فروش برند،مهارت خودآگاهی و ۷ روش تقویت آن برای یک کارآفرین موفق
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 166
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
مهارت خودآگاهی یکی از انواع روشهای توسعه فردی جهت موفقیت در کسبوکار است. گامهای اول به سمت موفقیتِ واقعی، همواره ذاتی است و از درون فرد میجوشد. کارآفرینان موفق میدانند چگونه هویت خود را تشکیل دهند و قدرت درون، غرایز و بینش خود را کنترل کنند.
شناخت خود بهطور کامل و واضح، آنها را به معاملههای درست کاری سوق میدهد. درصورتیکه کارآفرینان از خودآگاهی دقیق برخوردار نباشند با هجمهای از عواطف و احساسات مواجه شده و متعاقباً با شکست روبرو خواهند شد. با داشتن خودآگاهی، پیشبینی روابط محکم و موردنیاز برای موفقیت آسانتر خواهد بود.
۱٫ نقش هدایت ذاتی در مهارت خودآگاهی
کارآفرینان موفق از درون توسط نیرویی تشویق میشوند. این نیرو آنها را به فعالیت بیشتر برای ماهرشدن در مهارتهای خود تشویق میکند و به آنها انگیزه میبخشد. این نیروی درونی تنها به افراد بسیار موفق تعلق ندارد. همه افراد از این نیرو برخوردار بوده و ازآنجاکه هیچ فردی در این جهان ناتوانتر از دیگری نیست هر یک از افراد میتواند حرفی برای گفتن داشته باشد.این نیروی درونی، عاملی است که کارآفرینان موفق را در رسیدن به اهداف خود تشویق میکند زیرا آنها ترغیب شدهاند تا هویت خود را از طریق کار خود بیان کنند. هر فردی رویایی برای تجربه دارد. رجوع به ذات خود اولین گام از تحقق این رویاهاست. نیروی درونی به افراد این توان را میدهد که خود را بهخوبی بشناسند تا در شناخت خود و شیوه تصمیمگیری خویش به موفقیت برسند.
۲٫ شناخت ترفندها و نقش آن در مهارت خودآگاهی
در هر شرایط جدید کاری، کارآفرین ملزم است که ترفندها را بشناسد. رهبران حرفهای از شروع ترسی ندارند زیرا هر چه از نتیجه کار آگاهی بیشتری داشته باشند، تعاملات آنها در بلندمدت موفقتر خواهند بود. یک فرد عادی در ابتدا با هیجان زیاد به کارآفرینی اقدام میکند اما بعد انگیزه خود را با احساساتی چون خستگی، بیتابی، ترس یا پریشانی از دست میدهند.کارآفرینان موفق بر این احساسات غلبه کرده، رهبری دیگران را دنبال کرده، قوانین را یاد گرفته و چگونگی هماهنگی بین افراد جهت نیل به اهداف سازمان را زیر نظر میگیرند و به معنای واقعی کلمه تبدیل به یک رهبر در سازمان میشوند.
طی این فرآیند آنها اعتمادبهنفس لازم برای به دست گرفتن سرنوشت خود را بهبود میبخشند. آنها متواضع بوده و آگاهاند که با ممارست و تمرین، به شفافیت و بهرهوری لازم دست خواهند یافت. برای موفقیت همین مسیر را پیش بگیرید و متواضع باشید تا ترفندها را یاد بگیرید. اینگونه است که از یک پیرو به یک رهبر حرفهای تبدیل میشوید.
۳٫ کنترل عواطف و مهارت خودآگاهی
رهبران برتر بر عواطف درونی خود غلبه میکنند. آنها در شناخت زمان مناسب برای به کار بردن احساسات خود و دستیابی به موفقیت و قدرت، ذکاوت داشته و زمان مناسب برای کنترل عواطف خود را میشناسند. کارآفرینان موفق اجازه نمیدهند که ترس یا عصبانیت بر توانایی تصمیمگیری آنها تأثیر بگذارد.همانطور که این عواطف مانع تفکر منطقی افراد میشود، ترس و عصبانیت مانع رسیدن به موفقیت میشوند. تفکر منطقی رابط فرد با عرصه نبرد بوده و فضای تصمیمگیری درست را مهیا میکند. بهبیاندیگر، کنترلِ نفس، چاشنی موردنیاز برای هدایت به سمت موفقیت است.
۴٫ ریسک کردن و نقش آن در افزایش مهارت خودآگاهی
کارآفرینان موفق میدانند که خودآگاهی در موقعیتهایی که تصمیمگیری سخت است، حسی از قاطعیت به همراه میآورد. خودآگاهی به آنها این توانایی را میدهد که در شرایط سخت به ارزیابیهای مؤثر، سریعتر و بیشتری اقدام کنند.رهبران موفق از نظارت و یادگیری برای حرفهای شدن در شناخت الگوها و ماهیت کاری خود استفاده میکنند. این اقدام به آنها اجازه میدهد که ریسکپذیری بیشتری داشته باشند و درعینحال از ضررهای کمتری رنج ببرند.
۵٫ مهارت خودآگاهی و صبر
کارآفرینان موفق از بلوغ و تجربه لازمه برای صبوری برخوردارند. برخی اوقات معاملات خاص نیازمند ترکیبی از استراتژی، خروج از بازی، شکست و یا بازگشت به برنامهریزی برای شروع مجدد میباشد.صبوری به رهبران کمک میکند که به فراتر ازآنچه که در مقابل آنها قرارگرفته است بپردازند و همزمان با انتظار کشیدن شاهد قرار گرفتن مهرهها در جای خود باشند؛ بدون اینکه هرگونه واکنش ناگهانی به شیوه منفی از خود نشان دهند و یا فرصتهای خود را بسوزانند. گاهی رهبری موفق، به معنای دست کشیدن از کار و مشاهده انجام خودبهخود آن میباشد.
۶٫ رشد و شکوفایی عقلانیت در مهارت خودآگاهی
چیره شدن بر دنیای درون خود که مجموعهای از واکنشهای احساسی است، عاملی است که رهبران زبردست را به تصمیمگیری صحیح، درس گرفتن از اشتباهات خود و استمرار در عملکرد سوق میدهد. خردمندی از تمایل به شکست در برخی از نبردها برای پیروزی در جنگ نشأت میگیرد. هیچ راهی برای موفقیت وجود ندارد مگر اینکه در ابتدا توانایی مدیریت دنیای درونی خود و ترسها و آرامشهای خود را داشته باشید.عقلانیت، پایداری و استمرار میآورد و رهبران مؤثر آن را بهعنوان کلید موفقیت میشناسند. وقتی دیگران ناامید میشوند، این رهبران به کار خود ادامه میدهند. پایداری در جهانی با نتایج قابلمشاهده موفقیت درونی و بیرونی را رقم میزند. داشتن این عقلانیت، باعث میشود تا رهبران بهطور مداوم پلههای ترقی را طی کرده و به رشد کسب و کار کمک کنند.
۷٫ مهارت خودآگاهی و کنجکاو بودن
رهبران معمولاً تنها به یک سطح مشخص از موفقیت راضی نمیشوند. هنگامیکه به یک سطح امن رسیده و بر آن مسلط میشوند، یک ندای درونی آنها را به بررسی سطح بعدی فرامیخواند. این کشش حاصل یک نیروی احساسی است که از کنجکاوی و میل شخصی نشأت میگیرد.کنجکاوی رشد شخصی را تحریک میکند. وقتی میل به موفقیت کنجکاوی ریشه بگیرد، موفقیت هیچ محدودیتی ندارد. کمبود کنجکاوی باعث میشود تا کارآفرینان به شرایط فعلی راضی شنود؛ درحالیکه رهبران بزرگ هرگز قناعت ندارند.
همه مردم میتوانند مسلط بر سرنوشت خود باشند. نیرویی که هر کارآفرین مشتاقی خواهان رسیدن به آن است، دنیای واکنشپذیر درونی او میباشد. این مسئله به معنای شناخت خود میباشد. از لحاظ کاری کنجکاو باشید. کنجکاوی، الهامبخش خلاقیت است و خلاقیت جایی است که همه ایدههای جدید از آن پیروی میکنند.
اینگونه است که رهبران به افراد تکرو تبدیل میشوند. آنها به یکسان بودن توجه نمیکنند. آنها میدانند که موفقیت آنها به خاص بودنشان بستگی دارد. آنها نگران وابستگی نیستند. موفقیت، گسترش و خلاقیت، هدف آنهاست.
شما چه اندازه خود را یک کارآفرین خودآگاه میدانید؟ کدامیک از ویژگیهای ذکرشده در مهارت خودآگاهی شما مؤثر بودهاند؟ لطفاً تجربیات خود را با کاربران ایران مدیر به اشتراک بگذارید.