برند سازی و صنعت غذا
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 277
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin2
صنعت غذا
یکی از صنایع بسیار رقابتی در دنیا،صنعت غذامیباشد. تولید محصولات غذایی برای بسیاری ازکسب و کارهابسیار دشوار است، زیرا حاشیه سود پایینی دارد و همواره شرکتهای تازه تأسیسی وارد بازار میشوند که میخواهند از طریق جذب مشتریان و تغییر ذائقه آنها، سود شما را کاهش دهند. برای این که هموارهمحصولاتخود را در کانون توجه مصرف کنندگان قرار دهید باید آن را فوقالعاده خوشمزه تولید کنید. خوشمزه بودن را باید از طریق تمام حواس به مشتری القاء کنید.
بازاریابی محصولات غذایی
امروزه به دلیل گسترش وسیله ها و شبکه های ارتباط جمعی ، امکانات متعدد و متنوعی برای برقراری ارتباط شرکتها و تولید کنندگان و بازاریابان با مشتریان دائمی و یا مشتریان بالقوه وجود دارد. گسترش این ابزارهای ارتباطیبه اندازه ای است که شما می توانید با توجه به شرایط و امکاناتی که دارید یکی از این راهها که با شرایط شما مناسب تر است انتخاب کنید. تنوع نشریات ، برگه های تبلیغاتی و آگهی های چاپ شدهجهت معرفی کالاها، پستهای الکترونیکی ، شبکه های اجتماعی ، رسانه های جمعی ( رادیو ، تلویزیون ) ، همگی این ابزارها به راحتی در دسترس شما هستند و می توانید به سادگی با مخاطبان خود در سطح وسیعی ارتباط برقرار نمایید.
در صورتی که می خواهید کالاها و محصولات غذایی خود را به مشتریان معرفی کنید ، سعی کنید یکی از ابزارها و وسیله هایی که به بهترین شکل معرف کالای شما باشد انتخاب کنید.
تبلیغات و برندینگ درصنعت غذادارای چه ویژگی های منحصربه فردی است
اگر منظور از برند شدن داشتن نام نیک به معنای عام آن است یک بحث مطرح است و اگر مطرح شدن به عنوان برند از دیدگاه علمی و دانش مدیریتی است بحثی دیگر و بسیار قابل تامل. همانگونه که در سایت کافه بازاریابی در زمینه آسیب شناسی تبلیغات اشاره کردم، متاسفانه بحث برندسازی گاهی با هژمونی و تسلط رسانه ها اشتباه می شود و در برخی مواقع صنعت تبلیغات هم به این مساله دامن می زند.
مشاوران بازاریابی و تبلیغات شرکت های مواد غذایی یا مدیران بخش های مربوطه باید صنعت مواد غذایی را بشناسند و سپس به سوی برندینگ گام بردارند. همانگونه که بخوبی می دانیم برندسازی بحثی فرای در اختیار گرفتن وسیع رسانه های جمعی گوناگون و اجرای تبلیغات پر هزینه است. در حوزه برندسازی که مقوله ای بسیار پرخرج است کارآفرینان محترم مواد غذایی همواره باید بخاطر داشته باشند که این صنعت شیوه های برندسازی مخصوص به خود دارد. البته من همیشه رویکردهای برند محور را در سازمان هایی که عهده دار مسوولیت بازاریابی و تبلیغات آن بوده ام جاری کرده ام، اما الزاما برنامه ای استراتژیک و کلان برندینگ را .
استفاده از بن برگ های تخفیف برای بازاریابی مواد غذایی
گاهی اوقات ، شرکتهای تولید کننده و فروشندگان جهتبازاریابی مواد غذاییممکن است از کالابرگهایی که شامل تخفیف هستند و یا برای یک مسابقه بین خریداران طراحی شده اند که در نهایت هدایا و جوایزی را برای آنها در نظر می گیرند استفاده کنند. با اینکه ممکن است این کالابرگها برای مدتی میزان فروش را بالا ببرد اما در عین حال باید فروشندگان به دنبال راه های موثرتر دیگری جهت برقراری ارتباط با مشتریان باشند که بتوانند ارتباطی دائمی با آنها برقرار نمایند زیرا استفاده از این گونه راهبردها و تکنیک ها برای کوتاه مدت بازتاب خوبی دارند ولی روشهای مناسبی برای سوددهی و ارتباط طولانی مدت با مشتریان نیستند.