برندسازی دیجیتال بهتر بشناسید




برندسازی دیجیتال (Digital Branding) استفاده از ابزارهای دیجیتالی برای تقویت جایگاه برند نزد مشتریان در حوزه کسب‌وکارهای تجاری آنلاین است. این موضوع فصل مشترک مفاهیم برندسازی، برند (نام‌ونشان تجاری) و بازاریابی دیجیتال است.

برندسازی دیجیتال، به عنوان ستون اصلی در روش‌های بازاریابی دیجیتال شناخته شده است، جایی که کانال‌های مختلف دیجیتال و دارایی‌ها برای برقراری ارتباط با جایگاه یابی برند در اکوسیستم کسب‌وکار به عنوان قسمتی از برقراری ارتباط برند چند کاناله و یا برنامه‌های تعهدی استفاده می‌شوند. باید از استراتژی برند ویژه‌ای برای این حوزه استفاده کرد.

رقابت در هر صنعتی در هر دقیقه شدیدتر می‌شود و برندسازی دیجیتال نیز اهرمی برای کسب مزیت رقابتی پایدار است. به همین دلیل توسعه یک هویت برای کسب‌وکار شرکت و طراحی یک طرح برای دستیابی به مخاطبان در هیچ زمانی اینقدر اهمیت نداشته است. درواقع با ایجاد و گسترش دیجیتال؛ مفهوم دیجیتال برندینگ شکل گرفت. برند (نام و نشان تجاری) و هویت برند با گسترش دیجیتال، بستری به نام برندینگ دیجیتال پیدا کرد. برندسازی دیجیتال باید از ایده‌های سنتی ما در مورد برندسازی متفاوت باشد. یک برند نمی‌تواند صرفا در مورد چیزی که نمایش می‌دهد صحبت کند و انتظار داشته باشد او را باور کنیم. لازم است برند، ارزش‌های خود را زندگی کند و سپس آن‌ها را از طریق برندسازی دیجیتال منتقل کند.


ابزارهای برندسازی دیجیتال

دو مولفه قدرتمندی که برای ساخت هویت دیجیتال‌تان استفاده می‌شوند عبارتند از:

1.بازاریابی محتوایی

2.شبکه‌های اجتماعی


ایجاد یک برند از زمان‌های قدیم مورد توجه بسیاری از شرکت‌ها بوده است؛ به طوری که اولین قدم برای بازاریابی محصولات خود را ایجاد یک برند معتبر می‌دانستند. برند یا همان مارک بیان کننده کیفیت و اصالت یک کالا می‌باشد و وقتی نام آن برند برده می‌شود تمامی افراد به یاد یک کالای خاص می‌افتند. مسئله اصلی در برندینگ ایجاد حس اعتماد در بین مشتری‌های آن برند است؛ به همین دلیل است که آن برند هر محصولی تولید نماید، از طرف مشتریانش مورد استقبال قرار می‌گیرد. البته نوآوری و عملکردی متفاوت را نمی توان از سوی یک برند معتبر نادیده گرفت.

در برندینگ دیجیتال طرف مقابل ما، مشتری و جلب او می‌باشد. پس در اینجا یک برند نیز باید طوری عمل کند که افراد گمان کنند با یک انسان که دارای یک سری صفات خاص است، رو به رو هستند. بدین طریق با آن برند رابطه بهتری برقرار می‌کنند. در واقع برندها باید به قوانین بین انسانی پایبند باشند؛ مثلاً اگر ما از یک شخص می‌خواهیم که در رفتار خود ثبات داشته باشد، مسلماً از یک برند نیز چنین انتظاری خواهیم داشت.


تعریف برندسازی دیجیتال

برندسازی دیجیتال یا دیجیتال برندینگ که برخی از آن به عنوان برندسازی آنلاین یا برندسازی اینترنتی نیز یاد می‌کنند، مجموعه روش‌های نوین بازاریابی و برندینگ در فضای مجازی را شامل می‌شود. برندینگ به عنوان یکی از بهترین و به‌روزترین روش‌های ایجاد وفاداری و اعتماد در میان مشتریان است که باعث بالا رفتن حاشیه سود و اطمینان بلندمدت در کسب‌وکار می‌شود.

برندسازی جدیدترین روش مدیریت بازار است که به مدد آن می‌توان ذهن مخاطب را برای انتخاب محصول یا خدمات تسخیر کرد و پس از آن از مزایای آن که از جمله آنها افزایش سود، مستحکم کردن جایگاه، کاهش هزینه‌های تبلیغات و… است، استفاده کرد.

برندینگ دیجیتال کمک می‌کند که یک برند مانند یک انسان به نظر برسد و جایگاه آن از نظر عاطفی و احساسی در میان افراد جامعه بالا برود. هدف اصلی یک برندینگ دیجیتال این است که با ارسال پیام‌های دیجیتالی یا طراحی وب سایت یا ایجاد یک وبلاگ، دائماً یک برند را در معرض دید مشتریان خود قرار دهد. به هر حال برای اینکه یک برند معتبر در میان رقیبان خود پیروز میدان باشد، باید محصولات خود را به گونه‌ای متمایز و متفاوت از بقیه رقبا تبلیغ نماید.

گسترش اینترنت و استفاده افراد از آن، می‌تواند صاحبان برند را از طریق برندینگ دیجیتال کمک نماید؛ زیرا مشتریان از طریق ابزارهای دیجیتالی راحت تر و سریع تر با آن برند آشنا شده و ارتباط برقرار می‌کنند. البته لازم به ذکر است که مدیریت برندینگ دیجیتال از اهمیت زیادی برخوردار است. برای مثال اگر شما وب سایتی برای برند خود دارید، باید در آن پاسخگوی مشتریان خود باشید و به نقد و انتقادات و پرسش‌های آن‌ها رسیدگی کنید؛ زیرا بدون توجه به این نکات، داشتن یک وب سایت اثربخشی خود را از دست می‌دهد.


نقش بازاریابی محتوا در برندینگ دیجیتال

بازاریابی محتوا یکی از مهم‌ترین روش‌های برندسازی دیجیتال است. این علم یکی از پایه‌های بازاریابی درونگرا یا اینباند (in-bound) می‌باشد. در این روشِ بازاریابی، جایگاه مشتری و فروشنده با یکدیگر عوض می‌شود و مشتری به دنبال فروشنده، صفحات دنیای مجازی را زیر و رو می‌کند. در شرکت‌های بزرگ داخلی و خارجی که به صورت آنلاین فعالیت دارند، همواره قسمتی از بودجه به تولید محتوا و بازاریابی آن اختصاص پیدا می‌کند. وقتی در مورد تربیت‌تان، چیزهایی که به شما انگیزه می‌دهند یا نحوه دستیابی‌تان به اهداف خاصتان از شما سوال می‌شود، احتمالا یک داستان تعریف می‌کنید. داستانی در مورد چالش‌هایی که با آن‌ها مواجه شدید و موانعی که بر آن‌ها فائق آمدید. از همه مهم‌تر، این چالش‌ها بر عرضه داشته‌های شما، محصولات یا خدماتی که ایجاد می‌کنید نیز بسیار تأثیرگذار هستند.

درک نحوه اثرگذاری چالش‌هایی که با آن‌ها مواجه شده‌اید بر نیاز و خواسته شما از مخاطبین هدف‌تان بسیار مهم است. از بازاریابی محتوا برای ارائه محتوای مرتبط و مناسب برای مراحل مختلف سفر کاربر استفاده می‌شود، به این ترتیب بازاریابی محتوا نشان می‌دهد محصول یا سرویس شما چطور به واسطه مجموعه‌ای از استراتژی‌های محتوا بهترین راه حل برای مخاطبان‌تان است. مهم است به این نکته توجه داشته باشید که ارزش آفرینی فراتر از آن چه عرضه می‌کنید بهترین راه برای شروع ساخت هویت‌تان است. اعمال مجدد گزاره ارزشی‌تان یا بیان دلیل بهتر بودن‌تان از رقبای‌تان بهترین راه برای تداوم مشغولیت‌تان با مخاطب هدف‌تان است.


نقش شبکه‌های اجتماعی در برندسازی دیجیتال

قسمت اعظمی از دیجیتال برندینگ در زمان حال، به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی گره خورده است. این ابزار پتانسیل بسیار بالایی در برندسازی و البته فروش مستقیم و بازاریابی دارد که همواره کسب‌و‌کارهای کوچک و بزرگ را مجاب به فعالیت در آن می‌کند. البته فعالیت در دنیای سوشال، نیاز به تخصص دارد و اینکه صرفا چند تصویر و ویدیو از پشت صحنه فعالیت‌های خود در این شبکه منتشر کنیم، مطمئنا کمکی به برندسازی ما نمیکند و حتی می‌تواند با نشان دادن ما به عنوان یک مجموعه غیر حرفه‌ای و تازه کار، باعث برندینگ منفی شود.

درگیری و اینگیجمنت (engagement) مخاطب با شما در شبکه‌های اجتماعی منتقل کننده صدای برند شماست. فعالیت شما در شبکه‌های اجتماعی یکی از بهترین راه‌ها برای ایجاد برندآگاهی بیشتر و ساخت هویت برندی قدرتمندتر است. اگر مطمئن نیستید از کجا باید فعالیت‌تان را آغاز کنید، ابتدا با شنیدار اجتماعی کارتان را شروع کنید تا به آگاهی رسانی در مورد هویت دیجیتال‌تان کمک کنید. به صحبت‌های مخاطبین‌تان گوش کنید تا در ساخت هویت دیجیتال‌تان به شما کمک کنند. شما مجبور نیستید هویت‌تان را بر اساس خواسته مخاطبین‌تان تغییر دهید. لازم است روشی را که با مخاطبین‌تان صحبت می‌کنید تغییر دهید تا هویت‌تان به واسطه این تجربه شکل بگیرد. زمانی‌که هویت‌تان را شکل دادید، زمان آن است که بر حضورتان متمرکز شوید.


نقاط تماسی

سومین مؤلفه برند دیجیتال‌تان عبارت است از حضور. در واقعا حضور را میتوان تمامی نقاط تماسی در نظر گرفت که مخاطبین شما در فضای دیجیتال از طریق آنها در معرض برند شما قرار میگیرند. این نقاط تماسی شامل موارد ذیل می‌شوند: وبسایت، نتایج جستجوی آنلاین، شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های نقد و بررسی. به صورت طبیعی، اولویت برای استفاده از منابع عموما با نقاط تماسی «کنترل پذیر» مانند وب سایت‌تان است، ولی نقاط تماسی تأثیرگذار آن‌هایی هستند که «غیر قابل کنترل» هستند، این‌ها عبارتند از رتبه‌بندی شما در نتایج جستجو و سایت‌های نقد و بررسی.


تبلیغات دیجیتال

تبلیغات دیجیتال به حضور و برند آگاهی برندتان کمک می‌کنند و یک نقطه تماسی «کنترل شده» به شمار می‌آیند. شما با تبلیغات دیجیتال می‌توانید کمپین‌های هدف‌گذاری شده‌ای بسیار دقیقی را خلق کنید. همانطور که در مثال‌ها گفته شد، استفاده از تمامی ابزارهای دیجیتال در جهت برندسازی را می‌توان دیجیتال برندینگ دانست. گاها برخی از کسب‌و‌کار‌ها به جای فعالیت زمان بر، روی ابزارها گفته شده، با استفاده از هزینه برای تبلیغات، در زمان کمتری به هدف خود می‌رسند. به طور مثال تبلیغات در پیج اینستاگرام یک فرد تأثیرگذار، تبلیغات در تلویزیون، تبلیغات متنی در سایت‌های مختلف (رپورتاژ) و… تماما می‌توانند به عنوان یک راهکار در جهت افزایش برندینگ به صورت دیجیتال استفاده شود.


سئو و بهینه سازی سایت

یکی از حیاتی ترین بخش‌های «حضور» برند دیده شدن و حضور در نتایج موتورهای جست و جوی مخاطبین شماست. فهرست شدن در صدر موتورهای جستجو نه تنها رؤیت‌پذیری‌ و حضورتان را بیشتر می‌کند بلکه نشان دهنده این موضوع است که شما از نیازهای مخاطبین‌تان آگاه هستید و رفتار جستجوی آن‌ها را درک کرده‌اید. سئو به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است (رقابت بر کلمات کلیدی مختلف در صفحات جستجو). سئو یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است که قویا می‌توان از آن در جهت دیجیتال برندینگ نیز استفاده کرد. البته گاها و در برخی از زمینه‌های کاری، انجام این فعالیت کمی زمانبر و هزینه‌بر می‌شود اما کسب‌و‌کار‌های بزرگ با توجه به بازده بالای آن، هزینه‌های مالی و زمانی آن را متقبل می‌شوند.


جمع بندی بحث برندسازی دیجیتال

برندسازی دیجیتال شما را به عنوان یک سازمان در جلوی نمودار قرار می‌دهد. درک نحوه مشارکت فناوری امروزی برای گسترش تجربیات قابل توجه و به یاد ماندنی برای مشتریان، مراجعه کنندگان، انواع لید (سرنخ)، مشتریان و مصرف‌کنندگان، اولین گام ایجاد یک برند دیجیتال قدرتمند است. کنار هم گذاشتن این فناوری‌ها برای رابطه سازی با مخاطبین هدف‌تان برای برندسازی دیجیتال حیاتی است. از آن‌جایی‌که مصرف‌کننده امروزی برای کمک گرفتن در زمینه تصمیم گیری‌های خرید خود از پلتفرم‌های دیجیتال (جستجوی آنلاین، رسانه‌های اجتماعی، اپلیکیشن موبایل و …) استفاده می‌کند، ایجاد یک برند دیجیتال قوی موجب افزایش جذب مشتری، گسترش سرنخ‌ها، مصرف محتوا و آگاهی برند می‌شود.



09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند مواد غذایی (تاپ نیک)
فروش برند | برند آرایشی و بهداشتی
فروش برند آرایشی و بهداشتی (اردسی)
فروش برند آرایشی و بهداشتی ( زيورگل )
فروش برند نهال دانه | برند خرما و خشکبار
فروش برند آماده تاپ فارم
فروش برند تابازار
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده