رنگ برندتان چه رنگی باشد؟!!
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 435
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin2
رنگ برندتان چه رنگی باشد؟!!
اگر کسب و کاریدارید قطعاً برای آینده آن برنامه ریزی می کنید و به فکر رشد آن هستید. همه ما می دانیم که چقدر داشتن یک برند با یک لوگوی مناسب همراه بارنگ برندمناسب هویت کسب و کار برای سرعت بخشیدن به رشد آن(برندینگشما )کمککننده است. با داشتن یک لوگو و رنگ برندمناسب میتوانید در ذهن مخاطب ماندگار باشید و بهواسطه همین ماندگاری رقبای تازه ورود را بهراحتی کنار بزنید.
داشتن یک برند خوشنام و مناسب مرحله بسیار سختی است که نیازمند صرف هزینههای مالی و زمان و انرژی است . اگر از ین مرحله سخت بتوانید عبور کنید به مرحله انتخاب رنگ برای برند تجاری موردنظرتان میرسید. چراکه با رنگ برند، محتوا و روح کسب و کارتان را به مخاطب منتقل می کنید.
تغییر رنگ برند در چه مرحلهای باشد؟
بهتر است که در همان مرحلهای که لوگو برندتان را انتخاب میکنید به رنگ آن نیز فکر کنید و سعی کنید مشتری لوگو شمارا از همان ابتدا با رنگ آن به یاد بیاورد. ولی برندهای بسیاری وجود داردکه ابتدا لوگوی خود را ترویج میدهند و بعد در زمان مناسبی رنگ آن را تغییر میدهند.
تغییر رنگ لوگو متوجه ریسکهای زیادی است مخصوص اگر رنگ اولیه مشتریهای زیادی را جلب کند و در ذهن مصرفکننده ماندگار شود تغییر رنگ میتواند ضررهای زیادی را متوجه کسب و کار کند و باعث از دست دادن مشتریان شود.
اهمیت رنگ برند
هیچگاه اهمیت رنگ برند را دستکم نگیرید، رنگ در شکلگیری دیدگاه اولیه به برندتان بسیار کمککننده است درواقع لوگوی شما با رنگ آن در ذهن مینشیند و با همین رنگ دفعات بعد به یاد آورده میشود.
- آیا ممکن است شما به Facebook فکر کنید بدون آنکه بخواهید رنگ آبی آن را به یاد بیاورید؟
- آیا ممکن است شما به Coca-Cola فکر کنید بدون آنکه رنگ قرمز آن در ذهن شما نقش ببندد؟
- آیا شما لوگوی BMW را با رنگ های آبی،سفید و مشکی در ذهن تداعی نمیکنید؟
- و…
رنگ برند در ایرانسل
اصول انتخاب رنگ برند
پاملا وبر مدیرعاملDesign99سه عامل مهم کهرنگ برندرا مورد تأثیر قرار میدهد را بیان میکند:
- زیبایی و هماهنگی: در انتخاب باید به این نکته توجه کنید که رنگها بهتنهایی ممکن است به درد کسب و کار شما نخورند ولی ترکیب آنها ممکن است هارمونی خوبی را به وجود آورد و تأثیر مثبتتری بروی مخاطب داشته باشند.
- پیام رنگ : هر رنگی نماد یک مفهوم است مثلاً سفید عمدتاً نماد پاکی و سیاه نماد غم است. در مفهوم و پیام رنگ فرهنگ جغرافیایی نیز بسیار تأثیرگذار است. مثلاً در چین ترکیب رنگ قرمز با طلایی نماد لوکس بودن است درصورتیکه در اروپا همین رنگ سیاه که نماد غم است اگر به رنگ سیاه کربنی دربیاید نماد لوکس بودن به خود میگیرد.
- محبوبیت: در انتخاب رنگ به میزان محبوب بودن آن نیز توجه کنید مثلاً کمتر کسی میگوید که رنگ موردعلاقهاش خاکستری یاقهوهای است ولی رنگهایی مثل قرمز و در رتبه بعد آبی همهپسند تر است.
رنگ برند به چه معنا میتواند باشد
موسسه Designs 99 درباره اینکه هر رنگ چه حسی را میتواند به مخاطب انتقال دهد تحقیقی انجام داده که ما در اینجا گزیدهای از آن را برایتان آوردهایم:
- آبی:دانش، آرامش، امنیت، اعتماد
- بنفش:حق امتیاز، حکمت، معنویت، اقتدار
- صورتی:پرورش، گرما، دوستی، نرمی
- قهوهای:جدی، قابلیت اطمینان، چقرمگی
- قرمز:شور و شوق، قدرت، سرعت، خشم
- نارنجی:تقویت، انرژی، سرگرمکننده، نشاط
- زرد:دوستانه، جوان، شاد، شادی
- سبز:طبیعت، رفع خستگی، رشد، تعادل
- سفید:پاکیزگی، فضیلت، صلح
- سیاه:تشریفات، لوکس، پنهانکاری، زرقوبرق
- خاکستری:بیطرفی، سازش، بلوغ، خونسرد
در ابتدا پیامی را که میخواهید بارنگ و لوگوی خود به مخاطب انتقال دهید را در نظر بگیرید سپس رنگی را انتخاب کنید که با روح برندتان سازگارتر باشد. از شعار کسب و کارتان هم میتوانید کمک بگیرید
برای مثالاگر محصولی تولید می کنید که با طبیعت گرهخورده و میخواهید روی گیاهی بودن یا ارگانیک بودن محصولانتان مانور دهید و یا در شعار سازمان اشاره به این موضوع کردهاید رنگ سبز برایتان گزینه مناسبی است.