فروش برند تجاری و اهمیت اعتماد به نفس در زندگی انسان
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات / فروش برند آماده مقاله
- بـازدید : 205
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javad
اعتماد به نفس
از هر کسی بپرسید، به شکل کلیشهای و شعاری خواهد گفت که از اهمیت اعتماد به نفس آگاهی دارد؛ ولی واقعیت این است که اعتماد به نفس، از آنچه تصور میکنید، مهمتر است.اعتماد به نفس، اساسیترین مهارت فردی است و پیشزمینه دستیابی به تمامی مهارتها، موفقیتها و احساسهای خوب به شمار میرود. بدون داشتن اعتماد به نفس، هر تلاشی برای دستیابی به شادمانی در زندگی، نافرجام خواهد ماند.
اعتماد به نفس به چه معناست؟
تعریف اعتماد به نفس در سادهترین حالت ممکن، به معنای داشتن احساس خوب در مورد خود و قابلیتهایتان است. فردی که دارای اعتماد به نفس باشد، نسبت به خودش و توانمندیهایی که دارد، حس خوبی دارد، فردی شاد و موفق است و در هر شرایطی، چه با حمایت دیگران و چه به تنهایی، میتواند به جنگ موانع و مشکلاتش برود.این بخش از مقاله به طور ویژه افرادی را مخاطب قرار داده که سطح پایینی از اعتماد به نفس دارند، ولی با همین اعتماد به نفس کمشان کنار آمدهاند، کنج خلوت گزیدهاند، زیستن به سبک انسانهای با اعتماد به نفس و ساخت زندگی ایدهآل را آرزوهایی خیالی و غیر قابل دسترس میدانند و تلاشی در جهت بهبود شرایط خود انجام نمیدهند.
با مطالعه این بخش، درخواهید یافت که اعتماد به نفس تا کجاها مهم است و چه نقشی دارد در ساختن همان زندگی رویایی که در ذهنتان میپرورانید. البته که سنجش میزان اعتماد به نفس برای هر فردی عملی واجب کفایی است.
دلایل اهمیت اعتماد به نفس
۱) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، وقتی کسی شما را نپذیرد و دست رد به سینهتان بزند، راحتتر با شرایط کنار خواهید آمد. چه نامه رد شدن از شغلی باشد که برای آن درخواست دادهاید و چه شنیدن پاسخ نه از فردی که به وی علاقهمند بودهاید و چه هر عدم پذیرش دیگر. نکتهای که باید بدانید، این است: فردی که به قابلیتهایش اعتماد داشته باشد، از شنیدن پاسخ نه ناراحت نمیشود.۲) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، بیشتر ریسک خواهید کرد و با فرصتهای بیشتری روبرو خواهید شد.
۳) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، انتقادها کمتر شما را ناراحت خواهند کرد؛ به جای آنکه از شنیدن انتقاد ناراحت شوید، بیتوجه از کنار موضوع گذر خواهید کرد و در واکنش به انتقاد، به یک لبخند بسنده خواهید کرد.
۴) جملهای معروف وجود دارد که میگوید: وسعت شخصیت هر فرد توسط بزرگی مشکلی که میتواند او را از حالت منطقی بیرون آورد، تعریف میشود. هر چه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، اضطراب و آشفتگی ذهنی کمتری را تجربه خواهید کرد. یکی از دلایلی که باعث میشود دچار ترس و اضطراب شوید، این است که به قابلیتهایتان شک دارید و تصور میکنید از عهده مدیریت شرایط برنخواهید آمد. در صورتی که به خودتان باور داشته باشید و اطمینان داشته باشید که نهایتا همهچیز را سر و سامان خواهید داد، هیچگاه اضطراب یا استرس فلجکننده را تجربه نخواهید کرد.
۵) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، در تنهایی احساس بهتری در مورد خودتان خواهید داشت. افراد با اعتماد به نفس تنهایی با کیفیتتری را با خودشان تجربه میکنند و از روی فرار از تنهایی، دست به دامان افراد نامناسب نمیشوند.
۶) اگر اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، بدون توجه به وضعیت اجتماعی یا اقتصادی، احساس ارزشمند بودن خواهید کرد. شاید شما فرد ثروتمندی نباشید و یا در یک برهه زمانی خاص، فردی نباشد که به شما عشق بدهد؛ اگر اعتماد به نفس داشته باشید، خواهید توانست خودتان را از قید و بند این کمبودها آزاد کرده و احساس لایق بودن داشته باشید.
۷) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، به همان اندازه مردم شما را بیشتر دوست خواهند داشت. این یک قانون است، مردم به سمت افرادی که اعتماد به نفس دارند، جذب میشوند و برای آنها احترام قائل میشوند. در صورتی که به فردی دارای اعتماد به نفس تبدیل شوید، به الگویی برای سایرین نیز تبدیل خواهید شد.
۸) کمبود اعتماد به نفس، یکی از اساسیترین دلایل افسردگی است. هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، به همان نسبت احتمال ابتلای شما به سمی به نام افسردگی کمتر خواهد بود.
۹) هر چه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، به همان اندازه انگیزه و انرژی بیشتری برای زیستن و حرکت به سمت اهدافتان خواهید داشت.
۱۰) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، در دورهمیها و اجتماعات پررنگتر ظاهر خواهید شد و با دیگران بهتر و موثرتر ارتباط برقرار خواهید کرد.
۱۱) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، به همان اندازه حس حسادت کمتری را تجربه خواهید کرد.
۱۲) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، کمتر در دام روابط کاری و فردی ناامن و آسیبرسان خواهید افتاد و چنانچه در چنین روابطی گیر افتادید، به سرعت خواهید توانست خودتان را از مهلکه نجات دهید.
۱۳) هر چه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید، توانمندی بیشتری در قانعکردن بقیه خواهید داشت و احتمال پیروزی شما در میدان مذاکرات افزایش خواهد یافت.
اعتماد به نفس و احساس خوشبختی
اعتماد به نفس و احساس خوشبختی، قویا به یکدیگر وابسته هستند. اعتماد به نفس یعنی بدانید شما عالی هستید، ارزشمندید و از پس مواجه با مشکلات زندگی برمیآیید.چرا باید فردی که چنین باوری نسبت به خودش دارد، دچار احساسات منفی شود؟
اگر به درونتان رجوع کنید، درمییابید تنها زمانهایی نسبت به خودتان احساس بد پیدا میکنید که نمره اعتماد به نفستان به کمترین عدد ممکن نزول کرده باشد.
بدین ترتیب، با تقویت سطح اعتماد به نفس، به فرد شادتر و خوشبختتری تبدیل خواهید شد.