راهکار ساده برای بازسازی جایگاه برند و داستان برند ایسوس
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 240
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
راهکار ساده برای بازسازی جایگاه برند
اگر قصد دارید از روابط عمومی برای بازسازی جایگاه برند خود استفاده کنید و این موضوع شما را ترغیب کرده است که از نزدیک به برنامه روابط عمومی خود نگاهی بیندازید، در این پست به بیان ۴ قانون ساده که می تواند به عنوان نقطه شروع به شما کمک کند می پردازیم:
۱- نخست دریابید که جایگاهتان در ذهن عموم چیست. چند دلاری برای پژوهش خرج کنید و یا شال و کلاه کنید و بیرون بروید و با مشتریان و مخاطبانتان حرف بزنید. فراموش نکنید که مهمترین افراد، سردبیران نشریه های کلیدی هستند.۲- راهکار بازسازی جایگاه برندتان را انتخاب کنید. مهم است مفهوم خاصی را که می خواهید از طریق تبلیغات و روابط عمومی بدست آورید، از صفر شروع کنید. یقین بدارید که فرد دیگری به این مفهوم نپرداخته است و از به کاربردن اصطلاحاتی مانند مترقی، مدرن و دینامیک پرهیز کنید. این ها ارتباطی با بازسازی جایگاه برند ندارند و روابط عمومی نمی تواند کار چندانی در خصوص آنها انجام دهد.
۳- همه را متقاعد سازید که به طور انحصاری بر ایده بازسازی جایگاه برندتان تمرکز کنند. این امر شامل مدیران شما، آژانس تبلیغات و البته تمام کسانی است که در دپارتمان روابت عمومی کار می کنند. به راهکار اصلی تان بیاویزید و آن را با کمک نشریه هاتقویت کنید.
۴- گهگاه تلاش های روابط عمومی تان را همراه با فعالیت های تبلیغاتی تان و جایگاه کلی مارکتینگ تان ارزیابی کنید. روابط عمومی یکی از ابزارهای متعددی است که باید همان جهت را هدفگیری گند. اگر روابط عمومی جهتی را انتخاب کند و تبلیغات جهت دیگری را، این موضوع به خودی خود موجب شکستتان خواهد شد. به خاطر بسپارید، انطباق مجدد ادراکات، نیازمند زمان و صبر و حوصله می باشد.
داستان برندسازی بزرگترین تولید کننده مادربورد دنیا (ایسوس)
شرکت ایسوس یکی از برندهای پیشرو در زمینهی تولید محصولات مرتبط با فناوری اطلاعات است. همچنین یکی از بزرگترین فروشندههای کامپیوتر دنیا به شمار میرود.
شرکت کامپیوتری ایسوستک (AsusTek Computer Inc) یک شرکت چند ملیتی تایوانی است که در زمینهی کامپیوتر، تلفن، سختافزار و قطعات الکترونیکی فعالیت میکند. دفتر اصلی این شرکت در شهر تایپه در کشور تایوان واقع شده است. لپتاپ، نوتبوک، موبایل، تجهیزات شبکه، مانیتور، روترهای WiFi، پروژکتور، مادربورد، کارت گرافیکی، کارت صوتی و … از جمله محصولات این شرکت هستند.ایسوس تولیدکنندهی رتبهی اول مادربورد در دنیا است. این شرکت حدود ۴۰ درصد از سهم بازار مادربورد دنیا را در اختیار دارد. جالب است بدانید که امروزه از هر ۳ کامپیوتر خانگی ۱ کامپیوتر دارای مادربورد ایسوس است. این شرکت در سال ۲۰۰۸ بیش از ۲۴ میلیون مادربورد در سراسر دنیا فروخته است. ایسوس چهارمین شرکت بزرگ فروشندهی کامپیوتر در دنیا است. ایسوس در لیست ۱۰ شرکت برتر کامپیوتری آسیا رتبهبندی شده است.
