راهنمای ابتدایی استفاده از فیس بوک برای برند یا شرکت شما
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 223
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin3
کلید موفقیت در شبکه های اجتماعی جلب نظر خیل عظیم مخاطبین است.
هیچ بهانه ای برای حضور پیدا نکردن تجارت شما در اینترنت وجود ندارد. امروزه وب سایت های شبکه های اجتماعی بیش از نیم بیلیون کاربر دارد. اخیرا تحقیقات نشان داده است که علاوه بر نگرانی هایی که در مورد حفظ حریم شخصی کاربران وجود دارد، اکثر کاربران بسیار از شرکت کردن در این شبکه ها راضی هستند. در این مقاله نکاتی برای جلب این نیم بیلیون مشتری احتمالی ارائه خواهند شد.
قدم اول عضویت در فیس بوک
اولین کاری که باید انجام دهید ساختن یک صفحه در فیس بوک است. خوشبختانه طراحی و ساخت یک صفحه تجاری در فیس بوک کاری بسیار ساده است. این صفحات قبلا به نام “صفحه طرفداران” شناخته شده و کسی که به دنبال پیگیری کردن تجارت شما بود خود را به عنوان “طرفدار” ثبت نام می کرد، اما اخیرا فیس بوک نام صفحات را تغییر داده و کسانی که می خواهند تجارت شما را دنبال کنند به سادگی صفحه تجارت شما را لایک می کنند.
این تغییر بسیار مثبت است زیرا طرفدار تجارت، خدمات یا محصول بودن به معنای تعهد بیش از حد این افراد به تجارت خاص است در حالی که بسیاری از کاربران تنها صفحه شما را لایک کرده و امکان عدم وجود تعهد به شما نیز وجود دارد. بسیاری از کاربران دوست ندارند کانالی برای تبلیغات شما بوده و تنها از محصولات شما خوششان می آید. همین طور افرادی دیگر نیز وجود دارند که به اشتراک گذاشتن خدمات و محصولات شما برای آنها مشکل محسوب نمی شود.
شما می توانید برای شرکت، برند یا محصولی خاص یک صفحه در فیس بوک بسازید. همین طور شما می توانید برای هنرمندان، گروه های موسیقی، اشخاص معروف نیز صفحه ساخته و یا اینکه از صفحات برای ارتقای یک هدف مشترک استفاده کنید.
تنها کار لازم انتخاب صفحه ای برای تجارت و نام نهادن آن است. قدم بعدی در ساختن صفحه ، پر کردن بخشی است که از شما سوال می کند که صفحه نماینده، فرد، تجارت، یا برند است. بعد از انتخاب نوع صفحه با فشار دادن بخش “Create Official Page(صفحه رسمی بساز)” با موفقیت صفحه خود را فعال کرده اید.
بعد از ساختن صفحه باید آن را سازمان دهی و تنظیم کنید. شما می توانید لوگو یا عکس را صفحه قرار داده و اطلاعات پایه در مورد تجارت، محصول، یا برندی که می خواهید ارتقا دهید را در سایت وارد کنید. در این زمان شما باید کاری کنید که سایر کاربران فیس صفحه شما را “لایک” کرده و برای خود مخاطب جمع کنید.
قدم دوم جذب مشتری از طریق شبکه اجتماعی
اولین چیزی که فیس بوک پیشنهاد می کند، دعوت کردن تمام دوستانتان در فیس بوک به لایک کردن صفحه جدید شماست. این مسئله می تواند مفید باشد اما باید در نظر داشته باشید که اکثر دوستان شما احتمالا از قبل با شرکت، محصولات یا خدمات شما آشنا بوده و احتمالا ارزش زیادی برای شما به همراه نخواهد داشت.
در واقع یکی از فواید اصلی داشتن صفحه فیس بوک این است که شما می توانید بدون ارائه اطلاعات اضافی و غیر ضروری با کاربران فیس بوک تماس برقرار دهید. شما می توانید از برنامه ها و پلاگین های اجتماعی(Social Plugins) استفاده کنید. شما می توانید از این پلاگین ها در وب سایت یا بلاگ شرکت استفاده کنید تا حضور خودتان در فیس بوک را ارتقا دهید.
دعوت کردن دوستان فیسک بوکی شما می تواند برای رسیدن با هدف ارتقای صفحه مفید باشد اما اگر تجارت شما از قبل کمپین بازاریابی ایمیلی، خبرنامه یا بلاگی دارد که مخاطبین خودرا جلب کرده است،بهتر است شما با اتصال بلاگ ها، خبرنامه ها و غیره به صفحه فیس مخاطبین قبلی خود را نیز به صفحه فیس بوکتان راهنمایی کنید. برای این کار طی یک پست یا خبرنامه لینک فیس بوکتان را برای مخاطبین ارسال کرده و آنها را دعوت کنید تا به صفحه شما بپیوندند.
همین طور شما باید لینکی متقابل نیز به خبرنامه ها، بلاگ ها و سایر فعالیت های اینترنتی خود داشته باشید تا مخاطبین جذب شده در اینترنت نیز با سایر فعالیت های بازاریابی شما آشنا شوند.
همین طور اگر بودجه کافی دارید می توانید تبلیغات فیس بوک را خریداری کرده و در سایر صفحات نیز محصولات، شرکت و برند خود را تبلیغ کنید.
قدم سوم تعامل با مشتریان از طریق شبکه اجتماعی
اگر شما نتواید تعامل مناسب با مشتریان و مخاطبین خود داشته باشید، ساخت صفحه فیس بوک و جلب مخاطب سود زیادی برای شما به همراه نخواهد داشت. حال که شما برای خود مخاطب جذب کرده باید دلیلی عالی برای ادامه بازدید از صفحه شما به آنها بدهید.
قوانین صفحه فیس بوک مانند قوانین جلب مشتری در یک بلاگ است. مطمئن شوید که به صورت مداوم و در زمان های کوتاه در صفحه خود محتوا قرار می دهید. یک محتوا در روز روند مناسبی محسوب می شود. قرار دادن محتوا در صفحه باعث می شود مخاطب شما دلیلی برای بررسی کردن هر چه بیشتر صفحه شما داشته باشد.
تعداد پست های شما در فیس بوک نیز حائز اهمیت است. مشتریان می خواهند از فعالیت های شما آگاهی پیدا کرده و با آنها تعامل برقرار شود نه اینکه به آنها بی توجهی شده و نادیده گرفته شوند. به جای اینکه تنها شما رابطه ای یک طرفه با مخاطبین داشته باشید، سوالات و کامنت های آنها را پاسخ گفته و از مخاطبین بازخورد بگیرید تا صفحه شما حس و حالی از جامعه فعال و پویا در مخاطبین ایجاد کند.