فروش برند تجاری/آلیانتس بیش از یک قرن خدمات بیمه‌ و مالی




آلیانتس (Alliantz)، شرکتی آلمانی با زمینه‌ی فعالیت‌های مالی و بیمه‌ است که مرکز آن در شهر مونیخ قرار دارد. زمینه‌های اصلی فعالیت این شرکت، خدمات مالی و مدیریت دارایی است. از سال ۲۰۱۴، آلیانتس بزرگترین شرکت بیمه‌، بزرگ‌ترین گروه خدمات مالی و بزرگ‌ترین شرکت در جهان به گزارش فوربز است. زیرشاخه‌ی «سرمایه‌گذاران جهانی آلیانتس» این برند، به‌عنوان یکی از پنج شرکت مدیریت دارایی در جهان شناخته می‌شود که سرمایه‌ای بالغ بر ۱۹۳۳ میلیارد یورو را مدیریت می‌کند. در این زیرشاخه، شرکت‌های بزرگ مدیریت مالی همچون پیمکو، آرسی‌آم و دگی فعالیت می‌کنند 

تاریخچه تأسیس

آلیانتس در ۵ فوریه‌ی سال ۱۸۹۰ در شهر برلین تأسیس شد. کارشناس بیمه، کارل فون ثیم، به همراه ویلهلم فینک که کارشناس بانکداری بود، این شرکت را با هدف ارائه‌ی خدمات بیمه‌ای حمل و نقل و تصادفات تأسیس کردند. سرمایه‌ی اولیه‌ی این شرکت، چهار میلیون مارک بود. کارل پیش از تأسیس این شرکت، به مدت ۱۰ سال شرکت بیمه‌ای Munich Re را اداره کرده بود.
در سال ۱۸۹۳، اولین شعبه‌ی بین‌المللی آلیانتس در لندن افتتاح شد. مدیرتی این شعبه بر عهده‌ی کارل شراینر ، مدیر سابق روابط بین‌الملل شرکت Munich Re بود. فعالیت اصلی واحد لندن، ارائه‌ی خدمات بیمه‌ی حمل و نقل به مشتریان آلمانی در خارج از خاک‌ این کشور بود. با شروع جنگ جهانی اول، خدمات شرکت آلیانتس به آمریکا، هلند، ایتالیا، بلژیک، فرانسه و حوزه‌ی بالکان گسترش یافت.
در دسامیر سال ۱۸۹۵، سهام آلیانتس به‌صورت عمومی در بازار سهام برلین عرضه شد. ارزش اولیه‌ی هر سهم در زمان عرضه ۲۵۰ مارک قیمت‌گذاری شد که این مقدار تا پایان همان روز اول به ۷۵۰ مارک رسید.
سال ۱۹۰۶ یکی از سال‌های پرخرج برای این برند بود. زلزله‌ی سان‌فرانسیسکو در ایالات متحده‌ی آمریکا باعث شد آلیانتس و دیگر شرکت‌های بزرگ بیمه، مبالغ هنگفتی به خسارت دیدگان پرداخت کنند. پس از آن و با شروع جنگ جهانی اول، خدمات آلیانتس نیز گسترش یافت؛ اما مشکلات نیز به تبع آن افزایش پیدا کردد. تا سال ۱۹۱۵، این شرکت با افت درآمد ۲۰ درصدی مواجه شد که یکی از نشانه‌های آشکار جنگ برای آن بود. با شکست آلمان در جنگ جهانی اول، تجارت آلیانتس نیز با خسارت‌های زیادی همراه بود؛ چرا که بسیاری از مشتری‌های این برند، درآمد خود را به دلیل بیکاری، ناتوانی و افت ارزش پولی از دست داده بودند.