معنی کلمهی ایسوس
کلمهی ایسوس (ASUS) درواقع از ۴ حرف آخر کلمهی پگاسوس (Pegasus) گرفته شده است. پگاسوس یک اسب بالدار یونانی و نماد خرد و دانش است. برند ایسوس قدرت، خلوص و روحیهی ماجراجویانهی خود را از این موجود فوقالعاده گرفته است و با هر محصولی که تولید میکند، این ویژگیها به اوج خود میرسند.لوگوی شرکت یک تفسیر مدرن از ریشههای شرکت بوده و دارای ظاهر زیبایی است. رنگ آبی این لوگو نشان دهندهی کیفیت، قدرت، رشد و احساس مسئولیت شرکت نسبت به مشتریها و محیط زیست است.
داستان شکلگیری برند ایسوس
شرکت ایسوس در سال ۱۹۸۹ توسط ۴ مهندس تایوانی به نامهای تیاچ تانگ (T.H. Tung)، تد هسو (Ted Hsu)، وین هاسی (Wayne Hsieh) و امتی لیاو (M.T. Liao) در شهر تایپه بنیانگذاری شد. این ۴ نفر از مهندسان سابق سختافزار شرکت ایسر (Acer) بودند. در آن زمان کشور تایوان هنوز بهعنوان یک کشور پیشرو در زمینهی سختافزارهای کامپیوتری شناخته نشده بود. درنتیجه شرکت اینتل همهی پردازندههای جدید خود را ابتدا در اختیار شرکتهایی مانند آیبیام قرار میداد و شرکتهای تایوانی باید ۶ ماه صبر میکردند تا نوبتشان شود.در همان سالها شرکت ایسوس با استفاده از Intel 486 یک نمونهی اولیه از مادربوردهای خودش را تولید کرده بود. اما برای امتحان کردن آن به یک پردازنده احتیاج داشت. بنابراین درخواست خود را برای شرکت Intel ارسال کرد. در آن زمان شرکت اینتل در تولید مادربورهای خود به مشکل خورده بود. شرکت ایسوس مشکل این شرکت را برطرف کرد و مشخص شد که مادربوردهای ایسوس نیاز به هیچ تغییری ندارند و به خوبی با پردازندههای اینتل کار میکنند. بعد از این ماجرا شرکت ایسوس، نمونهی پردازندههای اینتل را زودتر از رقبای خود دریافت میکرد. ایسوس در سپتامبر سال ۲۰۰۵ اولین سری کارتهای PhysX را به بازار عرضه کرد. این شرکت در همان سال با ارائهی مدل TLW32001 وارد بازار تلویزیونهای LCD شد.
مادربوردهای ایسوس
امروزه شرکت ایسوس بهعنوان اولین تولیدکنندهی مادربورد دنیا شناخته میشود و ۴۰ درصد سهم بازار اینکسبوکار را در اختیار دارد. این شرکت به مدت ۶ سال پیاپی عنوان بهترین برند مادربورد دنیا را از آن خود کرد. شرکت ایسوس یکی از بهترین تیمهای تحقیق و توسعهی دنیا را دارد. اعضای این تیم همواره در تلاش هستند تا مرزهای نوآوری را جابهجا کنند. مهندسان ایسوس از تکنولوژیهای پیشرفتهای استفاده میکنند تا میزان سرعت، قدرت و عملکرد محصولات را به اندازهی قابل توجهی بالا ببرند.همکاری با لامبورگینی
شرکت ایسوس چندین سال بعد از تأسیس خود جایگاه خوبی در بازار پیدا کرده بود و در سال ۲۰۰۶ همکاری خود را با شرکت خودروسازی لامبورگینی (Lamborghini) آغاز کرد. لپتاپهای سری VX حاصل همکاری این ۲ شرکت هستند و تحت لیسانس برند لامبورگینی تولید میشوند. در طراحی مدل VX7SX این لپتاپ از رنگ مشکی و نارنجی معروف ماشینهای لامبورگینی استفاده شده است. طراحی خاص دکمهی استارت، فنهای مدل اگزوز ماشین و آرم معروف ماشینهای لامبورگینی از جمله ویژگیهای این لپتاپ هستند.همکاری با مایکروسافت
