ثبت و فروش برند پوشاک




برند چیست؟

قبل از آنکه در رابطه با ثبت برند لباس و شرایط و هزینه‌های آن صحبت نماییم بهتر است تا ابتدا در رابطه با برند توضیحات کلی دهیم تا کمی در رابطه با برند و معنا و مفهوم آن آشنا شوید. به‌طورکلی برند عبارت است هرگونه نام، نشانه، علامت، عبارت و یا ترکیبی از این موارد که باهدف تمایز ایجاد کردن بین محصولات تولیدشده توسط یک شرکت و یا کارخانه با شرکت و کارخانه‌ای دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد.
برند را می‌توان ارزشمندترین دارایی یک شرکت و یا کارخانه در نظر گرفت که می‌تواند در ذهن مخاطب ماندگار شده و سبب افزایش فروش محصولات شود به همین دلیل است که مبحث ثبت برند همواره یکی از اصلی‌ترین مواردی بوده است که مدیران کسب‌وکارهای مختلف با آن رو به رو بوده‌اند.


پوشاک از گذشته تا به امروز

در طول تاریخ پوشاک یکی از اصلی‌ترین نیازهای انسان بوده و در هر دوره تاریخی انسان توانسته است متناسب با فصل‌های سال پوشاک مناسبی را برای خود فراهم آورد. با صنعتی شدن فرایند تولید لباس بسیاری از کارخانه‌های تولیدی در زمینه تولید لباس پدید آمدند که هر یک تحت عنوان برندی خاص در بازار فعالیت نموده و نیاز بازار را تأمین می‌نمایند.
با توجه به نیاز فراوانی که بازار لباس در ایران دارد و همچنین فراوانی کارخانه‌های و کارگاه‌های تولید لباس دارا بودن برندی حرفه‌ای در این بازار ازجمله اموری است که تمامی کارخانه‌های تولیدی لباس که به دنبال جذب حداکثر بازار فروش لباس هستند می‌بایست به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.


ثبت برند لباس امری ضروری است

شرکت‌هایی که در زمینه تولید پوشاک فعالیت می‌کنند همانند تمامی تولیدکنندگان کالا و خدمات به برند تجاری مختص خود نیاز خواهند داشت. درصورتی‌که یک شرکت تولیدی لباس برند خود را به ثبت برساند می‌تواند از بسیاری از مزایا و ویژگی‌های یک برند ثبت‌شده استفاده نماید که در ادامه بیشتر در رابطه با این موضوع توضیح خواهیم داد.
برند یک شرکت تولید لباس را می‌توان همانند شناسنامه آن شرکت در نظر گرفت که می‌تواند تمایز لازمه را میان محصولات این شرکت با سایر شرکت‌های فعال در این حوزه ایجاد نماید و سبب افزایش فروش شود.

نام برند، می بایست قانونی بوده و  قابلیت ثبت داشته باشد. وفق قانون، علامتی قابل ثبت است که جدید و  ابتکاری بوده و گمراه کننده نباشد.به این معنی  که نام و نشان تجاری، نباید مشتری را از لحاظ جنس یا مبدا علامت به اشتباه اندازد.به  عنوان مثال، برای پارچه پنبه ای نمی توان نامی به عنوان سفید پشم انتخاب نمود،  زیرا ممکن است مشتری تصور کند که پارچه مزبور پشمی است.مثلاَ در فرانسه علامتی  برای پارچه های پنبه ای به نام Lavablaine  انتخاب گردید که چون مشتری  را گمراه می نمود باطل گردید یا آنکه در علامت خصوصیاتی وجود داشته باشد که مشتری  را راجع به مبدا جنس به اشتباه اندازد.
قانون ثبت علائم و آیین نامه اصلاحی اجرایی مصوب سال 13337 ثبت علائم ذیل را ممنوع نموده است:
_علائم رسمی،دولتی و مملکتی نظیر پرچم ایران،علائم وزارتخانه ها،هلال احمر،علائم نیروهای مسلح و ....
_علایمی که قبلاَ خود یا مشابه آن به ثبت رسیده باشد.
_علائم منافی عفت عمومی ونظم و انضباط اجتماعی
_علائمی که دارای اسم و عبارت عمومی باشد و دولت استعمال آن را تحت علامت تجاری منع کرده باشد.
طبق ماده 9 قانون ثبت علائم و اختراعات:"در موارد ذیل متصدی شعبه مذکور در ماده 6 تقاضای ثبت را رد خواهد کرد:
1) در صورتی که علامت مخالف مقررات قانون باشد.
  2) در صورتی که علامت قبلاَ به اسم دیگری ثبت شده و یا شباهت علامت با  علامت دیگری که ثبت شده است به اندازه ای باشد که مصرف کنندگان عادی یعنی اشخاصی  را که اطلاعات مخصوصی ندارند به اشتباه بیندازد"

1- اظهارنامه ثبت برند در 3 نسخه
2- نسخه اصلی یا رونوشت گواهی شده وکالتنامه ، در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی به عمل آید.
3- ارائه ده نمونه از علامت به صورت گرافیکی که با علامت الصاق شده روی اظهارنامه یکسان بوده و ابعاد آن حداکثر 10 در 10 سانتی متر باشد.اگر ارائه علامت به صورت گرافیکی نباشد ده نمونه از کپی یا تصویر علامت حداکثر در همین ابعاد و به نحوی که مرجع ثبت مناسب تشخیص دهد،ارائه خواهد شد.
درخواست کننده باید بر روی هر اظهارنامه یک نمونه از علامت را الصاق و آن را امضاء نماید . نمونه سوم در موقع ثبت بر روی صفحه مربوطه در دفتر ثبت و نمونه چهارم بر روی تصدیق ثبت الصاق می شود. علاماتی که برجسته یا گود در روی شیی ء نشان داده می شود بر روی کاغذ نفش خواهد شد. ابعاد نمونه نباید از ده سانتیمتر از هر طرف تجاوز کند. 
بر روی هر نمونه الصاق شده به طریق بالا مهر شعبه ثبت شرکت ها و علایم تجاری و اختراعات زده می شود به طریقی که یک قسمت از مهر بر روی نمونه و قسمت دیگر بررو.ی صفحه قرار گیرد.
چنانچه مرجع ثبت نمونه علامت ارائه شده را مناسب تشخیص ندهد، تسلیم نمونه مناسب را درخواست می نماید.در هر حال،علامت باید به همان نحو که درخواست و ثبت می شود استعمال گردد.
4- در صورت سه بعدی بودن علامت،ارائه علامت به صورت نمونه های گرافیکی یا تصویر دو بعدی روی برگه به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و در مجموع یک نمونه واحد که همان علامت سه بعدی را تشکیل دهند،الزامی است.
5- مدارک مربوط به حق تقدم که باید همزمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف 15 روز از آن تاریخ تسلیم شود.
6- ارائه مدارک دال بر فعالیت در حوزه ذی ربط بنا به تشخیص مرجع ثبت.
7- نسخه ای از ضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و ارائه گواهی مقام صلاحیتدار،اتحادیه یا دستگاه مرتبط،در صورتی که ثبت علامت جمعی مورد درخواست باشد.
8- مدارک مثبت هویت متقاضی
9- رسید مربوط به پرداخت هزینه های قانونی
  10- مدارک نمایندگی قانونی،در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی به  عمل آید.



مزایای ثبت برند لباس

ثبت برند لباس مزایای بسیار زیادی را برای مالک آن به همراه خواهد داشت که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم نمود تا شما عزیزان بیشتر با آن‌ها آشنا شوید.
  • درصورتی‌که برند خود را ثبت نمایید جلو هرگونه سو استفاده از آن توسط شرکت و یا افراد سودجو را خواهید گرفت.
  • یک برند ثبت‌شده می‌تواند برای شرکت شما ارزش بسیار بالایی را به دست آورد.
  • برندهای تجاری پوشاک با دریافت نماد® بالای برند خود می‌توانند اعتبار بین‌المللی دریافت نمایند و فروش در سایر کشورهای خارجی را نیز تجربه نمایند.
  • درصورتی‌که تحت برندی ثبت‌شده ایده و طرح لباسی را مطرح نمایید می‌توانید از به سرقت رفتن ایده و طرح مذکور نیز جلوگیری نمایید.

09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند آرایشی و بهداشتی (جم سان)
فروش برند فول کالا غذایی (مارگا)
فروش برند کنسرو (تاج ممتاز)
فروش برند | برند آماده فروش چای و دمنوش
فروش برند؛فروش برند کیک و کلوچه (خوشکوک)
فروش برند | فروش برند لبنیات (ناز دوش)
فروش برند | فروش برند برنج (بقچه)
فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده