برند وکسب وکار کوچک
- تاریخ :
- دسته بندی : فروش برند مقالات
- بـازدید : 391
- نظـرات : 0
- نـویسنده : admin2
برند وکسب وکار کوچک
برند سازی همان اندازه که برای کسب و کارهای بزرگ مهم است برای کسب و کارهای کوچک هم دارای اهمیت است. در واقع، بسیاری از کسب و کارهای کوچک نیز سعی می کنند مانند کسب و کارهای بزرگ در ذهن مشتری قرار گیرند. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک از برندسازی و اهمیت آن برای کسب و کار خود اطلاع دارند اما نحوه انجام برندسازی برای کسب و کارهای کوچک را نمی دانند. آنها پیوند بین کسب و کارهای موفق و برندسازی قوی را تشخیص می دهند، اما از ایجاد برند قوی برای کسب و کار خود ناتوان هستند
نکته برندسازی
هنوز بسیاری از صاحبان کسب و کار و مدیران مجموعه ها این تصور را دارند که برند فقط یک لوگو است. آنها فکر می کنند تنها یک طراحی زیبا از لوگو تمام فعالیت های برندسازی را شامل می گردد. این افراد برندسازی را محدود زمانی کوتاه برای طراحی و ارائه طرح به مشتریان تصور می کنند.
برندسازی دقیقاً چیست ؟
برند سازی روشی برای معرفی و تعریف کسب و کار به خود، اعضاء کسب و کار و مخاطبان کسب و کار است. می توان برندسازی را هویت کسب و کار نامید. ♦ برندسازی به هسته اصلی کسب و کارها تبدیل شده است و علاوه بر نشان دهنده بودن فعالیت کسب و کار ، ارزش ارائه شده به بازار را نیز نشان می دهد. ♦ در دنیای امروز مشتریان بسیار باهوش تر از قبل عمل می کنند و سعی می کنند خرید خود را بوسیله انتخاب برندی انجام دهند که جذابیت بیشتری برای ایشان داشته باشد. مزیت اصلی استراتژیک برندسازی ایجاد سودآوری بلند مدت و پایداری فعالیت های بازاریابی است برندسازی از کسب و کارها در تمام شرایط اقتصادی و رقابتی محافظت می نماید.
در اینجا ۱۰ نکته برندسازی برای کسب و کارهای کوچک را به شما ارائه می دهیم:
• با تعریف برند تان آغاز کنید.
کالا یا خدمات کسب و کار خود را بررسی کنید. بازار خود را از نظر جغرافیایی ، نوع مشتری و نحوه معاملات تان طبقه بندی کنید. به این سوال پاسخ مشخص دهید که شما دقیقاً چه نیاز / نیازهایی از بازار را با چه پیشنهاد / پیشنهاداتی مرتفع می نمایید. کنکاش کنید چه چیزی کسب و کار تان را از سایرین متمایز می سازد.
• هنگام ایجاد برندتان ، آنرا به صورت یک شخص در نظر بگیرید.
هر یک از ما فردی هستیم با ویژگی های شخصیتی متشکل از باورها ، ارزش ها و اهداف خاص و می دانیم که با چه کسانی ارتباط برقرار می کنیم و هدف از ارتباطاتمان چیست. شخصیت ما چگونگی رفتار ما در موقعیت های مختلف، نحوه لباس پوشیدن و صحبت کردن ما را نشان می دهد. این شخصیت به شکل یک تصویر در ذهن دوستان شما وجود دارد. در برندسازی هم بایستی به دنبال ایجاد همین تصویر ذهنی در افراد بازار و مخاطبان خود باشید.
• نحوه هدایت کسب و کار خود را در نظر بگیرید.
شما بایستی برنامه ای برای رشد کسب و کار خود داشته باشید. در نظر بگیرید که در یک سال، ۳ سال و پنج سال آینده چه هدفی برای کسب و کار تان دارید. از همین الان برای برنامه های کسب و کار خود فعالیت هایی که بایستی انجام دهید را مشخص کنید.
