نقش برند در رونق کسب و کار
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 298
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin2
نقش برند در رونق کسب و کار
یکی از فاکتورهای بسیار مهم و اساسی در ارتقاء یک سیستم، کسب اعتبار از طریق تبلیغات می باشد. برندینگ فرآیندی است که در آن با استفاده از تفکر خلاقانه، ارائه یک محصول و تبلیغات، مخاطب از هدف ایجاد برند مطلع می شود. بنابراین اگر بخواهیم گسترده تر به این موضوع نگاه کنیم می توان گفت برند صرفاً به طراحی لوگو و یا تیزر تبلیغاتی محدود نمی شود بلکه عوامل دیگری نیز در تکمیل مفهوم آن نقش دارند که عبارتند از کیفیت کالا، نوع بسته بندی، فروش مطلوب و خدمات خاصی که برای مشتریان در نظر گرفته می شوند.
به بیان ساده تر، برندینگ یا برندسازی ساده ترین روش برای انتخاب مخاطبان، ارسال پیام مثبت به ذهن آن ها، جلب اعتماد و رضایت آنان و هویت دادن به کسب و کار خود می باشد. هر چه بیشتر مشتریان به محصول شما وفادارتر باشند، رقابت برای تولید محصول مرغوب تر بالا می رود، در نتیجه میزان سوددهی افزایش خواهد یافت. در فضای پر از رقابت امروز، تکثیر برند و عرضه کالاهای جدید، برندسازی را به یک امر چالش برانگیز تبدیل کرده است. از جمله چالش هایی که در زمینه مدیریت علائم تجاری همواره مطرح می شوند می توان به رقابت بسیار بالا، فشار قیمت ها، افزایش ارتباطات و فناوری های اطلاعاتی، بازارهای کوچک و فضای پیچیده اشاره نمود. یک نشان تجاری از عناصری مانند لوگو، نماد، URL، کاراکتر، بسته بندی و تبلیغات تشکیل شده است. این عناصر به منظور بالا بردن سطح آگاهی نسبت به برند و یا تقویت برداشت ذهنی مثبت مورد استفاده قرار می گیرند. هر کدام از آن ها نقشی موثر و مزیتی متفاوت به همراه دارند، از این رو مدیران و بازاریابان از ترکیب این موارد در کنار یکدیگر استفاده می کنند.
برندهای مختلف از دیدگاه تولید کننده، مصرف کننده و نوع کسب و کار کاربردهای متفاوتی دارند. برای مثال یک مصرف کننده در صورت آگاهی از برند با ریسک کمتری در تصمیم گیری برای خرید مواجهه می شود و یک تولید کننده با برندسازی می تواند نفوذ رقبا را به حداقل برساند. در فضای کسب و کار نیز، یک برند جذابیت ایجاد نموده و موجب رونق فروش خواهد شد. البته یک علامت تجاری زمانی موفق خواهد بود که به شیوه ای مناسب معرفی شود، در مواقع لزوم یادآوری گردد و اطلاعات مورد نیاز را در اختیار مشتریان قرار داده و محصول را معرفی کند.
ثبت برندکارآمدترین و بهترین روش برای مطرح شدن در بازار رقابت، هویت بخشی به سازمان، کسب اعتبار و برخورداری از مشتریان وفادار می باشد. اگر از روش های برندسازی آگاه باشید با انتخاب بهترین آن ها بدون صرف کمترین هزینه می توانید از رقبا پیشی گرفته و میزان درآمد و سوددهی را افزایش دهید. اگر یک علامت تجاری در حوزه صادرات شناخته شود، به جایگاه جهانی دست یافته و در خارج از مرزهای کشور نیز طرفداران خاص خود را پیدا خواهد کرد. به منظور کسب شهرت باید حرکتی تدریجی اما پیوسته داشت تا نام علامت تجاری برای همیشه در ذهن مخاطب باقی مانده و محو نگردد. ایده های جدید و خلاقانه نیز نقشی بسیار موثر در تولید و عرضه کالای مورد نظر و به شهرت رسیدن آن ایفا می کنند.
همانطور که می دانید اصلی ترین وظیفه مدیر یک مجموعه، یافتن استراتژی ها و راهکارهای رونق کسب و کار می باشد. در واقع یک مدیر باید روش هایی را به کار ببرد که باعث دیده شدن محصول یا خدمات مورد نظر در ذهن مشتری شوند. از این رو شرکت های موفق در سراسر جهان، مجموعه هایی مسنجم هستند که بهترین استراتژی ها را به منظور پییشبرد اهداف خود به کار برده اند. آن ها رقیبان خود را به خوبی شناسایی نموده اند و راه درست را برای غلبه بر آنان انتخاب کرده اند.
در حال حاضر، مشتریان و صاحبان کسب و کارهای مختلف، نسبت به عملکردهای بازاریابی از دانش بیشتری برخوردار هستند و گرایش آن ها نسبت به اینگونه فعالیت ها بیشتر شده است. بهره مندی از روش های گوناگون از جمله برندسازی، توجه و آگاهی افراد را نسبت به تلاش های بازاریابی به ارمغان آورده است. به همین دلیل حمایت از مشتریان و اطلاع رسانی به آن ها بسیار حائز اهمیت می باشد و معرفی برند یکی از بهترین روش ها بدین منظور است.
برندها همانند گذشته برای مشتریان بسیار مهم هستند اما به دلیل رقابت بسیار بالا در بازار کسب و کار و وجود انواع متفاوت آن ها، مدیریت برند کمی دشوارتر شده و نیازمند استفاده از راهکارهای اصولی تر و تصمیم گیری های کارآمدتر است. علامت های تجاری اگر به درستی معرفی شوند، فرآیند داد و ستد را برای مشتریان آسان تر نموده و محصول مورد نظر را از سایر کالاها و خدمات متمایز می کنند. این نشان های استاندارد به شرکت ها اجازه می دهند تا از ویژگی های منحصر بفرد محصول خود در بازار رقابت به صورت حقوقی دفاع کنند و مانع از هر نوع سوء استفاده شوند.