سوالات متداول در برندسازی-10 نکته برندسازی




سوالات متداول در برندسازی

۸ سوال متداول در زمینه برندسازی (برندینگ) وجود دارد. ما در این مقاله درصدد پاسخ دادن به این سوالات متداول در برندسازی هستیم :
  • برند چسیت و مزایای داشتن برند کدامند ؟
  • چرا به توسعه برند نیاز داریم ؟
  • چه مدت زمانی برای ایجاد یک برند نیاز است ؟
  • چگونه می توانیم توسعه برند را با بودجه ای اندک انجام دهیم ؟
  • آیا برای برندسازی نیاز به لوگو داریم ؟
  • آیا به ثبت نام برند به عنوان علامت تجاری نیازی به ثبت آن داریم ؟
  • تا چه اندازه می توان برند را برای پوشش محصولات و یا خدمات جدید توسعه دهیم ؟
  • ارزش برند کسب و کار ما چقدر است ؟

برند چسیت و مزایای داشتن برند کدامند ؟

برند مجموعه ای از ویژگی ها – یا یک هویت – است که به راحتی قابل تشخیص بوده و اعتبار کالاها و یا خدمات را افزایش می دهد. برند بایستی نقاط منحصر به فرو محصولات یا خدمات را تصویر بکشد. برندها تنها برای شرکت های بزرگ نیستند، برندها را می توان برای کسب و کارهای کوچک و حتی اشخاص حقیقی نیز بکار برد. ویژگی های کلیدی برند عبارتند از :
  • یک نام
  • یک نماد
  • یک طراحی
  • و یا ترکیبی از سه مورد فوق
برند به عنوان علامت شناسایی کسب و کار در نقطه فروش توسط بازار بکار می رود. برند بایستی در تمام فعالیت های بازاریابی مورد توجه قرار گیرد. هیچ برنامه بازاریابی بدون در نظر گرفتن برند به موفقیت و سود قطعی نخواهد رسید.

چرا به توسعه برند نیاز داریم ؟

برند قوی به انتقال پیام کسب و کار و مزایای شما برای بازار کمک شایانی می کند. محصولات و خدمات جدید نیاز به استانداردی برای شناسایی دارند، و این شناسایی توسط برند و توسعه برند صورت می پذیرد. برند شما سفیر و مدافع شما در جهت جذب و اطمینان خاطر مشتریان است. توسعه برند به جذب مشتریان جدید نیز کمک قابل توجهی می نماید.

چه مدت زمانی برای ایجاد یک برند نیاز است ؟

این سوال در ذهن بسیاری از علاقه مندان به برند و برندسازی است که چه مدت زمانی برای ایجاد یک برند نیاز است ؟ پاسخ بسیار ساده است برای ایجاد یک برند معتبر شما به سالها فعالیت نیاز دارید، بر خلاف برخی از تاکتیک های بازاریابی و فروش ، برندسازی فعالیتی نامحدود اسن و نیاز به مدت زمان طولانی دارد. اگر تا کنون این کار را انجام نداده اید بهتر است هر چه زودتر اقدام نمایید و گام های زیر را مورد توجه قرار دهید :
  • سعی کنید به نامی قابل یادآوری ، به یاد ماندنی و معنا دار فکر کنید و اطمینان حاصل کنید که با نام های موجود در حوزه شما قابل رقابت باشد.
  • لیستی از ویژگی هایی که می خواهید برند شما به بازار انتقال دهد را فهرست کنید.
  • بودجه ای برای طراحی یک لوگوی مناسب در نظر بگیرید. و مطمئن شوید که در تمام فعالیت های بازاریابی و فروش قرار داشته باشد.
  • رنگ یا رنگ هایی مناسب برای شناسایی برند تان در نظر بگیرید و در تمام طراحی ها سعی کنید از این رنگ استفاده نمایید. از طراحی وب سایت گرفته تا کاتالوگ و بوروشور.
  • اطمینان حاصل کنید که تمام محصولات و خدمات شما قابل اعتماد ، سازگار و دارای استاندارد بالا باشد.
سالها زمان می برد تا یک برند ساخته شود و مشتریان ارزش های آن برند را قبول کنند. این زمان طولانی شامل ایجاد اعتقاد و باور در مشتری ، رقابت با سایر رقبا و ایجاد فرهنگ خرید از برند شما است.