• با مشتریان خود روابط بلند مدت ایجاد کنید.
هر چند در دنیای امروز وفاداری مشتری چندان مطرح نیست، اما ماندگاری مشتری بسیار مورد توجه است. در فضای کنونی و شرایط رقابتی بازار شما نمی توانید مشتری را تا ابد برای خود نگه دارید، اما می توانید طولانی تر از سایر رقبای خود مشتری را حفظ کنید. سعی کنید از دادن وعده هایی که توانایی انجام آنرا ندارید اجتناب کنید. همواره این نکته را مد نظر قرار دهید که قبل از احساس نیاز مشتریان خد باید با آنها تماس بگیرید.
• به طور مرتب و پایدار با مشتری ارتباط داشته باشید.
دقت کنید در دنیای کسب و کار امروزی تفاوتی در برقراری ارتباط با مشتری با خرید بالا و خرید پایین وجود ندارد. شما بایتسی برنامه ای برای ارتباط با تمام مشتریان خود داشته باشید، حتی مشتریانی که دیگر از شما خرید نمی کنند. سعی کنید در ارتباط با مشتریان نقاط ضعف کسب و کار خود را مشخص کنید. تنها به صرف فروش با مشتری تماس نگیرید. دقیقاً دریابید که مشتریان شما چه انتظاراتی دارند.
• پیام های یکسان را بارها و بارها تکرار نکنید.
به صورت متناوب و پیوسته پیام های مختلف به بازار ارسال نمایید. سعی کنید هر پیام برای مشتری جذاب و برانگیزاننده باشد. پیام های بازاریابی شما نبایستی صرفاً جهت مطلع کردن مشتریان از تخفیفات فروش باشد.
• سعی نکنید از برندهای بزرگ تقلید کنید.
روشی متمایز برای ارائه کسب و کارتان به بازار ارائه دهید. استراتژی و تاکتیک های برندهای بزرگ بر اساس توانایی و نوع بازارشان انتخاب شده پس درصدد تقلید نباشید. مشتریان فعلی بسیار هوشمند عمل می کنند و تقلیدها و تاکتیک های کپی برداری شده را به راحتی تشخیص می دهند. پیشنهاد ما این است که در برندسازی سعی کنید خودتان باشید.
• برای آنچه بدان اعتقاد دارید نوآور ، جسور و بدون ترس عمل کنید.
مشکل بزرگ در برندسازی کسب و کارهای بزرگ وجود تشکیلات اداری و بوروکراسی نواخواسته ای است که در حین رشد در این کسب و کارها بوجود آمده است. آنچه برندسازی در کسب و کارهای کوچک را جذاب می سازد وجود انعطاف بیشتر در ساختار فعالیت این کسب و کارها است. پس تلاش کنید واقع بینانه و بدون ترس اهداف تجاری خود را دنبال کنید.
• همیشه در برقراری ارتباط با مشتری نام برند خود را در نظر بگیرید.
غرور خود را از دست ندهید و نام برند تان در موقعیت های مختلف بیان کنید. چه برای ارائه تخفیفات فروش ، چه برای آگاهی سازی بازار از محصول جدید و یا هر ارتابط دیگری با بازار نام برند تان را همواره در نظر بگیرید.
• اعتبار برند تان را کاهش ندهید.
به یاد داشته باشید که با هر اقدام شما اعتبار برندتان در معرض آزمایش قرار می گیرد . سعی نکنید با ارائه تخفیفات بیش از حد ، کلافه نمودن مشتری با پیام های تکراری و پیشنهادات بی ارزش اعتبار و جایگاه برندتان را کاهش دهید. برندسازی همچنان که دارای مزایای بی شماری برای کسب و کار تان است دارای خطرات بالقوه ای نیز می باشد و از آن جمله حساس شدن مشتری به تمام ارتباط شما با ایشان است.