شرکت ایسوس در سال ۲۰۰۶ بهعنوان یکی از سازندگان، با پروژهی Origami شرکت مایکروسافت همکاری کرد. شرکتهای دیگری مانند سامسونگ، اینتل و چند برند دیگر نیز در این پروژه مشارکت داشتند. هدف این پروژه تولید کامپیوترهای کوچک و دستی بود که به باور خیلیها باعث شکلگیری تبلتهای امروزی شدهاند. تنها تفاوت این نوع کامپیوتر با نوتبوک در این است که کاربر میتواند از طریق صفحه نمایش دستورات خود را اجرا کند. این گجتهای ۷ اینچی با سیستم عامل ویندوز XP کار میکردند و با نام Ultra-Mobile PC یا به اختصار UMPC به بازار عرضه شدند.کامپیوترهای مدل Eee
در سال ۲۰۰۷ شرکت ایسوس ۲ مدل از این کامپیوترها را به بازار عرضه کرد. «یک لپتاپ برای هر بچه» ایدهی ساختن این لپتاپهای کوچک و ارزان قیمت بود. مدلهای اولیهی این کامپیوترها سیستم عامل لینوکسداشتند اما در سال ۲۰۰۸ نسخهی ویندوز آنها نیز به بازار عرضه شد. نام این محصول مخفف ۳ عبارت Easy to learn, Easy to work, Easy to play است. این دستگاهها به دلیل اجرای برنامههای سازگار با اینترنت به نِتبوک (Netbook) نیز شهرت پیدا کرده بودند. شرکت ایسوس در سال ۲۰۱۳ تولید کامپیوترهای سری Eee را به دلیل استقبال مردم از تبلت و Ultrabook متوقف کرد.کامپیوترهای EeeBox
کامپیوترهای EeeBox یکی از محصولات خط تولید nettop شرکت ایسوس هستند. nettop ها یا کامپیوترهای مینیاتوری، بسیار کوچک و ارزان هستند. این کامپیوترها برای کارهای ابتدایی مانند وبگردی، دسترسی به اپلیکیشنهای مبتنی بر اینترنت، پردازش اسناد و اجرای فایلهای صوتی و ویدئویی طراحی شدهاند. این محصولات برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ به بازار عرضه شدند. این کامپیوترها علاوه بر کوچکی و قیمت کمی که دارند، انرژی کمی نیز مصرف میکنند.ایسوس ذنفون
ایسوس ذنفون (ZenFone) مجموعهای از تلفنهای هوشمند مبتنی بر اندروید است که توسط شرکت ایسوس تولید و بازاریابی شده است. نسخهی اولیهی این محصولات در سال ۲۰۱۴ معرفی شدند. این تلفنهای هوشمند با انواع پردازندهی Atom اینتل، کوالکام اسنپدراگون، پردازندهی MediaTek، سیستم عامل اندرویدو واسط کاربری ایسوس یعنی Zen UI عرضه میشوند.شرکت ایسوس در ژانویه سال ۲۰۰۸ گام بزرگی در بازسازی عملیات خود برداشت و به ۳ شرکت تقسیم شد. شرکت ایسوس (Asus)، که روی تولید کامپیوتر و قطعات الکترونیکی تمرکز کرده است. شرکت پگاترون (Pegatron)، که فعالیتهای آن روی تولید مادربورد و دیگر اجزای مرتبط متمرکز شده است. شرکت یونیهان (Unihan Corporation)، که تجهیزات غیر کامپیوتری مانند قالب تولید میکند. در سال ۲۰۱۰ شرکت پگاترون به طور کامل از شرکت ایسوس جدا شد.
باریکترین نوتبوک جهان
شرکت ایسوس در دسامبر سال ۲۰۱۰ باریکترین نوتبوک جهان را معرفی کرد. ایسوس مدل U36 دارای پردازندهی اینتل Core i3 و Core i5 بود و تنها ۱۹ میلیمتر ضخامت داشت.لپتاپهای ذنبوک (ZenBook)
لپتاپهای ذنبوک خانوادهای از سری Ultrabooks هستند که توسط شرکت ایسوس ساخته شدهاند. اولین لپتاپ ذنبوک در سال ۲۰۱۱ به بازار عرضه شد. این شرکت در سال ۲۰۱۲ مدلهای جدیدی از خانوادهی ذنبوک را با صفحه نمایش لمسی به بازار عرضه کرد. اغلب این مدل لپتاپها از پردازندههای فوقالعاده کم ولتاژ اینتل استفاده میکنند. این مدل لپتاپها که از آلومینیوم براق درست شدهاند با لپتاپهای Aspire از شرکت Dell و Pavilion از شرکت HP و IdeaPad از شرکت Lenovo رقابت میکنند.ایسوس سبز (Green Asus)
شرکت ایسوس متعهد به ساختن آیندهی پایدار است. این شرکت تمام جنبههای کسبوکار خود را بر پایه رویکردهای حامی محیط زیست بنیانگذاری کرده است. این شرکت اولین مادربوردهای بدون سرب و بدون هالوژن را به بازار عرضه کرده است. همچنین اولین مانیتورهای تمام اچدی بدون هالوژن دنیا نیز توسط ایسوس به بازار عرضه شدهاند. این شرکت برای ارائهی تکنولوژی سبز در مانیتورهای LCD خود نیز از طرف مراسم Energy Star مورد قدردانی قرار گرفته است. امروزه محصولات شرکت ایسوس با هدف حفاظت از محیط زیست، کاهش مواد مضر و استفاده از مواد قابل بازیافت طراحی و تولید میشوند. اهداف شرکت ایسوس در این راستا عبارتاند از:طراحی سبز: طراحی محصولاتی با قابلیت استفادهی مجدد، بازیافت و جدا کردن اجزا که میزان مصرف انرژی را بهبود میبخشد.
تولید سبز: استفاده از روشهای جدید برای تولید محصولاتی که فاقد سرب و هالوژن هستند.
خدمات و بازاریابی سبز: حمایت از برنامههای مرتبط با بازیافت و استفاده از این مزایا برای پشتیبانی کردن از سازمانهای خیریه.
زندگی شخصی تیاچ تانگ
تیاچ تانگ (T.H. Tung)، در سال ۱۹۶۰ در تایوان به دنیا آمد. پدر او یک ساعت ساز بود و آنها در حومهی شهر زندگی میکردند. زندگی بسیار سادهی آنها باعث شد که تانگ دوران کودکی خود را بدون تماشای تلویزیون و تنها با بازی بیسبال بگذارند. او علاقهی زیادی به کتاب خواندن داشت و آثار شاعران و نویسندههای مشهور را مطالعه میکرد.تانگ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشتهی کامپیوتر و ارتباطات از دانشگاه ملی تکنولوژی تایپه دریافت کرد. او در دوران دانشگاه هم علاقهی زیادی به خواندن کتاب داشت. او حتی در برخی از کلاسها شرکت نمیکرد تا بتواند خودش به طور مستقل کتابهای مورد نظرش را بخواند. تانگ همچنین سردبیر روزنامهی دانشگاه بود.
تانگ فعالیت کاری خودش را از شرکت ایسر (Acer) آغاز کرد و در سال ۱۹۸۹ به کمک ۳ تن از همکارانش شرکت ایسوس را بنیانگذاری کرد. او تا مدتها نایب رئیس این شرکت بود و در حال حاضر رئیس شرکت پگاترون است.
تانگ بهعنوان یک انسان خیر نیز شناخته میشود زیرا تا به حال از رویدادهای هنری، فرهنگی و تاریخی بسیاری حمایت مالی کرده است.
نقاط قوت و ضعف برند ایسوس
قیمت مناسب: این برند قیمت بهتری نسبت به محصول رقبای خود دارد. تقریبا میتوان گفت هیچ برندی این مقدار از امکانات را با قیمت مناسب در اختیار شما نخواهد گذاشت.طراحی زیبا: یکی دیگر از نقاط قوت برند ایسوس طراحی زیبا و منحصر به فرد محصولات آن است.
نوآوری: همانطور که پیشتر گفتیم، مهندسان برند ایسوس همواره در تلاش هستند که با استفاده از تکنولوژیهای جدید محصولات خلاقانهای به بازار عرضه کنند.
حمایت ضعیف: یکی از نقاط ضعف برند ایسوس این است که راهنمای کاملی در وبسایت خود قرار نمیدهد و تیم پشتیبانی آن نیز ضعیف عمل میکنند. تا به حال گزارشهای زیادی از عملکرد کند تیم پشتیبانی به دست آمده است. همچنین عدهی زیادی از مشتریها نیز از کیفیت پشتیبانی آنلاین این برند راضی نیستند.