لوازم خانگی،فروش برند آماده مخصوص لوازم خانگی
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 328
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
لوازم خانگی چیست ؟
تعریف دستگاه های لوازم خانگی به کاربرد آن بستگی دارد بطور کلی میتوان اینگونه تعریف کرد: “ماشین یا دستگاه طراحی شده برای استفاده یا عملکرد خاص”فرهنگ لغت کالینز” لوازم خانگی “را به عنوان” مشین یا دستگاه، معمولا الکتریکی، که در خانه شما است و شما برای انجام کار مانند تمیز کردن و یا پخت و پز استفاده می کنید “تعریف می کند.
با توجه به تعریف کلی که در بالا ارائه شده است تقریبا هر دستگای که برای استفاده های خانگی طراحی شده است میتواند یک لوازم خانگی باشد از جمله لوازم الکتریکی، اجاق گاز، یخچال و فریزر ، تستر، و سیستم های تهویه هوا و لامپ های روشنایی و پمپ های آب
(فروش برند آماده)
تاریخچه
در حالی که بسیاری از لوازم برای قرن ها وجود داشته است، دستگاه های خودپرداز برق و یا گاز، یک نوآوری منحصر به فرد آمریکایی است که در قرن بیستم ظهور کرد.توسعه این وسایل با حذف شدن خدمتکاران و نوکران تمام وقت خانگی و تمایل به کاهش فعالیت های وقت گیر در و افزایش اوقات فراغت و تفریح مرتبط است.
در اوایل دهه 1900، وسایل الکتریکی و نفتی شامل ماشین لباسشویی، آبگرمکن، یخچال و فریزر و ماشین های دوختنی(چرخ های خیاطی دستی) بود.
اختراع کوچک اتوی لباس برقی ارل ریچاردسون در سال 1903، یک پیشرفت ابتدایی کوچک به صنعت لوازم خانگی داد.
در توسعه اقتصادی بعد از جنگ جهانی دوم، استفاده داخلی از ماشین ظرفشویی و خشک کن لباس، بخشی از یک تغییر برای راحتی بود.
افزایش درآمد حاصل از مصرف بیشتر لوازم خانگی منجر به تولید محصولات دیگر در حوزه لوازم خانگی شد.
در طول دهه 1980 در آمریکا، این صنعت سالانه کالاهایی به ارزش 1.5 میلیارد دلار را حمل می کرد و بیش از 14،000 کارمند در این صنعت مشغول بکار بوده اند.
درآمد 8 ساله بین سال های 1982 و 1990 به 3.3 میلیارد دلار می رسد و در طول این دوره برای کاهش هزینه های تحقیق و تولید و از بین بردن رقبا ، شرکت ها با یکدیگر ادغام شدند. این امر منجر به تصویب قانون رقابت شد.
قانون رقابت یک قانون است که با تنظیم رفتارهای ضد رقابتی توسط شرکت ها ترویج می کند یا به دنبال حفظ رقابت در بازار است. قانون رقابت از طریق اجرای عمومی و خصوصی اجرا می شود.
وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا مجوز قانون ملی حفاظت از لوازم الکتریکی در سال 1987 را تصویب کرد، که تولیدکنندگان را مجبور می کند مصرف انرژی مصرفی هر پنج سال را به میزان 25 درصد کاهش دهد.
در دهه 1990، صنعت لوازم خانگی بسیار تثبیت شد و بیش از 90 درصد محصولات تنها توسط پنج شرکت فروخته شد. به عنوان مثال، در سال 1991، ماشین ظرفشویی سهم بازار تولید بین جنرال الکتریک با 40٪ سهم بازار گرداب با 31 درصد از سهم بازار الکترولوکس با 20٪ سهم بازار Maytag به با 7٪ سهم بازار و THERMADOR با فقط 2 درصد از سهم بازار تقسیم شد،،،
(فروش برند آماده)
برند لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی
در کشور ما واحد های صنعتی و تولیدی زیادی وجود دارد. برند لوازم آشپزخانه یا برند لوازم خانگی ازجمله آن ها می باشد. در استان های مختلف شهرک های صنعتی زیادی است. سهم تولیدات لوازم خانگی در میان تولییدکنندگان در سال های گذشته رو به رشد بوده است.تعداد تولییدکنندگان لوازم خانگی در ایران که برند های معروفی داشته باشند زیاد نیست.
پارس خزر، بوتان، ارج برند های معروف لوازم آشپرخانه یا لوازم خانگی هستند.
به دلیل تحریم های خارجی موجود در سال های اخیر این صنعت پیشرفت داشته است. تولییدکنندگان ایرانی با دریافت تسهیلات و امکانات از دولت پا به عرصه اقتصادی نهاده اند. علاوه بر تسهیلات موجود برای تولیدات خود بازار داخلی خوبی دارند. یکی از این موارد بیشتر شدن تعداد کالاهای ایرانی نسبت به خارجی هاست.
آنچه قابل توجه است تولییدکنندگان لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی قیمتی کمتر از نمونه های خارجی دارند. دلایل متعددی وجود دارد که این حرفه برای سال های آینده تبدیل به مهم ترین بخش صنعتی ایران شود.
برند هایی که امروز در ایران برای لوازم خانگی و آشپزخانه به ثبت می رسند در سال های نزدیک ارزش بالایی خواهند داشت.
(فروش برند آماده)
شرایط ثبت برند لوازم خانگی
ثبت برند در هر زمینه ای با هر محصولی که بازرگانی و یا تولیدی باشد. می تواند به شکل کاملا مستقیم بر روی محصول اعتبار ببخشد. همچنین می تواند حمایت دولت را از مالک برند به دنبال داشته باشد. با تمام این موارد ثبت برند لوازم خانگی نیز همچون سایر برند ها نیاز به رعایت برخی شرایط خاص دارد. که در این بخش شما را با این موارد آشنا می کنیم:- نام برند باید کاملا جدید و خلاقانه باشد، همینطور به گونه نباشد که ذهن مشتری را از موضوع اصلی منحرف کند.
- علاوه بر اسم برند طراحی آن نیز باید کاملا جدید و زیبا باشد.
- اسم و طرح برند هیچ گونه سابقه ی ثبتی در گذشته را نداشته باشد.
- در واقع باید گفت که اسم و طرح برند نه تنها لازم است به گونه ای باشد که با تمامی برندهای دیگر متفاوت باشد بلکه باید با نوع و جنس محصول مورد نظر ارتباط بسیار نزدیکی داشته باشد، می شود گفت باید معرف محصول باشد.
- نام برند باید معرف محصول باشد.
- از اسم ها و طرح های ممنوعه استفاده نگردد.
- از اسم های عمومی نیز انتخاب نگردد.
- به کار بردن علائمی همچون نشان حلال احمر و همینطور آرم جمهوری اسلامی ایران نیز مطابق قانون ثبت ممنوع می باشد.
- انتخاب برندی که به نظم عمومی و همینطور شان اسلامی توهین کند نیز ممنوع می باشد.
- استفاده از اسم هایی که به شکلی مرتبط به موسسه و یا مقامی هستند نیز ممنوع می باشند. مانند کلمه های انقلابی و یا دولتی
مراحل ثبت برند لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی
- تهیه تمام مدارک و مستندات لازم
- ایجاد حساب کاربری در سایت مرکز مالکیت معنوی
- تنظیم اظهارنامه و ارسال الکترونیکی برای معاونت ثبت علامت تجاری
چنانچه قصد ثبت داخلی یا خارجی داشته باشیم هر کدام از این درخواست ها به اداره کل مربوطه واصل می گردد. - برسی توسط کارشناس اداره، رئیس اداره که با پاسخ های زیر روبرو خواهیم بود:
- تایید اظهارنامه و ورود به مرحله بعد
- ابلاغیه رد اظهارنامه با ذکر دلایل قانونی
- ابلاغیه رفع نقص که در مدت ۳۰ روز باید ان نقص را رفع نمود.
- تایید توسط کارشناس اداره ورود به مرحله انتشار روزنامه رسمی آگهی تقاضای ثبت علامت تجاری.
متصدی این امر سازمان روزنامه رسمی کشور است که با هزینه متقاضی آگهی را چاپ می کند. - در صورت عدم اعتراض به تقاضای ثبت توسط هیچ شخصی لازم است تشکیل پرونده انجام گیرد.
تشکیل پرونده حضوری و فیزیکی با پرداخت هزنیه حق الثبت همراه است. - بعد از طی کردن مراحل اداری لازم است روزنامه رسمی اگهی ثبت علامت تجاری منتشر گردد.
- اخذ سند برند که نمایانگر مشخصات برند و مالک برند می باشد.
مدارد مورد نیاز جهت ثبت برند لوازم خانگی
همانطور که می دانید در هر عرصه ای و برای ثبت هر اختراع و یا برندی لازم به ارائه برخی مدارک می باشد. که می بایست بدون نقص و به درستی به مراکز مربوطه جهت ثبت تقاضا تحویل داده شود. در این خصوص نیز جهت ثبت برند لوازم خانگی مدارکی مورد نیاز است، که به شرح زیر می باشد.مدارک مورد نیاز با توجه حقیقی و یا حقوقی بودن شخص درخواست دهنده به دو دسته تقسیم می شود:
1) مدارک مورد نیاز ثبت برند حقیقی
- آدرس محل زندگی
- آدرس محل کار
- شماره تماس همراه و محل کار
- کپی شناسنامه و کارت ملی
- تصویری از طرح گرافیکی برند
- فهرستی از کالا و یا محصولات مورد نظر
- مجوز کسب و یا فعال بودن شرکت، تولیدی و یا کسب کار
- تصویری از پروانه بهره برداری
- تصویری از وکالت نامه در صورتی که شخص متقاضی ثبت برند خود را از طریق وکیل دنبال می نماید.
2) مدارک مورد نیاز ثبت برند حقوقی
- کپی شناسنامه و کارت ملی
- آدرس محل سکونت و کار
- تصویری از انتشار تاسیس برند در روزنامه
- تصویری از آخریت تغییرات به وجود آمده شرکت در روزنامه
- تصویری از طرح گرافیکی برند در سایزهای مشخص شده
- جواز فعال بودن شرکت در رابطه با لوازم خانگی
- مشخص نمودن جایگاه بین المللی محصول و خدمات مورد ارائه
- ارائه تصویری از کارت بازرگانی
- رسید پرداخت هزینه های مشخص شده
- چنانچه برند به صورت برجسته به روی محصول نمایش داده می شود و یا بر روی جعبه هک خواهد شد، اندازه های نمونه ارائه شده نباید بیشتر از ده سانتیمتر باشد.
- مدارکی که جهت مشخص کردن حق تقدم تقاضا دهنده از برند می باشد. می بایست همراه با درخواست ثبت برند و یا با فاصله زمانی کمتر از دو هفته به موسسه ثبت ارائه گردد.