چگونه می توانیم توسعه برند را با بودجه ای اندک انجام دهیم ؟

تصمیم گیری در ارزش های کسب و کارتان و یا اینکه چه نیاز ویزه ای را بر طرف نمایید، هیچ هزینه ای ندارد. اما ایجاد ارتباط و انتقال این پیام ناگزیر نیاز به در نظر گرفتن هزینه مالی است. زمینه های کلیدی که می توانید برای آن برنامه ریزی کنید عبارتند از :
  • توسعه یک بیانیه ماموریتی که مختص پیام شما است.
  • نیازهای طراحی مانند وب سایت ، لوگو ، بسته بندی و  … .
  • برنامه های ترفیعاتی بویژه برنامه های تبلیغاتی برای انتقال پیام های برند
  • آموزش کارکنان برای اطمینان از اینکه کارکنان به درستی ارزش های برند و اهداف کسب و کار شما را درک کرده باشند.

آیا برای برندسازی نیاز به لوگو داریم ؟

لوگو عنصری متمایز کننده برای ایجاد تصویر ذهنی در مشتری و بازار برای شناسایی نام شرکت و یا نام محصول است. لوگو الزامی ضروری برای یک برند نیست. بسیاری از برندهای معروف و شناخته شده فعلی لوگوی خاصی ندارند. آنها اغلب بر نام خود تکیه می کنند. شما نیز می توانید به جای لوگو بر نام کسب و کار خود تمرکز کنید. با این حال ، نگاه به یگ لوگو به عنوان نقطه برقراری ارتباط با بازار بسیار مورد توجه است.

آیا به ثبت نام برند به عنوان علامت تجاری نیازی به ثبت آن داریم ؟

ثبت نام برند یک قانون الزامی نیست. این به بازار و نوع کسب و کار شما بستگی دارد. اگر محصول شما شامل کالا است ثبت نام برند نه تنها ضروری بلکه در بسیاری از بازارها کاملاً اجباری و قانونی است. اما اگر محصول شما خدمات است انجام این کار ضروری نیست. امروزه با وجود فضایی به عنوان اینترنت و ثبت دامنه های وب سایت های تجاری با نام برند به نوعی ضرورت انجام این کار منتفی است. اما در صورتی که می خواهید در تمام گام های برندسازی خود مطمئن حرکت کنید حتما نام برند خود را ثبت نمایید.

 تا چه اندازه می توان برند را برای پوشش محصولات و یا خدمات جدید توسعه دهیم ؟

یک نام برند می تواند برای پوشش کالا ها و خدمات جدید هر کسب و کار کافی باشد، اما این به شرطی است که محصولات جدید مرتبط با سایر محصولات شما باشد. در صورتی که محصولات جدید ارزشها و بازار جدید را هدف قرار می دهند شما ناگزیر به توسعه برند هستید. بسط و توسعه برند مانند خطوط حمل و نقل است ، تا زمانی که مسیرهای زمینی مشخص باشد خطوط راه آهن کارآمد است اما زمانی که فاصله جغرافیایی و یا عوامل طبیعی مطرح می شوند شما نیاز به حمل دریایی و یا هوایی دارید. بسط و توسعه برند نیز دقیقاً همین مسئله را پیش رو دارد.

ارزش برند کسب و کار ما چقدر است ؟

تنها زمانی ارزش مالی بر دارایی های نامشهود معنا می یابد که شما کل کسب و کار خود را بفروشید. دارایی های یک شرکت تنها تجهیزات و لوازم نیست ، بلکه مشتریان ، ارزش محصولات ، و اعتبار برند کسب و کار نیز می باشد. ارزیابی یک برند بسیار حیاتی و مهم است. برندهای موفق دارایی های مهم یک شرکت هستند. اغلب محاسبه ارزش برند بسیار پیچیده و تقریباً غیر قابل انجام است. اما معمولاً ارزش برند بوسیله سهم بازار و سهمی که برند دز ذهن مصرف کننده دارد مشخص می گردد. شرکت های موفق همواره ارزش برند خود را در قسمت دارایی های خود مشخص می نمایند.

۱۰ نکته برندسازی برای کسب و کارهای کوچک

برندسازی همان اندازه که برای کسب و کارهای بزرگ مهم است برای کسب و کارهای کوچک هم دارای اهمیت است. در واقع، بسیاری از کسب و کارهای کوچک نیز سعی می کنند مانند کسب و کارهای بزرگ در ذهن مشتری قرار گیرند. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک از برندسازی و اهمیت آن برای کسب و کار خود اطلاع دارند اما نحوه انجام برندسازی برای کسب و کارهای کوچک را نمی دانند. آنها پیوند بین کسب و کارهای موفق و برندسازی قوی را تشخیص می دهند، اما از ایجاد برند قوی برای کسب و کار خود ناتوان هستند.

برندسازی دقیقاً چیست ؟

برندسازی روشی برای معرفی و تعریف کسب و کار به خود، اعضاء کسب و کار و مخاطبان کسب و کار است. می توان برندسازی را هویت کسب و کار نامید. ♦ برندسازی به هسته اصلی کسب و کارها تبدیل شده است و علاوه بر نشان دهنده بودن فعالیت کسب و کار ، ارزش ارائه شده به بازار را نیز نشان می دهد. ♦ در دنیای امروز مشتریان بسیار باهوش تر از قبل عمل می کنند و سعی می کنند خرید خود را بوسیله انتخاب برندی انجام دهند که جذابیت بیشتری برای ایشان داشته باشد. مزیت اصلی استراتژیک برندسازی ایجاد سودآوری بلند مدت و پایداری فعالیت های بازاریابی است. برندسازی از کسب و کارها در تمام شرایط اقتصادی و رقابتی محافظت می نماید.
در اینجا ۱۰ نکته برندسازی برای کسب و کارهای کوچک را به شما ارائه می دهیم:
  • با تعریف برند تان آغاز کنید.

کالا یا خدمات کسب و کار خود را بررسی کنید. بازار خود را از نظر جغرافیایی ، نوع مشتری و نحوه معاملات تان طبقه بندی کنید. به این سوال پاسخ مشخص دهید که شما دقیقاً چه نیاز / نیازهایی از بازار را با چه پیشنهاد / پیشنهاداتی مرتفع می نمایید. کنکاش کنید چه چیزی کسب و کار تان را از سایرین متمایز می سازد.
  • هنگام ایجاد برندتان ، آنرا به صورت یک شخص در نظر بگیرید.

هر یک از ما فردی هستیم با ویژگی های شخصیتی متشکل از باورها ، ارزش ها و اهداف خاص و می دانیم که با چه کسانی ارتباط برقرار می کنیم و هدف از ارتباطاتمان چیست. شخصیت ما چگونگی رفتار ما در موقعیت های مختلف، نحوه لباس پوشیدن و صحبت کردن ما را نشان می دهد. این شخصیت به شکل یک تصویر در ذهن دوستان شما وجود دارد. در برندسازی هم بایستی به دنبال ایجاد همین تصویر ذهنی در افراد بازار و مخاطبان خود باشید.
  • نحوه هدایت کسب و کار خود را در نظر بگیرید.

شما بایستی برنامه ای برای رشد کسب و کار خود داشته باشید. در نظر بگیرید که در یک سال، ۳ سال و پنج سال آینده چه هدفی برای کسب و کار تان دارید. از همین الان برای برنامه های کسب و کار خود فعالیت هایی که بایستی انجام دهید را مشخص کنید.
  • با مشتریان خود روابط بلند مدت ایجاد کنید.

