تاریخجه برند آئودی RS




برند RS از شرکت آئودی کاملاً در روح و جان علاقه‌مندان به خودرو ریشه دوانده و محبوبیت آن به‌مانند خودروهای سری M بی ام دبلیو و AMG مرسدس بنز است

 
اما این برند از کجا آغاز به کار کرد؟پس از موفقیت آئودی S2 کوپه و مدل S4 از سال ۱۹۹۱ به بعد، این خودروساز آلمانی تصمیم به توسعه‌ی بیشتر محصولات خود گرفت. ازاین‌رو، بخش Quattro GmbH آئودی که درزمینه‌ی ساخت خودروهای قدرتمندتر تبحر دارد، در سال ۱۹۹۴ دست به معرفی یک خودروی اسپرت تحت برند خود با نام RS است زد. این حروف مخفف کلمات RennSport بود که تقریباً به Racing Sport ترجمه شد.

Quattro GmbH در سال بعد، به دو حرف اول این برند از آئودی حروف دیگری اضافه کرد و خودروی RS2 Avant را ساخت. این مدل که نمونه‌ی تقویت‌شده‌ی خودروی آئودی B44 بود (البته تنها در مدل استیشن عرضه شد)، با همکاری پورشه تولید شد و از چرخ‌های پورشه ۹۱۱ (نسل ۹۹۳)، چراغ‌های مه شکن، آینه‌های خارجی، ترمزها و سیستم تعلیق این خودرو بهره گرفت.RS2 Avant که در زمان خود ماشینی قدرتمند بود، از یک پیشرانه‌ی توربو ۵ سیلندر ۲.۲ لیتری با ۲۰ سوپاپ بهره می‌برد و می‌توانست با ۳۱۱ اسب بخار قدرت و جعبه‌دنده‌ی دستی ۶ سرعته، در ۵.۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. نهایت سرعت این خودرو ۲۶۰ کیلومتر بود. اولین خودرو از برند RS با اتاقی با ظرفیت ۵ نفر، محفظه‌ی بار و توانایی رقابت با خودروهایی چون هوندا NSX و پورشه ۹۹۳ کاررا، در زمان خود بسیار موردتوجه قرار گرفت.

۶ سال از آن زمان گذشت و پلتفرم جدید و سایز متوسط آئودی B5 از نسل A4 راه را برای معرفی نسل جدید مدل‌های RS و S باز کرد. RS4 Avant متولد شد و بازهم تنها در مدل استیشن به تولید رسید. خودروی B5 RS4 Avant از یک پیشرانه‌ی ۲.۷ لیتری ۶ سیلندر خورجینی شرکت Cosworth با دو توربوشارژر بهره می‌برد و می‌توانست ۳۸۲۲ اسب بخار قدرت تولید کند.

صرف‌نظر از پیشرانه، B5 RS4 پروژه‌ی خود آئودی بود و این شرکت همچنان با پورشه همکاری نزدیکی داشت. موتور جدید حالا می‌توانست در ۴.۹ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر برسد و حداکثر سرعت این خودرو ۲۵۰ کیلومتر در ساعت بود. تقاضا برای B5 RS4 به‌شدت بالا رفت و آئودی مجبور شد حجم تولید خود را دو برابر کند. تولید این خودرو تنها یک سال بعد و در سال ۲۰۰۱، با ساخت بیش از ۶ هزار دستگاه متوقف شد.آئودی در سال ۲۰۰۲ مدل کاملاً جدیدی از سری RS را رونمایی کرد. RS6 که بر مبنای آئودی A66 ساخته شده بود، این بار در دو مدل استیشن و معمولی عرضه شد. این خودرو که دارای بدنه‌ای عضلانی بود، آینه‌هایی از جنس آلومینیوم داشت و از دو خروجی بزرگ اگزوز بیضی‌شکل بهره می‌برد. هر دو مدل استیشن و صندوق‌دار این خودرو ترس را به دل رقبای آن زمان خود انداختند.

کمپانی Cosworth که در ساخت موتورهای تقویت‌شده تبحر داشت، مجدداً دست‌به‌کار شد و پیشرانه‌ای ۸ سیلندر از نوع خورجینی با حجم ۴.۲ لیتر و دو توربوشارژر تولید کرد. قدرت این پیشرانه حداکثر به ۴۴۴ اسب بخار می‌رسید. RS6 که از گیربکس تیپ‌ترونیک ۵ سرعته‌ی خود آئودی بهره می‌برد، این بار توانست در زمان ۴.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. حداکثر سرعت این خودرو نیز ۲۵۰ کیلومتر در ساعت بود. آئودی در سال ۲۰۰۴ از مدل RS6 PLUS با موتور تقویت‌شده‌ی ۴۸۰۰ اسب بخاری رونمایی کرد. این خودرو توانایی رسیدن به سرعت ۲۸۰ کیلومتر در ساعت داشت. بااین‌حال، RS6 مدل C55 دارای احساس فرمان پذیری مبهمی بود و درک شخصیت آن کاملاً پیچیده به نظر می‌رسید.آئودی در سال ۲۰۰۶ و پس از یک وقفه‌ی نسبتاً طولانی، از مدل جدید RS4 رونمایی کرد. B7 RS4 که در مدل‌های صندوق‌دار، Avantt و کروکی عرضه شد، همچنان به‌عنوان بهترین مدل از خودروهای RS شناخته می‌شود. پیشرانه‌ی این مدل کاملاً جدید و از نوع ۸۸ سیلندر خورجینی تنفس طبیعی با ۴.۲ لیتر حجم بود. قدرت این پیشرانه به ۴۱۴ اسب بخار در حداکثر دور ۷۸۰۰ می‌رسید. این خودرو با جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته‌ی دستی خود توان رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت در ۴.۸۸ ثانیه داشت. حداکثر سرعت این مدل نیز ۲۵۰ کیلومتر در ساعت بود. بااین‌حال مدل B7 RS4s توانایی رسیدن به سرعت ۲۹۰۰ کیلومتر در ساعت داشت. آئودی بعد از ۱۸ ماه خط تولید این مدل را نیز متوقف کرد.

تا به امروز، خودروی زیبای B7 RS4 همچنان به خاطر هندلینگ بالا، سواری عالی و پیشرانه‌ی قدرتمند خود در یاد و خاطره‌ها باقی‌مانده است.

مهندسان آئودی در سال ۲۰۰۸ به سراغ یک محصول قوی‌تر رفتند و از RS6 مدل C6 رونمایی کردند. این خودرو دارای پیشرانه‌ی ۱۰ سیلندر خورجینی با حجم ۵ لیتر و قدرت ۵۷۲۲ اسب بخار بود و می‌توانست با رقبایی چون BMW M5 و Mercedes E63 AMG در جنگ قدرت مبارزه کند. با وجود وزن سنگین ۲۰۲۵ کیلوگرمی C6، این مدل می‌توانست در ۴.۶ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.

یک سال بعد، آئودی با معرفی مدل جدید RS با نام TT، به دنبال رقابت و کنار زدن پورشه کایمن رفت. TT RS با داشتن چهره‌ای خشن و ارتفاع تعلیق کمتر از مدل استاندارد خود، به همراه یک اسپویلر بزرگ در عقب، خودرویی به‌مراتب وحشی‌تر به نظر می‌رسید. پیشرانه‌ی ۲.۵ لیتری توربوی این خودرو می‌توانست ۳۳۵ اسب بخار نیرو تولید کند. آئودی در سال ۲۰۱۲ از مدل TT RS plus با پیشرانه‌ای ۳۵۵۵ اسب بخاری رونمایی کرد و محدودیت سرعت آن را نیز برداشت. این مدل توانایی رسیدن به سرعت ۲۸۰ کیلومتر در ساعت داشت. TT RSS در آن زمان به خاطر سرعت بالا، اقتصادی بودن و البته سواری نامطلوب خود شهره بود.

بررسی اولین نسل از آئودی TT RS

آئودی با هدف زنده کردن یاد خودروی افسانه‌ای B7 RS4، در سال ۲۰۱۰ از مدل RS5 کوپه رونمایی کرد. این خودرو دارای پیشرانه‌ی ۸ سیلندر خورجینی تنفس طبیعی با حجم ۴.۲۲ لیتر بود که با کمی تقویت، قدرت آن در حداکثر دور ۸۵۰۰ به ۴۴۴ اسب بخار می‌رسید، هرچند این قدرت تنها در مدل‌هایی با گیربکس ۷ سرعته‌ی دو کلاچه در دسترس بود. RS5 می‌توانست در زمان ۴.۶ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. این خودرو همچنین عملکرد خوبی در هر آب و هوایی داشت. بااین‌حال، RS5 فاقد جذابیت بود و سنگین به نظر می‌رسید.

در همان سال، آئودی با عجله به سراغ معرفی مدل RS3 رفت. این خودرو که از پیشرانه‌ی توربوی ۲.۵ لیتری مدل TT RS بهره می‌برد، به‌سختی در محفظه‌ی موتور این خودرو جای گرفت و با یک جعبه‌دنده‌ی ۷۷ سرعته و دو کلاچه ترکیب شد. RS3 عملکردی فراتر از یک هاچ‌بک داشت. این خودرو با وجود داشتن موتوری قدرتمند و قابلیت استفاده‌ی روزانه، فاقد پویایی بود. سیستم هدایت و فرمان بی‌روح و نبود یک شاسی خوب، دلیل این عدم پویایی از سوی کارشناسان عنوان شد.

بخش Quattro GmBH آئودی در سال ۲۰۱۲ مجدداً به سراغ قالب سنتی خود برای مدل جدید RS4 رفت و از این خودرو تنها در مدل استیشن رونمایی کرد. ظاهر این خودرو با داشتن گلگیرهای برآمده، کانال‌های مثلثی شکل ورودی هوا در جلو و لوله‌های بیضی‌شکل اگزوز در پشت، بیشتر اسپرت شده بود. این خودرو از یک پیشرانه‌ی ۸ سیلندر خورجینی با حجم ۴.۲ لیتر و ۴۴۴ اسب بخار قدرت بهره می‌برد و می‌توانست در ۴.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. حداکثر سرعت این خودرو نیز ۲۵۰ کیلومتر در ساعت بود. مدل تقویت‌شده‌ی این خودرو فاقد محدودیت سرعت بود و می‌توانست به سرعت ۲۸۰ کیلومتر در ساعت برسد.

آن سال همچنین شاهد معرفی آئودی C7 RS6 بود. آئودی قصد داشت پیشرانه‌ی عظیم‌الجثه‌ی ۱۰ سیلندر قبلی خود را کوچک‌تر کند و آن را به ۸ سیلندر تقلیل دهد. این پیشرانه ۴ لیتر حجم داشت و ۵۵۳۳ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد. RS6 جدید حتی با کمتر شدن حجم موتور، سریع‌تر از نسل قبلی خود بود و می‌توانست در زمان ۳.۹ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. این خودرو در مقایسه با پورشه ۹۹۷ GT2 برای طی مسافت ۴۰۰ متر، تنها سه‌دهم ثانیه کندتر بود.

حالا با معرفی نسل جدید و تقویت‌شده‌ی RS3، آئودی رؤیای دو برابر شدن فروش خود در ۱۸ ماه آینده را در سر می‌پروراند. این خودروساز آلمانی قصد دارد میراثی شگفت‌انگیز از برند تحت مالکیت خود به‌جای بگذارد.

09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند | فروش برند لبنیات (ناز دوش)
فروش برند | فروش برند برنج (بقچه)
فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند مواد غذایی (تاپ نیک)
فروش برند | برند آرایشی و بهداشتی
فروش برند آرایشی و بهداشتی (اردسی)
فروش برند آرایشی و بهداشتی ( زيورگل )
فروش برند نهال دانه | برند خرما و خشکبار
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده