فروش برند،چگونگی تطبیق سبک ارتباطی خود با هر همکار
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 245
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
سبک ارتباطی خود را چگونه با تیپ های شخصیتی همکارتان تطبیق می دهید؟
سبک ارتباطی اصطلاحی است که روانشناسان امروزی از آن در نحوه برقراری ارتباط با شخصیتهای مختلف در محیطهای گوناگون استفاده میکنند. زمانی که بزرگ میشوید، به احتمال زیاد با والدینتان همانگونه حرف نمیزنید که با دوستانتان صحبت میکنید. اگر بهطور اتفاقی حین مکالمهای با والدینتان از اصطلاحات زبان نوجوانان استفاده کنید، آنها با آن زبان آشنایی ندارند و نمیتوانند بفهمند که تلاش میکردید چه چیزی را بیان کنید. حتی شاید شما را در خانه حبس کنند!در دنیای کار هم نوعی از ارتباط نوجوان ـ والد وجود دارد. تمامی همکارانتان تیپ های شخصیتی متفاوتی دارند و این شخصیتهای گوناگون به سبک ارتباطی متفاوتی نیازمندند.
خوشبختانه، بنا بر گفته مارک مورفی (Mark Murphy) نویسنده پرفروش و متخصص رهبری سازمانی و تعامل کارمندان، میتوان بیشتر اختلافهای شخصیتی را به چهار تیپ شخصیت اساسی دستهبندی کرد: تحلیلی، شهودی، عملکردی و شخصی.
اگر یاد بگیرید چگونه با هر تیپ شخصیتی بهگونهای ارتباط برقرار کنید که ترجیح میدهد، همکارانتان ایدههای شما را بهتر درک میکنند و همکاری مؤثرتری با شما خواهند داشت.
ایران مدیر در این مقاله به یادگیری چگونگی برقراری ارتباط مؤثر با هر شخص، در جهت توسعه فردی پرداخته است.
چگونگی تطبیق سبک ارتباطی خود با هر همکار
افراد دارای شخصیت تحلیلی، براساس واقعیتها، دادهها و اعداد میاندیشند. به نظر آنها همیشه هرگونه ادعایی بدون دلیل و مدرک، مشکوک است. برای اثبات نظرات خود، تیپ شخصیتی تحلیلی اصولاً به دادهها تکیه میکند و بهندرت میکوشد احساسات مردم را جذب کند. آنها بینهایت اهل منطق هستند، بنابراین اغلب میتوانند احساساتشان را از بیشتر تصمیماتشان جدا کنند و همانطور که میبینند، عینیترین و منطقیترین انتخاب را انجام میدهند.تیپ شخصیتی تحلیلی معمولاً سطح صلاحیت بالایی دارند، اما همچنین ممکن است به نظر منزوی بیایند و با همکارانی اختلاف داشته باشند که شخصیتهای خونگرمتری دارند یا برای نشاندادن پروژههایشان بیشتر روی شورآفرینی عاطفی تکیه میکنند.
برای برقراری ارتباط مؤثرتر با متخصصان تحلیلی، با صحبتهای جزئی پیش نروید، با منطق پشت مکالمهتان آغاز کنید. زمانی که ایدهای را به آنها معرفی میکنید، با واقعیتها توجهشان را جلب کنید و تمام استدلالهایتان را با دادههای قانعکننده مورد تأیید قرار دهید.
مؤثرترین سبک ارتباطی درخصوص متقاعدسازی برای جلب نظر تیپ شخصیتی تحلیلی، روش علمی است. اگر میتوانید، آزمایش یا نموداری را اجرا کنید که تأیید میکند تیم شما مشکلی اضطراری دارد. در این صورت آنها تمایل بیشتری خواهند داشت که از شما حمایت کنند.
سبک ارتباطی برای برقراری ارتباط با تیپ شخصیتی شخصی
برای تیپهای شخصیتی شخصی، ارتباط و روابط با همکاران بیشتر از هر چیز دیگری ارزش دارد. آنها در فهمیدن احساسات و عواطف مردم ماهرند و بیشتر متوجه این میشوند که همکارانشان در کار چه احساسی دارند تا اینکه چگونه عملکردشان را به حداکثر میرسانند. مانند افراد خودمانی، برونگرا و خوشبین، آنها دوست دارند به صحبتهای همکاران گوش دهند، در اختلافها میانجیگری کرده و سلامت روابطشان را حفظ کنند.تیپ شخصیتی شخصی همچنین تمایل دارد نفوذ زیادی بر تیم داشته باشد. آنها میتوانند روابط شخصی عمیقی ایجاد کنند و گاهی بسیار حساس، دلسوز و خوشبین به نظر برسند. بهطور طبیعی، آنها با افرادی که تنها بر دلیل و نتایج پروژه ـ بدون درنظرگرفتن عامل انسانی در کار ـ تمرکز میکنند، همراه نمیشوند.
برای داشتن سبک ارتباطی مؤثر با تیپ شخصیتی شخصی، بهویژه در ابتدای تعامل با آنها، رابطه خاصی برقرار کنید. هرچه شما جذاب و باشخصیتتر باشید، با شما راحتتر خواهند بود. در طول تعاملتان، باید اجازه دهید مکالمه به صورت طبیعی جریان داشته باشد. تیپ شخصیتی شخصی، بیان ایدهها و احساسات را بدون توجه به موضوع، دوست دارد.
این احساسات است که تصمیمگیری تیپ شخصیتی شخصی را هدایت میکند؛ بنابراین چنانچه میخواهید ایدهای را به آنها پیشنهاد دهید، هدف پروژه را روشن کنید یا داستانی در اینباره بگویید که چگونه پروژهتان مشکلی اضطراری را حل خواهد کرد.
سبک ارتباطی برای برقراری ارتباط با تیپ شخصیتی شهودی
متخصصان شهودی بر تصویر بزرگ هر چیز تمرکز دارند. آنها فکر میکنند تمرکز بر جزئیات ریز پروژه، آنها را کند میسازد و رسیدن به اهداف بزرگتر را سختتر میکند. بهطورکلی آنها نتیجهگرا هستند و ترجیح میدهند دست از تعقیب برندارند؛ بنابراین با ارائه مرورهای گسترده و دیدگاههای کلی به جای پرداختن به جزئیات یک پروژه، آنها را بسیار بهتر جذب خواهید کرد. پرداختن به جزئیات پروژه بهسرعت صبرشان را از میان میبرد و ناامیدشان میسازد.ازآنجاکه معمولاً تیپ شخصیتی شهودی، وسواس دنبالکردن ایدههای بزرگ را دارد، آنها عاشق مقابله با چالشها هستند. تیپ شخصیتی شهودی نمیتواند صبور باشد؛ بنابراین دوست ندارد روی پروژهای کار کند که با کندی پیش میرود یا اینکه توجه زیاد به جزئیات در پروژه الزامی باشد.
با کمال تعجب، کارکردن با کسانی که تمرکز بر روند را ترجیح میدهند و قدمبهقدم و با وسواس روی پروژه کار میکنند، بدترین کابوس برای چنین شخصیتهایی است. سبک ارتباطی مناسب برای برقراری ارتباط با تیپ شخصیتی شهودی بهگونهای است که با صحبتهای جزئی شروع نکنید، یا مدام به سمت صحبتهای حاشیهای نروید. سریع سراغ تعقیب ماجرا بروید و بر موضوع بحث متمرکز شوید.
همچنین باید بتوانید بلافاصله به پرسشی در مورد ایدهها پاسخگو باشید. به احتمال زیاد، تیپ شخصیتی شهودی، در طول پروژه بیپرده، کنجکاو و قاطع خواهد بود. برای پاسخدادن مؤثر به پرسشها، پیگیری و افزایش آنچه پروژه را تأیید میکند، تلاش کنید یک روز پیش از جلسهتان آماده شوید و مواردی را پیشبینی کنید.
چنانچه موفق شدید پروژهای را به آنها معرفی کنید، نتایج جاهطلبانه را فقط بهخاطر راضیکردنشان به آنها وعده ندهید. برآوردهنشدن هر چیز کوچک از انتظار، آنان را ناامید میکند و اعتماد نسبت به شما را از بین میبرد.
سبک ارتباطی برای برقراری ارتباط با تیپ شخصیتی کارکردی
تیپ شخصیتی کارکردی معمولاً همهچیز را درباره روند کار در اختیار دارند. آنها پروژهها را با جزئیات دقیق برنامهریزی میکنند، بنابراین هیچ شانسی برای اشتباه پیش رفتن وجود ندارد. همچنین همکارانشان به آنها برای اجرای پروژهها تکیه میکنند، زیرا اطمینان دارند حتی جزئیات خاص را هم از دست نمیدهند.ازآنجاکه تیپ شخصیتی کارکردی بسیار جزئیاتمحور است، ممکن است زمانی که برنامه یا دیدگاه خود را توضیح میدهند، همکارانشان توجهی به آنها نکنند. همچنین میتوانند با افرادی درگیر شوند که بهمنظور تمرکز بر استراتژی کلی و نتایج، جزئیات یک پروژه را نادیده میگیرند.
بهمنظور برقراری ارتباط مؤثر با تیپ شخصیتی کارکردی، باید این موضوع را اثبات کنید که مرتب و منظم هستید، وگرنه نمیخواهند با شما همکاری کنند! زمانی که این تیپ شخصیتی تمام جزئیات پروژه را توصیف میکند، با جدیت گوش دهید و درک کنید که چگونه بخشهای تأثیرگذار، برای ایجاد نتیجه با هم کار میکنند. این همان چیزی است که احترام آنها را به ارمغان میآورد.
سبک ارتباطی درخوصوص این تیپ شخصیتی بهگونهای است، هنگامی که ایدهای را برای این تیپ شخصیتی مطرح میکنید، تا جایی که امکان دارد جزئیات زیادی را فراهم کنید. هدف واضحی ارائه دهید و برای تصمیمگیری به آنها فشار نیاورید. این افراد دقت و سرعت را در اولویت قرار میدهند و با کمال میل،
موارد را سه بار چک خواهند کرد.
کلمات کلیدی :
فروش برند, فروش برند آماده, فروش برند تجاری, برند فروشی, فروش برند ارزان, برند آماده, برند تجاری, برند, قیمت برند