اهداف آگاهی از برند و کاربردهای مختلف آن
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 219
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin3
آگاهی از برند یعنی مشتریان تا چه حد یک برند را میشناسند یا قادر به یادآوری آن هستند. آگاهی از برند میتواند به منزله یک نقشه راه برای مدیریت تبلیغات، مدیریت برند، توسعه استراتژی و رفتار مصرفکننده باشد. شناخت یک برند، پیشنیاز خرید مشتریان است؛ در واقع، مشتریان باید نسبت به محصولات و کیفیت برندها آگاهی داشته باشند تا بتوانند نیاز خود را برطرف کنند. البته اهداف آگاهی از برند لزوما این نیست که مصرفکننده باید یک نام تجاری خاص را بداند، بلکه باید بتواند ویژگیهای مختلفی را برای خرید به خاطر بیاورد.
قبل از اجرای کمپینهای آگاهی از برند، لازم است اهدافی که قصد دارید با اجرای کمپین به آنها برسید را به صورت دقیق مشخص کنید. این کار باعث میشود محتوای مورد نیاز، کانالهای ارتباطی و مخاطبین هدفتان مشخص شود. همچنین، این کار به شما کمک میکند تا بتوانید عملکرد کمپین خود و میزان آگاهی از برندتان را به سادگی رصد و اندازهگیری کنید. در پست بعدی کالج تپسل، درباره چگونگی اندازهگیری و سنجش آگاهی از برند صحبت میکنیم.
در این پست، تصمیم داریم شما را با مفاهیم کلی مربوط به اهداف آگاهی از برند آشنا کنیم تا متوجه شوید که در این راه به چه چیزهایی نیاز دارید و بتوانید بهترین و مناسبترین استراتژی را برای ایجاد کمپین آگاهی از برند خود از میان روشهای مختلف انتخاب کنید.
اولین هدف کمپین آگاهی از برند: افزایش ترافیک وبسایت
اصلیترین هدف از ایجاد کمپین آگاهی از برند، افزایش ترافیک وبسایت است. در حقیقت، شما قصد دارید با استفاده از این روش، مخاطبان را به صفحه اصلی وبسایت، صفحه بلاگ یا صفحه محصولات و خدمات هدایت کنید. اما اگر مردم اساسا برند شما را نشناسند یا راهی برای آشنایی با خدمات شما نداشته باشند، چگونه میخواهید این کار را انجام دهید؟اینجا جایی است که بحث آگاهی از برند اهمیت پیدا میکند. به عنوان مثال شما میخواهید یک کمپین همسان (نیتیو) راهاندازی کنید. ابتدا باید مخاطبی که به مبحث مورد نظر شما علاقه دارد را شناسایی کرده و هدف قرار دهید. سپس، او را به ایجاد تعامل با موضوع ترغیب کنید و با استفاده از این روش، برای وبسایت خود ترافیک جذب کنید.
دومین هدف آگاهی از برند: تبلیغ محصولات و خدمات
ممکن است افرادی که در بخش فروش شرکت فعالیت میکنند، اهمیت کمپینها و اهداف آگاهی از برند را زیر سوال ببرند. در این مواقع، بهتر است به آنها یادآوری کنید که این کمپینها در نهایت منجر به تبلیغ محصولات و خدماتتان کمک شایانی خواهد کرد. آگاهسازی از برند یعنی بالا بردن شناخت عمومی درباره یک برند. با انتخاب محتوای جذاب، کانالهای تبلیغاتی درست و استراتژی مناسب، میتوانید محصولات و خدمات خود را در بهترین زمان، پیش چشم مخاطبان هدف قرار دهید.سومین هدف آگاهی از برند: بهبود اعتبار برند
امروزه با وجود شبکههای اجتماعی و سرعت بالای تبادل اطلاعات و نظرات، کمپینهای آگاهی از برند میتواند به شما در بهبود اعتبار برندتان کمک کند. در واقع، مکالمات و نظرات آنلاین مردم درباره برند شما میتواند به نفعتان تمام شود. از کمپینهای آگاهی از برند برای به اشتراک گذاشتن اخبار مثبت و فعالیتهای جدید شرکت، نقل قولهای مثبت مشتریان و همچنین، اطلاعرسانی به مصرفکنندگانی که در ذهنشان تصور اشتباهی از برند تجاری شما دارند، استفاده کنید. این کار، باعث افزایش اعتبار برند شما نزد مردم میشود و تصویر خوبی از برندتان را در خاطر مردم تداعی میکندچهارمین هدف آگاهی از برند: رهبری بازار
برای مطرح کردن و شناساندن برند خود نیازی نیست همیشه راههای سخت را انتخاب کنید، بلکه میتوانید اهداف آسان اما طولانیمدت را برای پایهگذاری برند خود به عنوان رهبر بازاری که در آن فعالیت میکنید، انتخاب کنید.اگر از این روش استفاده میکنید، باید نام برند خود را به عنوان مرجع اطلاعات، دیدگاهها و راهحل مشکلات مردم به مخاطبان معرفی کنید. بنابراین، حتی اگر کسانی هستند که با برند و محصولات شما آشنایی ندارند، زمانی که در حال جستجوی اطلاعات و راه حل مشکلات خود و یا مشاوره در زمینه فعالیت شما هستند، با نام برند شما روبرو میشوند. این موضوع، باعث پیروزی شما در مقابل رقبا میشود و در نتیجه، این شما هستید که به مرور زمان به رهبر بازار تبدیل میشوید.
پنجمین هدف آگاهی از برند: افزایش خرید و تعداد لیدها
آگاهی از برند، یک گام مهم و حیاتی در دستیابی به اهداف بازاریابی عملکردی (performance marketing) است. برای هدایت مخاطبان به سمت تکمیل یک فعالیت خاص، مثلا ثبتنام در خبرنامه، دانلود کردن یک کتاب الکترونیکی یا خرید یک محصول، از کمپینهای آگاهی از برند استفاده کنید.فراموش نکنید که کمپینهای آگاهی از برند، کاربردهای طولانیمدتی دارند و همیشه جایی برای بهینهسازی و ارتقای آنها در جهت جذب مخاطبان در آینده و هدایت آنها به سمت بخشهای پایین قیف بازاریابی (یعنی خرید و بازگشت مجدد به برند شما) وجود دارد.