تمامی نکاتی که باید در رابطه با ثبت برند در امارات دانست
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 222
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin3
تمامی نکاتی که باید در رابطه با ثبت برند در امارات دانست
امارات متحده عربی کشوری است در جنوب غربی قاره آسیا و در شرق شبه جزیره عربستان میباشد.امارات متحده عربی، اتحادی از هفت شیخ نشین کوچک به نامهای ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، فجیره، راسالخیمه و امالقوین تشکیل شده است.
امارات یکی از بزرگترین ذخایر نفتی دنیا را در اختیار دارد.
تولید ناخالص سرانه نفت امارات در حد ثروتمندترین کشورهای اروپای غربی است.
مساحت این کشور ۸۳،۶۰۰ کیلومتر مربع میباشد. آب و هوای امارات بیابانی به همراه سرزمینهای هموار میباشد.
اقتصاد امارات متحده عربی در میان سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس توسعه یافته ترین اقتصاد در بین کشورهای عربی را دارا میباشد.
امارات دارای دومین اقتصاد بزرگ کشورهای عربی و چهارمین صادر کننده نفت در جهان میباشد.
نوع حکومت امارات مشروطه سلطنتی فدرال میباشد.
همچنین زبان رسمی آنها عربی است ولی زبانهای انگلیسی، فارسی ، اردو و هندی هم دراین کشور کاربرد دارد.پایتخت امارات شهر ابوظبی میباشد واژه امارات به معنی شیخنشین یا امیرنشین است.
امارات جایگاه سوم بازارهای صادراتی ایران را دارا میباشد.
مزایای ثبت برند در امارات
ثبت برند در کشور امارات این امکان را سبب میسازد که مالکیت استفاده از آن برند یا علامت تجاری در انحصار و اختیار مالک آن قرار میگیرد و از امکان هرگونه سواستفاده افراد سودجو جلوگیری میکند.افرادیکه ثبت برند در امارات انجام میدهند میتوانند با خیال آسوده صادرات محصولات خود را به این کشور آغاز کرده و همچنین از هر شخص یا نهادی که از آن برند یا مشابه آن استفاده کرده در دادگاه علیه وی طرح شکایت مطرح کنند و از حق خود دفاع کنند.
در نتیجه ثبت شرکت و ثبت برند باعث حفظ بازارهای آن شرکت خواهد شد.
قوانین ثبت برند در امارات
طبق قوانین امارات متحده عربی برای ثبت برند یا علامت تجاری باید شخصا و یا توسط وکیل خود به صورت حضوری اقدام به گذراندن مراحل قانونی ثبت نمایید.
مدت زمان ثبت برند در امارات
مدت زمان مورد نیاز جهت ثبت از زمان عقد قرارداد و تحویل مدارک طبق قوانین ثبت علامت تجاری در امارات حدود ۱۲ ماه میباشد.قانون حاکم بر ثبت برند در امارات
قانون حاکم بر ثبت برند در امارات، قانون شماره ۳۷ علامت تجاری امارات متحده عربی مصوب سال ۱۹۹۲ با اصلاحات قانون شماره ۱۹ مصوب سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۲ میباشد.طبق قانون ثبت برند در امارات متقاضی برند میتواند با استناد به قانون فدرال شماره ۳۷ سال ۱۹۹۲ در خصوص علامتهای تجاری امارات با اصلاحات سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۲ در امارات علامت تجاری در امارات خود را ثبت کند
تعریف علامت تجاری در امارات
طبق این قانون نامها، کلمات، امضاها، حروف، شکلها، نقاشیها، تبلیغات، و بستههای محصولات و هر چیزی که ترکیبی از چند عنصر دیگر باشد را بهعنوان علامت تجاری قابل ثبت است، بشرطیکه با محصول خاص همراه باشد.مدت اعتبار برند(علامت تجاری) در امارات
طبق قوانین امارات اعتبار برند یا علامت تجاری پس از صدور گواهینامه ۱۰ سال میباشد.لازم به ذکر میباشد پس از پایان این مدت، اعتبار برند یا علامت تجاری قابل تمدید خواهد بود.متقاضیان واجد شرایط ثبت برند در امارات
شاید این سوال برای شماهم مطرح باشد که چه کسانی واجد شرایط دریافت ثبت برند در امارات هستند.درذیل به این موضوع خواهیم پرداخت، :- بومیان و اشخاص حقوقی داخلی که به فعالیت های صنعتی، تجاری و حرفه ای مشغول میباشند یا در عرصه خدمات مشغول هستند.
- خارجیان، اعم از حقیقی و حقوقی که به فعالیتهای صنعتی، تجاری یا خدماتی مشغول میباشند.
- خارجیان، اعم از حقیقی و حقوقی که در فعالیتهای صنعتی، تجاری یا آژانسهای مسافرتی و … در هر کشوری که با امارات متحده عربی معاهدات و قراردادهای متقابلی دارند.
- سازمانهای دولتی(اشخاص حقوقی عمومی)
- مالکین و صاحب امتیاز برندهای مطرح، معروف و معتبر.
مدارک مورد نیاز ثبت برند در امارات
- مدارک دال بر حق تقدم در ثبت برند در امارات
- علامت تجاری
- رونوشت مجوز فعالیت بازرگانی در امارات
- وکالتنامه وکلای مالکیت فکری و ثبت برند امارات
- کپی پاسپورت متقاضی به همراه جزئیات هویتی
- پیوستهای لازم (اکر موجود باشد).
زبان انجام روند ثبت برند در امارات
- درخواست ثبت علامت تجاری بینالمللی باید به زبان عربی باشد.
وزارت اقتصاد مسئول ثبت علامت تجاری در امارات میباشد. - زمانیکه درخواست ثبت برند در امارات متحده عربی تقدیم شد،
علامت تجاری برای بررسی و اعتبار سنجی وارد صف میگردد.
درخواستهایی که توسط مرجع ثبت پذیرفته میشوند در مجله برندها و علامتهای تجاری و ۲ روزنامه محلی عرب منتشر میگردند. یک فرصت ۳۰ روزه برای اعتراضات در نظر گرفته میشود.
عهدنامه های حامی علامت تجاری امارات
- عهدنامه یا کنوانسیون پاریس (معاهده حمایت از مالکیت صنعتی)
- عهدنامه یا کنوانسیون سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو)
- معاهده تریپس سازمان تجارت جهانی
- قراردادهای اقتصادی میان کشورهای حوزه خلیج فارس
حتی اگر این علامتها در داخل امارات به ثبت نرسیده باشند. شناسایی، شهرت و محوبیت برند و علامت تجاری در این موارد ملاک عمل و حیات خواهد بود.