رشد و بلوغ

پس از جنگ جهای اول، با وجود بحران مالی در جهان، آلیانتس با مدیریت عالی توانست سهم مناسبی از بازارهای جدید برای خود دست و پا کند. در پایان دهه‌ی ۱۹۱۰، اتومبیل‌ها در حال ورود به خیابان‌ها بودند. اگرچه ویلهلم دوم، فرمانروای آن زمان آلمان اعتقادی به اتومبیل‌ نداشت؛ اما آلیانتس از این فرصت جدید استفاده کرد و در این بازار وارد شد. در سال ۱۹۱۸، این برند با همکاری شرکت بیمه‌ای مونیخ و انجمن اتومبیل Kaiserlicher، بیمه‌ی Kraft Versicherungs-AG را برای خدمات بیمه‌ی اتوبیل تأسیس کرد. با رشد صنعت خودرو در دهه‌ی ۱۹۲۰، این شرکت به بزرگ‌ترین بیمه‌ی اتومبیل در آلمان تبدیل شد.
با شروع دهه‌ی ۱۹۲۰، آلیانتس تقریبا تمامی خدمات بیمه‌ی مرسوم را ارائه می‌کرد. کرت اشمیت که از سال ۱۹۲۱ مدیر این شرکت بود، تصمیم گرفت خدمات بیمه‌ی عمر را نیز به آن اضافه کند. به همین دلیل او شرکت آلیانتس لایف را تأسیس و در سال ۱۹۲۳ آن را با Deutsche Lebensversicherungsbank ادغام کرد. زیرمجموعه‌ی خدمات بیمه‌ی عمر آلیانتس نیز به سرعت به بزرگ‌ترین شرکت این صنعت تبدیل شد.
در سال ۱۹۲۳، طراح آلمانی، مارل شولپیگ، لوگوی جدیدی برای آلیانتس طراحی کرد که نمایانگر سه زیرمجموعه‌ی بزرگ آن بود و نماد سنتی عقاب آلیانتس را نیز نشان می‌داد. در همین سال، نام شرکت به Allianz Group تغییر کرد.
در سال‌های بعدی، این برند که با رشد سریعی مواجه شده بود، از فناوری‌های روز برای سرعت بخشیدن به فرآیندهای مالی و بیمه‌ استفاده کرد و به‌نوعی کارهای خود را نیمه اتوماتیک کرد. استفاده از کارت‌ پانچ Hollerith برای ثبت گزارش‌های آماری یکی از این فناوری‌های مورد استفاده بود.
در پایان دهه‌ی ۱۹۲۰، آلیانتس با تصاحب چند شرکت بزرگ آلمانی، حضور خود در بازار سرمایه و بیمه‌ی این کشور را بیش از پیش پررنگ کرد. در آگوست سال ۱۹۲۹، دومین شرکب بزرگ بیمه‌ای آلمان یعنی Frankfurter-Versicherung-AG به خاطر یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های اقتصادی تاریخ ورشکسته شد. پس از مدت کوتاهی، آلیانتس تصمیم گرفت این شرکت را به تصاحب خود در آورد و مشتریان آن را نیز تحت پوشش قرار دهد. خرید این شرکت پس از تصاحب دو شرکت Stuttgarter Verein و Bayerische Versicherungbank، موج خرید و ادغام شرکت آلیانتس در آن سال‌ها را به پایان رساند.

جنگ جهانی دوم و آثار مخرب آن

در تاریخ ۳۰ ژوئن سال ۱۹۳۳، هایدنبرگ، مدیر آلیانتس یعنی ژنرال کورت اشمیت را به سمت وزارت اقتصاد رایش سوم منصوب کرد. این انتصاب، آلیانتس را با کابینه‌ی هیتلر و ارتش نازی پیوند داد. پس از دو سال، اشمیت به دلیل بیماری از مقام خود استعفا داد و در سمت مشاور به آلیانتس بازگشت. پس از اتمام جنگ جهانی دوم، نیروهای ارتش آمریکا، این مدیر باسابقه را از تمامی شغل‌‌ها برکنار کردند.
شرکت آلیانتس که در ابتدای قرن بیستم به‌عنوان نماینده‌ی صنعت بیمه‌ی آلمان شناخته می‌شد، در تصمیمات دولتی پیش از آغاز جنگ جهانی دوم نیز نقش مشاور را داشت. نماینده‌ی این شرکت در جلسه‌ی معروف Reich Program Night در مورد اقدام عملی علیه جمعیت یهودی آلمان حضور داشت. ادوارد هیلگارد به‌عنوان نماینده‌ی آلیانتس در این جلسه حضور داشت و عواقب اقتصادی این اقدام را گوشزد کرد. فعالیت‌های آلیانتس و نماینده‌ی آن در این جلسه، باعث شد که با به قدرت رسیدن نازی‌ها، فعالیت‌های این برند بیمه‌ای مورد تحقیق و تفحص قرار گیرد.
با شروع رسمی جنگ جهانی دوم، مشکلات آلیانتس نیز شروع شد. ارائه‌ی خدمات بیمه‌ و دریافت حق بیمه از مشتریان یهودی روز به روز دشوارتر می‌شد و قوانین نظام جدید آلمان، دست و پای این شرکت و بسیاری از شرکت‌های مالی آلمان را می‌بستند. هرچه جنگ طولانی‌تر می‌شد، مشکلات آلیانتس نیز بیشتر می‌شد و این شرکت نمی‌توانست فعالیت‌های خود را به‌خوبی انجام دهد. خسارت‌های مالی روز به روز بیشتر می‌شدند، نیروهای کاری کاهش می‌یافتند و بمباران‌ها بسیاری از مراکز عملیاتی آلیانتس را تخریب کردند.
با پایان جنگ، بسیاری از دارایی‌های ملکی آلیانتس از بین رفتند. پرداختی‌های شرکت‌های بزرگ کاملا لغو و قراردادهای دولتی نیز بی‌ارزش شدند. در می سال ۱۹۴۵، شرکت آلیانتس تقریبا ورشکسته شد.

تولد دوباره پس از جنگ

تنها چند روز پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۸ می ۱۹۴۵، گرد مولر که بعدا مدیر آلیانتس لایف شد، دست‌نوشته‌ای روی ورودی مخروبه‌ی دفتر اصلی شرکت در برلین نصب کرد و از کارمندان خواست در تاریخ ۱۸ می در محل شرکت حضور یابند و برای ازسرگیری کار تصمیم‌گیری کنند. اجازه‌ی ادامه‌ی فعالیت آلیانتس در ۲۲ می صادر و روند بازسازی از همان روز شروع شد.
در سال ۱۹۴۸، اتحاد جماهیر شوروی فشارهای زیادی به برلین وارد کرد و تجارت را در این شهر دشوار ساخت. مدیران آلیانتس تصمیم گرفتند دفتر اصلی شرکت را به آلمان غربی منتقل کنند تا از این فشارها در امان باشند. معمار مشهور آلمانی، جوزف ویدمن، دفتر مدیریت آلیانتس را در مونیخ طراحی کرد و ساخت آن تا سال ۱۹۵۴ به طول انجامید.
در میانه‌ی دوم دهه‌ی ۱۹۵۰، عصر آی‌تی و دستگاه‌های هوشمند در حال شکل‌گیری بود. در سال ۱۹۵۶، ماشین‌‌های پردازشی IBM 650 وارد شرکت آلیانتس شدند و دوران پردازش الکترونیکی اطلاعات در این شرکت شروع شد. دستگاه‌های شرکت آی‌بی‌ام وظیفه‌ی تولید کارت‌ پانچ آمار و اطلاعات را بر عهده داشتند و هر ساله حدود ۱۰ میلیون از این کارت‌ها را تولید می‌کردند.
آلیانتس با قدرت گرفتن دوباره پس از جنگ جهانی دوم، کمپین‌های تبلیغاتی خود را نیز از سال ۱۹۵۸ با جدیت شروع کرد. آن‌ها کمپینی با چاپ و پخش قوطی‌های چوب کبریت راه انداختند و شعار «بیمه‌شده توسط آلیانتس» را روی قوطی‌ها چاپ کردند. این تبلیغات ساده و پخش میلیون‌ها قوطی از این کبریت‌های تبلیغاتی، یکی از موفق‌ترین کمپین‌های تبلیغاتی تاریخ نام گرفته است.
دفترهای خارجی شرکت آلیانتس نیز که در زمان جنگ عموما تعطیل شده بودند، در پایان این دهه مجددا شروع به فعالیت کردند. ابتدا دفاتر آلمان و اتریش دوباره شروع به کار کردند و در سال ۱۹۵۹ نیز شعبه‌ی پاریس بار دیگر افتتاح شد. رشد غول بیمه‌ی آلمان در سال‌های بعدی نیز به‌خوبی ادامه داشت تا اینکه درآمد بخش‌های مختلف آن ابتدا به مقدار پیش از جنگ بازگشت و در نهایت در سال ۱۹۶۲، مجموع درآمد شرکت به بیش از یک میلیارد مارک رسید. بخش زیادی از درآمد آلیانتس در آن زمان از بیمه‌ی خودرو بود و تا پایان دهه‌ی ۱۹۶۰، بیش از ۵۰ درصد از درآمد شرکت از این بخش تأمین می‌شد.

حضور قدرتمند جهانی

در ابتدای دهه‌ی ۱۹۷۰، آلیانتس به رشد مناسبی رسید و خود را در میان برترین شرکت‌های جهان می‌دید. در سال ۱۹۷۳، مجموع درآمد آلیانتس و آلیانتس لایف به بیش از ۶ میلیارد مارک رسید و برای اولین بار،‌این گروه به بزرگ‌ترین شرکت بیمه‌ی اروپا تبدیل شد. علاوه بر آن، جای گرفتن در میان ۱۰ شرکت برتر بیمه‌ی جهان، از افتخارات این سال‌ها بود. گسترش همه‌جانبه‌ی تجارت شرکت در بخش جهانی، باعث شد این رشد در سال‌های بعدی نیز ادامه داشته باشد. با افزایش رشد شرکت، تلاش برای حضور جهانی نیز بیشتر شد. پس از کشورهای اروپایی، آلیانتس تصمیم گرفت در بازارهای کشورهای دیگر مانند آمریکا نیز حضور پیدا کند. در سال ۱۹۷۲، درآمد بخش بین‌الملل شرکت به بیش از ۱۲۰ میلیون مارک رسید.
مقصد بعدی شرکت آلمانی، بریتانیا بود. آن‌ها قصد داشتند حضور خود در این بازار ناب را جدی‌تر کنند و به همین دلیل، شرکت بیمه‌ی کورنهیل را در سال ۱۹۸۶ خریداری کردند. گسترش آلیانتس به اروپای مرکزی و شرقی نیز رسید. آلیانتس با خرید شرکت بیمه‌ی بیزتوسیتو در مجارستان، عزم خود برای ورود به اروپای شرقی را نشان داد. پس از آن، حضور شرکت در کشورهایی همچون روسیه، جمهوری چک و لهستان نیز قدرتمندتر شد.
شروع دهه‌ی ۱۹۹۰، با حضور جدی در بزرگ‌ترین بازار بیمه‌ی جهان یعنی آمریکا همراه بود. آلیانتس با خرید شرکت بیمه‌ی فایرمن فاند در کالیفرنیا، بازار خود را به کل ایالات متحده‌ی آمریکا گسترش داد. رشد سریع شرکت و شعبه‌های بین‌المللی، نیاز به زیرساخت‌های اطلاعاتی را بیش از پیش کرده بود. در سال ۱۹۹۳، مرکز داد‌ه‌ی جدید آلیانتس در Unterfohring در نزدیکی مونیخ تأسیس شد.
عطش آلمانی‌ها برای گسترش بیش از پیش شرکت تمامی نداشت. آن‌ها در سال ۱۹۹۷، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های بیمه‌ی فرانسه یعنی AGF را خریداری کردند. این خرید، بزرگ‌ترین خرید تاریخ آلیانتس بود. درآمد حاصل از فعالیت این شرکت فرانسوی، مجموع درآمد آلیانتس را به بیش از ۶۰۰ میلیارد مارک رساند.

ورود به بازار مدیریت مالی

سال‌های پایانی قرن بیستم با ورود آلیانتس به تجارت‌های جدید همراه بود. در سال ۱۹۹۸ و با گسترش جهانی‌سازی بازارهای مالی، این شرکت به پتانسیل بالای مدیریت مالی پی برد و زیرمجموعه‌ای جدا تحت عنوان «مدیریت مالی آلیانتس» تأسیس کرد. این شرکت امروزه با نام «سرمایه‌گذاران جهانی آلیانتس» شناخته می‌شود. پس از خرید شرکت‌های متعدد همچون پیمکو، کامینوست و نیکولاس اپل‌گیت، گروه آلیانتس به یکی از بازیگران اصلی بازارهای مالی تبدیل شده است.
در سال ۱۹۹۹، طراحی لوگوی آلیانتس بار دیگر دچار تغییر شد و طراحی‌های ساده یا مینی‌مالیستی در آن به کار گفته شد. لوگوی جدید با حفظ اصول شرکت و تکیه بر نماد عقاب و سه زیرمجموعه‌ی بیمه، خدمات بازنشستگی و مدیریت مالی طراحی شد.
در ادامه‌ی همین سال، شرکت آلمانی تصمیم گرفت تا بازار خود در آسیا را نیز گشترش دهد. آن‌ها که حدود ۱۰۰ سال قبل و در سال ۱۹۰۵ با دریافت مجوز ارائه‌ی خدمات بیمه‌ی آتش‌سوزی وارد بازار چین شده بودند، در سال ۱۹۹۹ شعبه‌هایی در این کشور و کشور تایوان تأسیس کردند. امروزه آلیانتس در بازارهای اصلی چین حضوری پررنگ دارد.
در تاریخ دوم آگوست سال ۲۰۰۰، بنیاد خیریه‌ی Remembrance, Responsibility and the Future با هدف کمک به قربانیان کار اجباری نظام ناسیونال سوسیالیستی تأسیس شد. دارایی اولیه‌ی این بنیاد خیره ۱۰ میلیون مارک بود که نیمی از آن توسط «بنیاد اقتصادی آلمان» تأمین می‌شد. یکی از مؤسسان این بنیاد، شرکت آلیانتس بود و بقیه‌ی هزینه‌ها توسط دولت آلمان تأمین می‌شد.
با شروع قرن بیست و یکم،‌ غول آلمانی برای تصاحب بازارهای جدید، وارد حوزه‌ی بانکداری شد. مدیران این شرکت با خرید بانک درسدنر حضور جدی در این بازار را رقم زدند. این بانک نزدیک به ۲۰ میلیون مشتری در آلمان داشت و نقش آلیانتس در صنعت بانکداری را پررنگ می‌کرد. در سال ۲۰۰۸، شرکت آلیانتس این بانک را به کومرتزبانک آلمان فروخت.
هدف بعدی امپراطوری رو به رشد آلیانتس، کشورهای درحال توسعه بود. آن‌ها در سال ۲۰۰۳ خدمت بیمه‌ی Microinsurance را با هدف تحت پوشش قرار دادن افراد با درآمد پایین ابداع کردند. این خدمت ابتدا در کشور هند معرفی و با استقبال مناسبی روبرو شد. از ابتدای تأسیس تاکنون، شعبه‌ی هند آلیانتس با نام Bajaj Allianz حدود ۱۰۰ هزار محصول بیمه‌ای را به فروش می‌رساند و بیش از ۱.۶ میلیون نفر را تحت پوشش دارد.
برند آلیانتس برای گسترش تبلیغات و حضور اجتماعی خود، همواره کمپین‌های تبلیغاتی ورزشی را نیز مد نظر قرار داده است. این شرکت در سال ۲۰۰۵ ورزشگاهی برای دو تیم فوتبال شهر مونیخ در این شهر تأسیس کرد. ورزشگاه آلیانتس آرنا میزبان بازی‌های تیم‌های بایرن مونیخ و مونیخ ۱۸۶۰ است که طراحی خارق‌العاده‌ی معمار سوئیس، آن را به یکی از زیباترین ورزشگاه‌های جهان تبدیل کرده است.

وضعیت کنونی برند آلیانتس

بیش از یک قرن از تأسیس شرکت بیمه‌ی آلیانتس می‌گذرد و امروز، این شرکت به گروهی بزرگ با مجموعه‌ای عظیم از خدمات بیمه‌ و مالی تبدیل شده است. در حال حاضر حدود ۸۲ میلیون مشتری در ۷۰ کشور دنیا از خدمات آلیانتس استفاده می‌کنند.
تعداد کارمندان شرکت آلیانتس در حال حاضر بیش از ۱۴۰ هزار نفر است و دارایی‌های این شرکت تا سال ۲۰۱۶، در حدود ۸۸۳ میلیارد دلار گزارش شده است. از سال ۲۰۱۴ تا کنون، الیور بیت، که پیش از این مدیر مالی بود، به‌عنوان مدیرعامل غول بیمه‌ی جهان مشغول به فعالیت است.
09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند آرایشی و بهداشتی (جم سان)
فروش برند فول کالا غذایی (مارگا)
فروش برند کنسرو (تاج ممتاز)
فروش برند | برند آماده فروش چای و دمنوش
فروش برند؛فروش برند کیک و کلوچه (خوشکوک)
فروش برند | فروش برند لبنیات (ناز دوش)
فروش برند | فروش برند برنج (بقچه)
فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده