندهای برتر راه طولانی در پیش است. به‌کارگیری نکات زیر به شما در این راه کمک خواهد کرد.
۷ ترفند کاربردی در برند سازی برای تبدیل‌شدن به برندی برتر
۱٫ مردم چگونه شما را می‌بینند؟


طبق گفته پاول سی. برانسون، بنیان‌گذار و رئیس شرکتِ PCBAC نکته جالب‌ در مورد برند شما این است که حرف دیگران درباره برند شما صحت بیشتری نسبت به گفته‌های شما خواهد داشت، بنابراین، اولین گام برای رشد نام تجاری شما آگاهی ازنظر دیگران نسبت به خود است.
۲٫ پلتفرم آنلاین خود را بسازید


وبلاگر، نویسنده، استراتژیست دیجیتال و گوینده Jeff Bullas توصیه می‌کند که پلتفرم آنلاین خود را مانند یک وبلاگ یا وب‌سایت راه‌اندازی کنید، محتوای قوی تولید کنید و با مخاطبان خود در رسانه های اجتماعی ارتباط برقرار کنید. از لینکدین، فیس‌بوک، توییتر و یا اینستاگرام استفاده کنید. شما گزینه‌های زیادی دارید. پس دریابید که کدام شبکه اجتماعی به درد شما می‌خورد. راز کار این است که به امید بهترین‌ها ننشینید. فقط شروع کنید.». برای حضور آنلاین بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید:
•    معتبر باشید
•    یک صدای منحصربه‌فرد داشته باشید
•    یک لیست از ایمیل مشتریانتان تهیه کنید
•    یک طراحی به‌یادماندنی داشته باشید
•    یک شعار به‌یادماندنی که مأموریت و هدف شما را بیان می‌کند، بسازید
•    توانایی مشتریان خود را بیشتر کنید
۳٫ با برند خود به همه‌چیزهایی که می‌خواهید برسید
برند شما باید بخش بزرگی از همه‌چیز شما باشد و با زندگی شما عجین شود. این نه‌تنها باید در لباس‌های شما بلکه در هر کاری که با دوستان و همکاران کسب‌وکار خود انجام می‌دهید، بروز کند. نام تجاری باید در چگونگی وبلاگ نویسی آنلاین شما نشان داده شود. اگر سعی کنید کسی باشید که نیستید، به‌زودی لو خواهید رفت.
۴٫ در طول فرایند برند سازی باید ثابت‌قدم باشید
به‌عنوان یک مشتری، به برندهایی که بیشتر به آن‌ها وفادار هستید، فکر کنید. شما اعتماد آن‌ها را به دست آوردید زیرا آن‌ها قابل‌اعتماد هستند. به‌عنوان‌مثال، Zappos به‌عنوان ارائه‌دهنده خدمات برتر به مشتریان شناخته‌شده است. همان‌طور که هانا فلیشمن در Hub Spot اظهار می‌کند تمام دارایی‌های ارتباطی و بازاریابی شما باید داستان برند شما را تعریف کند».
۵٫ سعی نکنید همه را خوشحال کنید
شما نمی‌توانید همه را خوشحال کنید، بنابراین یاد بگیرید که بهترین برند ممکن را برای مجموعه خاصی از کاربران ایجاد کنید. سعی نکنید همه را خوشحال کنید. این غیرممکن است. نگران نباشید؛ خودتان باشید؛ حتی اگر این بدان معنا باشد که چیزهایی را بگویید که هیچ‌کس دیگری نخواهد گفت. به یاد داشته باشید، کار شما کسب رضایت همه نیست. شما در کسب‌وکاری هستید که باید آن را توسعه دهید، نه این‌که همه را خوشنود کنید.
۶٫ در برند سازی باید ارزش خلق کنید
شما باید با آنچه انجام می‌دهید، ارزش ایجاد کنید. لازم نیست شرکت اپل باشید تا محصول شگفت‌انگیزی تولید کنید. حتی محصولاتی مانند Ikea ارزش زیادی برای مشتریان خود دارند. برای خلق ارزش ابتدا این سؤالات را از خود بپرسید:
•    چه چیزی محصولات، خدمات و شرکت شما را از رقبا متمایز می‌کند؟
•    چه ارزشي را ارائه می‌دهید و آن ارزش چقدر با آنچه توسط رقباي شما ارائه می‌شود، متفاوت است؟
•    این مزایا چگونه بر احساسات مشتریان شما تأثیر می‌گذارد؟
•    آیا نام تجاری من با نحوه بازاریابی‌ من هماهنگ است؟
۷٫ مشتریان را از برند خودآگاه کنید
می‌توانید با استفاده از تکنیک‌های متفاوت، آگاهی به برند را گسترش دهید:
•    همکاری با کسب‌وکارهای محلی
•    تبلیغات گسترده
•    خودستایی
•    اجرای مسابقه در رسانه‌های اجتماعی
•    استفاده از پادکست
سخن آخر
شاید ایجاد یک برند و توسعه آن کار دشواری به نظر برسد اما ازآنجایی‌که برندسازی منجر به جایگاه‌یابی مناسب محصول شما در بازار و حفظ مشتریانتان می‌شود، ارزش وقت و هزینه صرف شده را خواهد داشت. برند شما باید متناسب با ویژگی بازار هدفتان و نشان‌دهنده هویت کسب‌وکارتان باشد و شما را همان‌گونه که می‌خواهید به دیگران نشان دهد.
شما چقدر به برند سازی و مزایای آن توجه دارید؟ آیا تابه‌حال توانسته‌اید یک برند قدرتمند خلق کنید؟ 


09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند | برند آماده فروش چای و دمنوش
فروش برند؛فروش برند کیک و کلوچه (خوشکوک)
فروش برند | فروش برند لبنیات (ناز دوش)
فروش برند | فروش برند برنج (بقچه)
فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند مواد غذایی (تاپ نیک)
فروش برند | برند آرایشی و بهداشتی
فروش برند آرایشی و بهداشتی (اردسی)
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده