نکته های مهم که در طراحی اولیه برند/فروش برند تجاری




برندینگ اصولی یکی از مهمترین مواردی است که از روزهای ابتدایی شروع یک کسب و کار باید مورد توجه قرار گیرد. بنابراین توجه به طراحی اولیه برند مقرون به صرفه‌تر از طراحی مجدد و بازبینی آن خواهد بود. اما مطمئنا تمرکز بر روی طراحی مناسب در ابتدای کار بسیار سخت و دشوار خواهد بود. اگر شما هم در ابتدای آغاز به کار کسب و کار خود هستید و دوست دارید تصویر درست و مناسبی از برند خود را در ذهن مردم نهادینه کنید. در این مطلب با ما همراه باشید تا نکات مهمی که در طراحی اولیه برند باید مورد قرار گیرد را با هم بررسی کنیم.

۱) استفاده از طرح کلاسیک

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آی بازاریابی ، استفاده از طرح‌های کلاسیک در طراحی اولیه برند یکی از مهمترین اصولی است که باید به آن دقت شود. اما توجه داشته باشید که استفاده از طرح‌های کلاسیک به هیچ وجه به معنی طرح‌های خسته کننده و قدیمی نیست. بلکه منظور از طرح کلاسیک توجه به سنت‌های قدیمی و استفاده از رنگ‌های مناسب در طراحی برند است. زیرا این کار سبب عامه پسند شدن برند می‌شود.

۲) طراحی برند بر اساس زمینه فعالیت شرکت

در طراحی لوگوی یک برند باید زمینه فعالیت شرکت نیز به گونه‌ای در نظر گرفته شود. به عبارت دیگر هنگامی که فردی برای اولین بار با لوگوی یک برند مواجه می‌شود باید بتواند زمینه فعالیت آن را از روی لوگو تشخیص دهد. این امر تاثیر مثبتی بر روی ذهنیت مشتری خواهد داشت.

۳) عدم تشابه طراحی اولیه برند با لوگوی سایر کسب و کارها

هر چند برخی از کسب و کارها به عمد لوگوی خود را مشابه لوگوی سایر کسب و کارها طراحی می‌کنند تا ذهن مخاطب را به چالش بکند. اما در حالت کلی بهتر است از ایده‌های منحصر به فردی در طراحی برند برای برندسازی و برندینگ استفاده شود. زیرا در صورت وجود تشابه ممکن است مخاطبان توجهی به جزئیات لوگوی شما نکنند.

۴) مشخص بودن جزئیات لوگو در تمام پلت‌فرم‌ها

توجه داشته باشید که مخاطبان در پلت‌فرم‌های مختلفی با لوگوی برند شما مواجه خواهند شد. بنابراین بهتر است مطمئن باشید که جزئیات لوگوی برندتان در پلت‌فرم‌های مختلف و یا در صورت پرینت گرفته شدن کاملا مشخص است.

۵) استفاده از رنگ‌های متفاوت

هر چند بسیاری از برندها تمایل دارند لوگوی خود را با دو رنگ سیاه و سفید طراحی کنند. اما باید بدانید که استفاده از رنگ‌های مختلف تاثیر بیشتری بر روی ذهن مخاطب می‌گذارد. در صورتی که بتوانید از ۴ رنگ مختلف در طراحی لوگوی خود استفاده کنید می‌توانید با به چالش کشیدن ذهن مشتری تاثیرگذاری را دو برابر کنید. زیرا جلوه‌ی بصری تاثیر فوق‌العاده‌ای بر ذهن مخاطبان دارند.

۶) ایجاد طرح‌های منحصر به فرد

برای ایجاد طرح‌های منحصر به فرد لازم نیست حتما از اشکال پیچیده در طراحی اولیه برند خود استفاده کنید. بلکه به کمک خطوط و رنگ‌ها می‌توانید طراحی فوق‌العاده‌ای را ایجاد کنید. به عنوان مثال لوگوی برند استارباکس مثال مناسبی از به کارگیری خطوط و ریزه کاری در طراحی لوگوی برند است.

۷) انتخاب نام مناسب

در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید به یاد داشته باشید که انتخاب نام برای برند یکی از مهمترین و اساسی‌ترین گام‌های آغاز کسب و کار است. زیرا نام برند برای همیشه در ذهن‌ها باقی خواهد ماند. بنابراین بهتر است نامی که برای برند انتخاب می‌شود پرمعنا و کوتاه بوده و تلفظ راحتی داشته باشد. همچنین لزومی به وجود ارتباط نام و زمینه فعالیت وجود ندارد. در بسیاری از موارد انتخاب یک نام بی‌ربط ماندگاری بیشتری در ذهن مشتری دارد.

۸) انتخاب شعار تبلیغاتی کوتاه برای برند

هر برندی معمولا یک شعار تبلیغاتی برای خود انتخاب می‌کند. این شعار می‌تواند در طراحی برند یا بسته‌بندی آن مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال برند کیت کت شعار تبلیغاتی خود را به گونه‌ای انتخاب کرده است که همواره مخاطبان خود را تحت تاثیر قرار دهد.

۹) تخصیص فضای خالی سفید به بخشی از لوگو

وجود فضای خالی در لوگو تاثیر مثبتی در ذهن مخاطب دارد. بنابراین سعی کنید حتی در صورت انتخاب یک طراحی پیچیده نیز فضای خالی سفیدی را در بخشی از لوگوی خود در نظر بگیرید. این امر باعث ایجاد انسجام در ذهن مخاطب می‌شود.

۱۰) عدم استفاده از خطوط شکسته

مخاطب در اولین نگاه خود به لوگوی یک برند تجزیه و تحلیلی را در ذهن خود نسبت به ان انجام می‌دهد. از این رو استفاده از خطوط شکسته در طراحی اولیه برند با درگیر کردن ذهن مخاطب تاثیر روانی منفی بر روی آن می‌گذارد. به همین دلیل است که بسیاری از برندها سعی می‌کنند از حروف انگلیسی زاویه دار نیز در طراحی لوگوی خود استفاده نکنند.

۱۱) استفاده از لحنی ملایم و گرم هنگام معرفی برند

استفاده از لحنی گرم و ملایم هنگام معرفی یک برند تاثیر به سزایی در محبوبیت آن برند دارد. اگر قصد معرفی برند خود را دارید بهتر است در ابتدا بر روی لحن و روابط اجتماعی خود کار کنید. زیرا ایجاد یک ذهنیت مثبت در مخاطب در گرو مهارت‌های ارتباطی قوی و استفاده از لحن مناسب است.

۱۲) دخیل کردن علایق صاحبان برند

اگر دوست دارید برند ماندگاری را ایجاد کنید بهتر است علایق و سلایق خود را نیز در طراحی آن دخیل کنید. زیرا در این صورت ارتباط عاطفی بیشتری با مخاطبان خود برقرار می‌کنید. برقراری همین ارتباط عاطفی نیز یکی از رموز موفقیت و محبوبیت برند است.

تبلیغات یکی از مهمترین ابزار برای توسعه و پیشرفت برند شخصی

 

مدرس کارگاه برندسازی شخصی که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد، تبلیغات را مهم ترین ابزار توسعه برند شخصی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان میثم شفیعی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ضمن بیان این مطلب افزود: برند را می توان از طریق انتشارات، حضور در رویدادها، وب سایت، از طریق اصرار بر روی یک موضوع، رسانه های اجتماعی و… تبلیغ کرد. وی با بیان اینکه به نظر می رسد برند شدن طی کردن بخش عمده ای از راه بازارسازی باشد، گفت: مارکتینگ دارای ۱۲ حوزه بوده که یکی از انواع آن برند است. وی افزود: باید توسط برند یک سری احساس و منطق در مشتری شکل گیرد.
شفیعی برند سازمانی، محصولی و فردی را از انواع برند ذکر کرد و افزود: مدیریت برند کاربرد تکنیک های بازاریابی برای افزایش ارزش ادراک شده و در نهایت افزایش ارزش نام تجاری است. این مدرس دانشگاه فرآیند اجرایی برند را شامل تدوین استراتژی، ساخت برند، توسعه برند، ارزیابی برند، خلأگیری برند، جایگاه سازی مجدد برند و جایگاه سازی برند عنوان  و تصریح کرد: برند سازی شخصی از لحاظ ماهیت شکل‌گیری یک نیروی مثبت، شفاف و قوی در ذهن افراد است، در زمانی که به ما فکر می‌کنند که به واسطه آن در ذهن افراد ماندگار خواهیم شد. شفیعی با تاکید بر اینکه برند شخصی ما به افراد می‌گوید که ما چه هستیم، چه می‌کنیم و تفاوتمان با دیگران چیست، ادامه داد: ویژگی برند شخصی شامل این موارد است: نخست اینکه برند شخصی نخستین انتخاب فرد بوده، گران تر و شناخته تر شده نیز است.
وی در ادامه گفت: بین حقیقت و واقعیت تفاوت وجود دارد و شما ممکن است در ذات خود بسیار قابل بوده و ارزشمند باشید که این حقیقت شما را تشکیل می دهد اما واقعیت این است که فاقد برند شخصی هستید و نتوانسته اید این قابلیت را برای دیگران بــــه تصـــــویــــر درآورده و محسوس سازید. عضو هیئت علمی دانشگاه تهــران تاکیــد کــــرد: در برندسازی حقیقت به واقعیت تبدیل می شود. شــــفــــیـــــعی انــــــــــــواع برنـــد شخصــــــی را Altruist (نــوع دوستـــــان)،The careerist (حرفه ای ها)، The hipster( کسانی که حرف جدید می زنند)، The connector( افراد مرجع)  The selective( کسانی که دارای مخاطبخاص هستند) و The boomerang (افراد  مخالفت‌کننده)  ذکر کرد.
وی گام های برندسازی شخصی را نیز شامل تعیین انتظارات از برند شخصی، شناسایی و تعریف مخاطبان، اتخاذ استراتژی رقابت، تبیین ارکان برند شخصی و در نهایت تبیین جعبه ابزار برند عنوان کرد. مدرس این کارگاه تصریح کرد: در مرحله طرح ریزی تفاوت داشتن طرح یا برنامه مشخص شده و می توان به داشتن یک برند اصولی امیدوار بود. شفیعی افزود: این همان گامی است که بسیاری به واسطه توجه نداشتن به آن برند ناپایداری ایجاد کرده اند. عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تاکید کرد: به منظور طرح ریزی راهبردی برند سازی شخصی در ابتدا لازم است به تحلیل خود و محیط زندگی مان بپردازیم که لازمه این کار رسیدن به خودشناسی است.
شفیعی افزود: در تدوین انتظارات برند شخصی به سوالاتی مانند: در چه حوزه و تخصصی قصد برندسازی دارید ؟ دوست دارید دیگران شما را چگونه بشناسند؟ ترجیح می دهید مردم برای چه کاری به شما مراجعه کنند ؟ فکر می کنید چه کاری را می توانید به خوبی انجام دهید؟ و …پاسخ می دهید. این مدرس دانشگاه ادامه داد: این گام یکی از نمونه های تفاوت برند شخصی با شهرت است؛ زیرا شهرت در جست وجوی همه گیری و برند شخصی در پی برخورداری از یک تصویر تخصصی است. شفیعی هدف گام شناسایی و تحلیل رقبا را نیز تحلیل و تسلط بر عملکرد رقیبان ذکر کرد. وی در ادامه سه رکن برند شخصی را نیز قولی که داده می شود، ارزش هایی که باید لحاظ شود و خاص بودن برند عنوان کرد  و وجه اشتراک این سه را نیز برند نامید.
این مدرس دانشگاه همچنین ابزار اصلی توسعه برند را IMC  عنوان کرد و افزود: طبیعتا پس از دوران تولد(برندینگ) دوران رشد آغاز می شود و توسعه برند سطحی؛ یعنی افزایش مساحت پوشش برند و توسعه محتوایی به معنی غنی سازی برند خواهد بود. وی در پایان نکته مهم در تحریر چشم انداز را اینکه هدف خاص خود شخص باشد، قابل سنجش، قابل دسترس، قابل اعتماد و زماندار باشد و همچنین قابل توسعه باشد، عنوان کرد.

(میهن برند)
میهن برند بزرگترین سایت در خصوص خرید و فروش برند،واگذاری برند،برند آماده خشکبار و حبوبات، برند آماده برای فروش برند مواد غذایی،فروش برند مواد شستشو، فروش برند مواد ضد عفونی ، فروش برند خوراکی و .... جهت ارتباط با مجموعه میهن برند با مشاوران مجموعه میهن برند در 24 ساعت از شبانه روز میتوانید در ارتباط باشید.

09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند لبنیات (برند نیکبخت)
فروش برند مواد غذایی (فائق)
فروش برند | برند نوشیدنی گنج گوار
فروش برند مواد غذایی (عتیقه)
برند لوازم آرایشی و بهداشتی (لی لی مکس)
فروش برند | فروش برند لوازم خانگی (لیمفو)
فروش برند | برند مواد غذایی (تازه چین)
فروش برند خشکبار (شهر پسند)
برند آماده آرایشی و بهداشتی | فرست پرفکت
فروش برند خشکبار | شیرین دخت
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده