مبانی اولیه برندینگ(فروش برند)
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 274
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
برندینگ چیست؟
ابتدایی ترین مفهوم برای برندینگ به معنی دادن وعده در خصوص یک برند (Brand) و سپس انجام آن تعهد می باشد.
در حقیقت برندینگ (Branding) یکی از مهمترین جنبه های هر کسب و کار اعم از کوچک و بزرگ, جزئی و یا تجاری است. یک استراتژی برندینگ موثر در یک بازار رقابتی فزاینده به شما حاشیه ی عمده می بخشد. اما حقیقتاً برندینگ به چه معناست و چگونه روی کسب و کار شما تاثیر می گذارد؟
اگر بخواهیم دلایل پیشرفت یک شرکت و یا یک کسب و کار را ارزیابی کنیم ، میتوانیم به وضعیت برند آن حرفه دقت کنیم که آیا محصولات و یا خدمات آنان یک برند شناخته شده است یا خیر ؟ بازخورد ها در رابطه با برندشان چگونه بوده است ؟
برندسازی یا برندینگ (Branding) فرآیندی منظم است که برای ایجاد آگاهی و افزایش وفاداری مشتری استفاده میشود. هدف اصلی از برندسازی یک محصول، خدمت یا سازمان ایجاد ذهنیت و چشم انداز نسبت به تجارت خود در مشتریان است، تا جاییکه رفع نیازهای خود را در گرو مراجعه به شما بدانند. این کار مستلزم دستورهای سطوح بالا و آمادگی لازم برای سرمایه گذاری در آینده است. برندسازی (برندینگ) استفاده از هر فرصتی است تا بگوییم چرا مردم باید یک برند یا نام تجاری را نسبت به سایر برندها ترجیح و انتخاب نمایند.
تعریف ریبرندینگ
ریبرندینگ یک ابزار راهبردی موثر در بین جعبه ابزارهایی است که در اختیار یک صاحب کسب و کار و بازاریاب قرار دارد. بیشتر به یک محرک تاثیرگذار شباهت دارد و زمانیکه در سناریوهای ویژه به کار گرفته شود، به مانند یک ابزار قدرتمند عمل می کند و اگر از آن به اشتباه استفاده شود، خسارات زیادی به شرکت ها وارد خواهد آورد.مقدمات ریبرندینگ
آیا تا به حال به فکر ریبرندینگ افتادهاید؟ ریبرندینگ یک شرکت دیگر به سادگی تغییر لوگو و بارگذاری نسخه جدید آن در وبسایت تان خلاصه نمی شود. با توجه به اینکه امروزه کانال های بازاریابی آنلاین متعددی دردسترس قرار دارند، فرایند ریبرندینگ تصویر ذهنی شرکت شما پیچیده تر شده است.ریبرندینگ را شوخی نگیرید.
ریبرندینگ یک اقدام اصلاحی محسوب می شود؛ مشکلی را حل می کند. اگر هیچ مشکلی وجود نداشته باشد، آنگاه نیازی به انجام یک ریبرند نیست.ابزارهای برندینگ از کجا شروع کنیم؟
1.تبلیغات
2.روابط عمومی
3.پیشبرد فروش
4.بازاریابی مستقیم
5.فروش شخصی
6.بسته بندی
7.رویدادها و اسپانسرینگ
8.خدمات مشتری
استراتژی برند و ارزش ویژه برند
استراتژی برند شما این است که چگونه، چرا، کجا، کی و با چه کسی قصد برقراری ارتباط و ارائه پیامهای برند خود را دارید. جایی که تبلیغ میکنید بخشی از استراتژی برند شما است. کانالهای توزیع شما نیز جزئی از استراتژی برند شما هستند. و همچنین آنچه به صورت بصری و شفاهی با آن ارتباط برقرار میکنید بخشی از استراتژی برند شما است.برندسازی استراتژیک مداوم، منجر به ایجاد یک ارزش ویژه در برند میشود (برای مطالعه بیشتر مقاله “ارزش ویژه برند” را مطالعه کنید)، این به معنای ارزش افزودهای است که برای محصولات یا خدمات شرکت شما فراهم شده است و به شما این امکان می دهد تا محصولات خود را با قیمت بالاتری نسبت به محصولات بدون برند ارائه دهید، و مشتری را ترقیب کنید تا هزینه بیشتری بپردازد. بارزترین نمونه این مورد، محصولات کوکاکولا در مقابل نوشابههای عمومی است. از آنجا که کوکاکولا یک برند تجاری با ارزش ویژه بسیار بالا ایجاد کرده است، می تواند هزینه بیشتری برای محصول خود بگیرد، و مشتریان آن قیمت بالاتر را پرداخت میکنند.
ارزش افزوده ذاتی برای ارزش ویژه برند، اغلب به شکل کیفیت درک شده یا دلبستگی عاطفی حاصل میشود. به عنوان مثال، نایک محصولات خود را با ستارگان ورزشی مرتبط می کند، و امیدوار است که مشتریان دلبستگی عاطفی خود را از این ورزشکار به محصول منتقل کنند. برای نایک فقط ویژگیهای کفش نیست که کفش را میفروشد.