هر چند در دنیای امروز وفاداری مشتری چندان مطرح نیست، اما ماندگاری مشتری بسیار مورد توجه است. در فضای کنونی و شرایط رقابتی بازار شما نمی توانید مشتری را تا ابد برای خود نگه دارید، اما می توانید طولانی تر از سایر رقبای خود مشتری را حفظ کنید. سعی کنید از دادن وعده هایی که توانایی انجام آنرا ندارید اجتناب کنید. همواره این نکته را مد نظر قرار دهید که قبل از احساس نیاز مشتریان خد باید با آنها تماس بگیرید.
  • به طور مرتب و پایدار با مشتری ارتباط داشته باشید.

دقت کنید در دنیای کسب و کار امروزی تفاوتی در برقراری ارتباط با مشتری با خرید بالا و خرید پایین وجود ندارد. شما بایتسی برنامه ای برای ارتباط با تمام مشتریان خود داشته باشید، حتی مشتریانی که دیگر از شما خرید نمی کنند. سعی کنید در ارتباط با مشتریان نقاط ضعف کسب و کار خود را مشخص کنید. تنها به صرف فروش با مشتری تماس نگیرید. دقیقاً دریابید که مشتریان شما چه انتظاراتی دارند.
  • پیام های یکسان را بارها و بارها تکرار نکنید.

به صورت متناوب و پیوسته پیام های مختلف به بازار ارسال نمایید. سعی کنید هر پیام برای مشتری جذاب و برانگیزاننده باشد. پیام های بازاریابی شما نبایستی صرفاً جهت مطلع کردن مشتریان از تخفیفات فروش باشد.
  • سعی نکنید از برندهای بزرگ تقلید کنید.

روشی متمایز برای ارائه کسب و کارتان به بازار ارائه دهید. استراتژی و تاکتیک های برندهای بزرگ بر اساس توانایی و نوع بازارشان انتخاب شده پس درصدد تقلید نباشید. مشتریان فعلی بسیار هوشمند عمل می کنند و تقلیدها و تاکتیک های کپی برداری شده را به راحتی تشخیص می دهند. پیشنهاد ما این است که در برندسازی سعی کنید خودتان باشید.
  • برای آنچه بدان اعتقاد دارید نوآور ، جسور و بدون ترس عمل کنید.

مشکل بزرگ در برندسازی کسب و کارهای بزرگ وجود تشکیلات اداری و بوروکراسی نواخواسته ای است که در حین رشد در این کسب و کارها بوجود آمده است. آنچه برندسازی در کسب و کارهای کوچک را جذاب می سازد وجود انعطاف بیشتر در ساختار فعالیت این کسب و کارها است. پس تلاش کنید واقع بینانه و بدون ترس اهداف تجاری خود را دنبال کنید.
  • همیشه در برقراری ارتباط با مشتری نام برند خود را در نظر بگیرید.

غرور خود را از دست ندهید و نام برند تان در موقعیت های مختلف بیان کنید. چه برای ارائه تخفیفات فروش ، چه برای آگاهی سازی بازار از محصول جدید و یا هر ارتابط دیگری با بازار نام برند تان را همواره در نظر بگیرید.
  • اعتبار برند تان را کاهش ندهید.

به یاد داشته باشید که با هر اقدام شما اعتبار برندتان در معرض آزمایش قرار می گیرد . سعی نکنید با ارائه تخفیفات بیش از حد ، کلافه نمودن مشتری با پیام های تکراری و پیشنهادات بی ارزش اعتبار و جایگاه برندتان را کاهش دهید. برندسازی همچنان که دارای مزایای بی شماری برای کسب و کار تان است دارای خطرات بالقوه ای نیز می باشد و از آن جمله حساس شدن مشتری به تمام ارتباط شما با ایشان است.
09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند | برند آماده فروش چای و دمنوش
فروش برند؛فروش برند کیک و کلوچه (خوشکوک)
فروش برند | فروش برند لبنیات (ناز دوش)
فروش برند | فروش برند برنج (بقچه)
فروش برند مواد غذایی یاسنیکا
برند آماده فروش گلدن جوی
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند مواد غذایی (تاپ نیک)
فروش برند | برند آرایشی و بهداشتی
فروش برند آرایشی و بهداشتی (اردسی)
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده